Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
18. November , 2024, 07:27:07
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: AVID - Fast Track C400  (Prečítané 1959 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
arnysimilar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 480

« kedy: 03. Máj , 2013, 12:40:36 »

Čo hovoríte na tento nový USB Interface od AVID (kúpilo M-Audio)? Má DSP efekty a veľmi sa mi na domáce nahrávanie pozdáva.
Zaznamenané

Byť hlupákom je veľmi ťažké, pretože je veľmi veľka konkurencia...
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1 kedy: 03. Máj , 2013, 13:32:02 »

naco su dobre DSP efekty na lacnej consumer karte ? tiez mam cosi take na E-Mu - v zivote som to nepouzil... pardon - raz som to zapol a vyskusal, ci to funguje.
Zaznamenané
arnysimilar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #2 kedy: 03. Máj , 2013, 13:47:01 »

Myslím si, že použiteľné to je. Pri nahrávaní spevu na posluch do slúchadiel. Ono to má tú výhodu, že sa zaznamenáva čistý zvuk s takmer nulovým oneskorením bez efektu, čiže to nezaťažuje procák a počas nahrávania nemusí byť na speve zavesený VST plugin.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #3 kedy: 03. Máj , 2013, 13:50:10 »

a co chces pri nahravani efektovat spevakovi do ucha ? mam skusenost, ze v ramci najlepsich vyslkedkov je najlepsie, ked sa pocuje uplne bez prikras... uz silnejsi kompresor moze robit problem, ze strati spevak cit pre prirodzenu dynamiku...
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #4 kedy: 03. Máj , 2013, 13:51:55 »

skor by ma viacej trapilo ci to vie direct monitoring ako nejaky DSP procak
Zaznamenané
arnysimilar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #5 kedy: 03. Máj , 2013, 16:52:42 »

Čo pozerám v manuáli, ktorý som si stiahol z netu, tak to direct monitoring (ADM) vie.
K tým efektom, poznám kopec ľudí, ktorí na sucho nevedia spievať. Ale o to nejde. Mne sa tá krabička za tie prachy páči. Na domáce zabávanie podľa mňa ideálne.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #6 kedy: 03. Máj , 2013, 16:56:36 »

jako ? ze nasucho nevie spievat a ked mu to oefektujes, tak uz vie ? co za efekty maju ten blahodarny ucinok ? :)
Zaznamenané
arnysimilar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #7 kedy: 03. Máj , 2013, 19:14:32 »

Berieš to príliš doslovne. On vie spievať aj bez reverbu, ale keďže napr. 15 rokov spieva na vystúpeniach len s reverbom, tak je to prirodzenejšie. Nebavíme sa tu o profi spevákoch, ale o domácom nahrávaní. Profi spevák zaspieva aj zo zapchatými ušami a nám ostatným treba nejaké barličky a pre niekoho to môže byť práve ten hall. A asi to nie je až taká blbosť, keď to tam dali, myslím, že sú to dostatočne fundovaní ľudia, čo vymýšľajú takéto chytré krabičky.
Mne išlo len o to, že som chcel kúpiť starú M-Audio Fast Track Pro, ale to už je výbehový model, ktorý nemá ani USB 2.0, takže idem do tohoto, navyše je to lacnejšie.
« Posledná zmena: 03. Máj , 2013, 19:15:07 od arnysimilar » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #8 kedy: 03. Máj , 2013, 20:58:18 »

vsak v pohode, kludne si to kup. len som vyjadril svoj nazor na FX z lacnej karty, kedze s tym aj mam sam skusenost... hocake free VSTcko sa mi javi lepsie a dnesne procesory jednoduchy efekt na vystupe zvladnu z lavou zadnou aj pri najmensej latencii ...  Na zdravie!

skorej by som si presiel co najviac for, ci tam nebude pruser s tym USB, konkretne stary Fast Track tym bol znamy...
Zaznamenané
arnysimilar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #9 kedy: 04. Máj , 2013, 06:15:15 »

Čo som pozeral fóra, tak problém bol na začiatku s ovládačmi 1.0.1. Zvyklo to zamŕzať pri spustení viac ako jednej aplikácie využívajúcej ASIO a musel sa resetnúť comp. V novších verziách bol tento problém odstránený.
Rastis, poradil by si niečo rozumnejšie v tejto cenovej kategórii do 150 EUR, lebo všade na fórach píšu, že za tie prachy je to to najlepšie čo sa dá kúpiť.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #10 kedy: 04. Máj , 2013, 10:01:36 »

nemam prehlad, priznavam. M-Audio je podla mna v pohode firma, vzdy boli znami korektnymi drivermi, akurat s tymi USB Fast Trackmi ludia mavali problemy... ale ked citas, ze im to funguje, tak chod do toho, preco nie ...
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.069 sekund, 23 otázok.