Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
13. November , 2024, 08:25:00
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Metallica - Hit the lights :)  (Prečítané 2712 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
metalmarcel11
nováčik
*
Príspevkov: 14

« kedy: 29. Január , 2015, 15:25:31 »

Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #1 kedy: 29. Január , 2015, 15:34:00 »

Velmi zle. Od zvuku po krivu hru. Viac cvicit a menej zabavy.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #2 kedy: 29. Január , 2015, 16:00:11 »

to co Branko + taketo samozerstvo moze na niekoho posobit aj docela nesympaticky, hlavne ked nie je zatial nicim podlozene  Neviem
Zaznamenané
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #3 kedy: 29. Január , 2015, 16:10:46 »

sak ho nechajte, mlady chalan je, postupne na to pride..nie je to az taky pruser, videl som to hrat uz aj horsie dokonca kepely co s tym vystupovali. Nie je dovod to ale zatial natacat a davat na web. Zatial to pustaj len frajerke Na zdravie! 
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #4 kedy: 29. Január , 2015, 16:11:10 »

to co Branko + taketo samozerstvo moze na niekoho posobit aj docela nesympaticky, hlavne ked nie je zatial nicim podlozene  Neviem
Jop, take cele bezpokorne to je... aspon takto to posobi. Mozno si krasny a skromny chlapec.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #5 kedy: 29. Január , 2015, 16:15:03 »

Jop, take cele bezpokorne to je... aspon takto to posobi. Mozno si krasny a skromny chlapec.  Bavím sa skvele
vsak aj ty posobis ako arogantny kkt a pritom si jeden krasny a skromny chlapec  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #6 kedy: 29. Január , 2015, 16:19:18 »

vsak aj ty posobis ako arogantny kkt a pritom si jeden krasny a skromny chlapec  Bavím sa skvele
Smútim ono to je naopak, ale nehovor to frajerke  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #7 kedy: 29. Január , 2015, 16:36:05 »

ak mam dat konstruktivnu kritiku na zaklade viacerych videi, ktore som mal moznost vidiet tak:

-mas standardny problem ako vacsina gitaristov, ze rychlu technicky narocnejsie posobiacu pasaz odsmydlia tak, ze posobi relativne bezproblemovo pre standardneho posluchaca a potom jendoduche akordy naopak zneju zle..

-mas standardny problem ako vasina gitaristov, ze nevies hrat pauzy a ze tony, ktore hras, nemaju standardnu dlzku.. co tym myslim je, ze ked je nieco osmina tak je to osmina.. nie je to 10tina s trikrat dotrhanou ciarkou chapes asi co myslim..   :)

-jebat na solo hranie a vyhravky, cvic rytmiku, mas problem viac s pravou rukou nez s lavou.. normalne by som kaslal aj na nejake behy a srandy kde sa cvici koordinacia pravej a lavej ruky, ale normalne od zakladov spomalit  si riff, nasekat ho v pomalom tempe, pochopit ho a potom ho zahrat na normlanom tempe..

prakticky vsetko spominane vyssie ti pisem ako clovek, co mal vsetko toto ako zauzivany zlozvyk a potom platil prachy ludom za to aby ho to odvykali  :)
« Posledná zmena: 29. Január , 2015, 16:37:47 od kaolko » Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #8 kedy: 29. Január , 2015, 16:37:25 »

keby som si mohol vybrat chcem vyzerat ako Branko a vediet hrat ako styrioci..  ale takto som len kloako..
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #9 kedy: 29. Január , 2015, 16:59:42 »

a vediet hrat ako styrioci.. 
ziadna vyhra teda, tak ale aspon pekny by si bol   Bavím sa skvele
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #10 kedy: 30. Január , 2015, 10:16:31 »

(...)

-mas standardny problem ako vacsina gitaristov, ze rychlu technicky narocnejsie posobiacu pasaz odsmydlia tak, ze posobi relativne bezproblemovo pre standardneho posluchaca a potom jendoduche akordy naopak zneju zle..

-mas standardny problem ako vasina gitaristov, ze nevies hrat pauzy a ze tony, ktore hras, nemaju standardnu dlzku.. co tym myslim je, ze ked je nieco osmina tak je to osmina.. nie je to 10tina s trikrat dotrhanou ciarkou chapes asi co myslim..   :)

(...)
Skvelo zhrunute. Pre nas menej sikovnych je to celozivotny boj :)
Zaznamenané

metalmarcel11
nováčik
*
Príspevkov: 14

« Odpoveď #11 kedy: 01. Február , 2015, 16:57:54 »

Dakujemm pekne za nazory.. chcem vysvetlit... nechodil som nikdy k ziadnemu ucitelovii.. no raz.. a to som po mesiaci ani nie skoncil .. prostr si len tak obcas od 10tich rokov fidlikam a aky song sa mi prave lubi spravim na nho cover lebo ma bavi cela ta priprava, uprava videi a tak dalej... este som chcel podotknut ze je to len moje hobby lebo hlavny cas travim na lade s hokejkou .. gitaru chytim raz za tyzden priemerne.. ale dakujem pekne budem sa snazit vziat si poucenie z vasich nazorov. Zdravíčko Som metlak
Zaznamenané
epiphonic
pravidelný návštevník
Príspevkov: 734

« Odpoveď #12 kedy: 01. Február , 2015, 17:03:47 »

Tak to si treba uvedomit, ze ked Ti to ide dobre na lade s hokejkou, neznamena to, ze si king aj v ostatnych oblastiach  Popiskujem si
Zaznamenané

slow riffs / bong hits
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.078 sekund, 23 otázok.