Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
25. November , 2024, 23:35:47
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Problem s napojenim aktivnej elektroakustiky do zvukovky.  (Prečítané 1300 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Luk@s
pravidelný návštevník
Príspevkov: 299

« kedy: 27. Jún , 2009, 15:10:49 »

Zdar

Mam zvukovku M-Audio MobilePre. Problem spociva v tom ze ked zapojim hocijaku elektroakustiku (aktivna elektronika) tak akonahle idem s volume na gitare hore tak vzdy asi nad stvrtinu hlasitosti zacne svietit low battery, pritom baterka je uplne nova a cez akusticky aparat hraje normalne s volume naplno.
Najprv som myslel ze slaba baterka, kupil som novu, stale, potom ze dojebany preamp na gitare, skusil som dalsie dve a stale. S tymto som zaciatocnik, neviem ako je to s aktivnou elektronikou do zvukovky.
Dovod preco volume na gitare chcem mat naplno je snad jasny, ked je to na stvrtke, musim dat hore gain na zvukovke a to straca charakter ta gitara, ma to skaredy zahuhlany zvuk nekvalitny.
Zaznamenané

arnysimilar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 480

« Odpoveď #1 kedy: 28. Jún , 2009, 18:54:23 »

Tak to sa ti fakt správa zvláštne. Ja bežne zapájam aktívnu elektroakustiku káblom do PODa X3 a žiaden problém s baterkou nie je .. nemáš tam nejaké potvorky, čo ti tú baterku vycucnú?  Bavím sa skvele Inak mne baterka vydrží cca 1 rok pri hraní 200 x do roka - to je cca 500 - 800 hod.
Zaznamenané

Byť hlupákom je veľmi ťažké, pretože je veľmi veľka konkurencia...
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #2 kedy: 29. Jún , 2009, 08:10:32 »

Do akeho vstupu na karte to pichas? Na gitare to ma aky vystup?
Zaznamenané

Luk@s
pravidelný návštevník

« Odpoveď #3 kedy: 30. Jún , 2009, 14:02:57 »

normalne jack - jack.
Zaznamenané

Gazda
pravidelný návštevník
Príspevkov: 518

« Odpoveď #4 kedy: 30. Jún , 2009, 14:52:28 »

Ja mám trochu iný problém. Elektroakustika má aktívnu elektriku, ktorá normálne funguje ako má, baterka je v pohode a  cez akýkolvek GITAROVÝ zosilnovač mi hrá. Akonáhle však idem cez cinch konektory do AUX vstupu domáceho kina, alebo veže tak vobec nič nepočuť. Ked cez túto cestu zapojím elektriku, normálne hrá  Fuuha zíram
Zaznamenané

...If the amp wasn't made to be played cranked to the max, then it wasn't made like a Marshall.
Luk@s
pravidelný návštevník

« Odpoveď #5 kedy: 02. Júl , 2009, 16:30:51 »

problem vyrieseny  ha ha ha si predstavte ze takato vec moze byt v kabli. Islo o to ze som pouzival po domacky vyrobeny kabel kde jeden z jackov bol stereo. Pritom ked som hral na elektrickej cez to, nemalo to ziaden vplyv.
Zaznamenané

arnysimilar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 480

« Odpoveď #6 kedy: 03. Júl , 2009, 06:18:10 »

Aha, tak to išlo do skratu a preto to vybíjalo.  Bavím sa skvele Na elektrike to nemalo vplyv, lebo tá je pasívna, takže v poho. Gratulujem k vyriešeniu problému.  Zdravíčko
Zaznamenané

Byť hlupákom je veľmi ťažké, pretože je veľmi veľka konkurencia...
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.036 sekund, 23 otázok.