Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
13. November , 2024, 10:06:26
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Royal Hunt  (Prečítané 1868 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
pincell
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 120

« kedy: 23. Október , 2005, 21:13:42 »

Dneska som jaksi prechadzal otcovou zbierkou CD a objavil som cdcka tejto kapely(mam stale vravi ze je to super tak ma to zaujalo),pustil som a je to fakt super perfekto...poznate niekto?
Zaznamenané

Neexistuje velky talent bez velkej vole
                                Honore de Balzac
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #1 kedy: 19. November , 2005, 13:14:49 »

No...ja mam momentalne iba album Paradox, ale je to fakt super....kapelka je plna virtuozov, ale napriek tom upocuvatelna a melodicka...Zerem hlavne Taering Down The World, a Martial Arts...super kapela, skoda, ze je tak malo znama
Zaznamenané

max
pravidelný návštevník
Príspevkov: 380

« Odpoveď #2 kedy: 19. November , 2005, 13:53:35 »

Royal Hunt bol zalozeny r. 1991 Andre Andersonom v Dansku. V kapele boli spevak Henrik Brockmann, basak Steen Mogensen a bubenik Kenneth Olson. S Andrem na klavesoch a najatymi gitaristami nahrali prve album Land of Broken Hearts. Klasicky rock z Andreho klasikou ovlyvnenimi melodiami. Pre dalsi album, Clown in the Mirror sa k skupine pridal ako gitarista Jacob Kjaer (hral aj na prvom albume). Nova era pre Royal Hunt zacala z dalsim albumom Moving Target, kde namiesto Brockmanna prisiel american D.C.Cooper. Aj ked Anderson stale pise vsetky skladby, D.C. Cooper priniesol inaksi, jemnejsi zvuk. Dalsia zmena prisla zo 4-tym albumom Paradox, bubenik Olsen musel opustit kapelu kvoli problemom zo sluchom (to nas caka vsetkych chlapi!!!). Dalsi album Double Live in Japan pokracuje v linii z predoslymi. Diskografia (neviem ci uplna): Land of Broken Hearts Clown in the Mirror Moving Target Paradox Closing The Chapter Fear Best Of Best Live Double LIve In JApan The Mission The Watchers On the Mission 2002 1996 Eye Witness Paper Blood (vydany 19.7.2005)
Zaznamenané

TURN IT UP Si píš!!!
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #3 kedy: 19. November , 2005, 15:01:11 »

Mam taky dojem, ze DC Cooper z kapely pred niekolkymi rokmi odisiel a zalozil si vlastnu kapelu Silent Force. Neviem presne kedy...
Zaznamenané

max
pravidelný návštevník
Príspevkov: 380

« Odpoveď #4 kedy: 19. November , 2005, 15:54:11 »

Mas pravdu, posledna zostava by mala byt takato : André Andersen- klavesy, (hra na viacero nastrojov) John West - spev Marcus Jidell - gitary Keneth Olsen - bicie (vratil sa do kapely) Per Schelander - basa (najnovsi prirastok
Zaznamenané

TURN IT UP Si píš!!!
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.105 sekund, 23 otázok.