Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
14. November , 2024, 19:35:43
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Steve Morse Band  (Prečítané 4240 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Hosť
« kedy: 15. Január , 2004, 22:21:48 »

mam od nich tri albumi a musim povedat ze je to skvele, absolutne sa tu neda hovorit o stereotype bo je to naozaj velmo pestre.stych co mam je najlepsie asi split decission. mam od neho aj tri DVD. dve su z deep purple kde hra ako vzdy vyborne a solo co tam je je absolutne najlepsia vec co som v poslednej dobe pocul. Dalsie mam solove DVD steva. su na nom dva koncerty s jeho predchadzajucou kapelou dixie dregs, a koncert steve morse band. a tu pista ppredvadza ze ma naozaj pestry zaber hudobnych zanrov hra tu veci od country, jazz cez hard rock az po klasicku gitaru. proste parada. okrem toho na tom dvd su dve interview, ""gitarova skola"" a jediny videoklip. takze dvd fakt ako ma byt.mam aj od neho knihu a ta je tiez dobra, pouzitelne rady ako cvicit a pod. Steva som videl aj nazivo a to bol pre mna fakt zazitok, bo na koncerte hral take sola ze som z toho tyzden nespal :). este musim spomenut ze ma strasne zvlastny sposob drzania trsatka a ze hra absolutne vsetko stridavim brkanim ziaden sweep a pod. A ze arpeggia teda vie hrat pekne rychlo. No a tak isto ako ja tak je aj petrucci velky fanusik morsa. a este som si spomenul ze v nejakom casaku myslim guitar bol 5krat posebe zvoleny ako najlepsi overal gitarist, a siesty krat ho uz poprosili aby uz odstupil ze je to nuda ked vkuse vyhrava :)
Zaznamenané
marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #1 kedy: 12. December , 2005, 20:54:47 »

ja mám doma dva albumy, jeden sa mi páči Stressfest a ten druhý...hm...ani neviem názov, ale na môj vkus ide príliš do jazzu:dry:
Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
ondro
pravidelný návštevník
Príspevkov: 253

« Odpoveď #2 kedy: 12. December , 2005, 22:41:44 »

no chalani,ja mam od neho pokial som tak narychlo dobre opocital 7 albumov,a mozem zodpovedne prehlasit ze medzi nimi nie je ani jeden ktory by sa mi nepacil..
stressfest mam total opocuvany :) som velky fanda morsa..a paci sa mi ze popri takom gitaristovi tam ma svoje cestne miesto aj basak..ked som si prvy krat vypocul stressfest,bol som trochu prekvapeny tym,ze to bolo take zvukovo tvrde alebo ako by som to povedal..clovek zvyknuty na take vselijake zvuky,zhalovane a neviem ake z cd..toto sa mi strasne postupom casu zacalo pacit..taka surovost..ze ma chapete,lebo sa dako nemozem vyjadrit :S  a tak velmi sa snazim :pinch:  ha ha ha
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #3 kedy: 12. December , 2005, 23:03:29 »

toto je naozaj skvely gitarista, nepoznam ho sice dlho, ale zatial, co som od neho pocul a videl, ma nikdy nenudilo.....

ako zakky pisal, ma velky zaber do roznych stylov, kazdy zvlada na velmi vysokej urovni a svojsky....
ma vlastny styl to sa mi na nom lubi a aj pri vybornej technike nezabuda na melodie a jeho sola maju hlavu aj patu....

takze kto ho este nepocul, mal by to zmenit.... a 22. februara je s Deep Purple v Brne, takze bezte kupit listky.....Žmurk
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #4 kedy: 12. December , 2005, 23:41:23 »

Na tom koncerte by sme sa mohli nejak stretnut lebo myslim ze nas tam bude dost :)
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #5 kedy: 12. December , 2005, 23:54:52 »

jasan a vykecame si toho Jimmyho......Žmurk
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #6 kedy: 13. December , 2005, 00:36:39 »

Ja sa uz snazim co to porobit pre to, ale som sa so Stevom Morsom opat stretol. Hadam sa stretneme ako zoskupenie fora. Žmurk
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #7 kedy: 13. December , 2005, 01:36:32 »

Je to gitarista najvyššej úrovne, vyzerá byť aj naozaj dobrý, milý a príjemný týpek.
U mňa určite patrí medzi najužšiu gitarovú špičku.
A koncert v Brne si určite nenechám ujsť.

Rozmýšžal som aj nad tým, že Guitarfest v Bratislave by mohol mať nejakého patróna. Steve Morsa by bol u mňa kandidát no.1, keby mal čas a chuť a spravil by to takpovediac grátis. Možno len za preplatenú cestu, pobyt a pod.. Nejaká autogramiáda, prípadne ak by sa aj zúčastnil jamu.:silly:  . Roberto, ak máš naňho kontakt, prípadne s ním už aj komunikuješ, môžeme o tom pokecať, prípadne by si mu to potom nadhodil a skúsili by sme vymyslieť niečo.
Zaznamenané

marrtin
miestny štamgast

« Odpoveď #8 kedy: 13. December , 2005, 10:17:35 »

koncert Morse? zakky kedy?
Zaznamenané

Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #9 kedy: 13. December , 2005, 10:38:10 »

22.2.2006 v Brne Hala Rondo, alebo okolo tohoto terminu bude koncert aj v Zline.

Pitu> pokusim sa.. horsie je to ze Morse ma tolko projektov, ze jedine kontaktovat ErnieBall aby ho sem poslali urobit seminar. Zacnem to riesit uz aj.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
marrtin
miestny štamgast

« Odpoveď #10 kedy: 13. December , 2005, 10:43:13 »

roberto a sú ešte k dispozícií lístky?
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #11 kedy: 14. December , 2005, 00:43:53 »

myslim ze do brna by mali urcite este byt!
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.087 sekund, 23 otázok.