Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
29. November , 2024, 19:41:25
Strán: 1 2 3 [4] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: OT z Buro sa konečne dočkal  (Prečítané 8790 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
vojco
pravidelný návštevník
Príspevkov: 305

Treba hrať hrať hrať

« Odpoveď #45 kedy: 27. Marec , 2009, 13:28:12 »

sice neviem co su to arpedzia, ale tu ti moj osobny vkus bude oponovat, pretoze tuto kapelu dobre poznam a podla mna je to taky pokazeny COAL CHAMBER
ale ved o vkuse to cele nie je ,bavime sa o klubovej scene a Burovom aparate nie Huh!  Na zdravie! ozaj BURO ten Singel rektal-dobra kupa vitaj v klube Je to frajer len nech fachci ak je to komis  Som metlak
Krtko Ty fakt nevies co su arpédžiá  Fuuha zíram
Zaznamenané

Mesa/Boogie čo iné a možno že aj oné
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #46 kedy: 27. Marec , 2009, 13:29:35 »

ale ved o vkuse to cele nie je ,bavime sa o klubovej scene a Burovom aparate nie Huh!  Na zdravie! ozaj BURO ten Singel rektal-dobra kupa vitaj v klube Je to frajer len nech fachci ak je to komis  Som metlak
Krtko Ty fakt nevies co su arpédžiá  Fuuha zíram
toto je uz tema OT vzniknuta z povodnej burovej temy, cize skor by som seriozne veci pisal do povodnej normalne temy
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #47 kedy: 27. Marec , 2009, 13:46:30 »

No ved nemusiš nutne počuvat v kuse 4-5 kapiel. Do klubu sa chodi aj pokecat s kamošmi,dačo popit,kuknut baby-prípadne daku zbalit atd. A pritom si vypočut muziku. Neviem či hraš v dakej kapele,ale ak ano,tak ja by som neodišiel preč,ale popočuval-netreba cely ich blok,stači par skladieb-,pokecal s chalanmi z tych kapiel,nadviazal kontakty,pripadne predebatoval daku koncertnu spolupracu atd.  Nechcem ti radit,to je len môj nazor ako napr. rozširit koncertnu činnost kapely.

mas fasa pristup aj nazor je to celkom sympaticky, ale ja ked mam pocuvat nieco co sa mi nepaci som z toho strasne nervozny. A neviem ako by si balil nejaku zensku ak by ti hrali kapely, ktore nepoznaju iny rytmus len 4/4 klepacku a este smrst dvojkopakov ala majster kat a gitarista uz dobrych 25 minut nepouzil inu techniku nez fast picking  Popiskujem si
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.069 sekund, 23 otázok.