Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
17. November , 2024, 23:43:27
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ICED EARTH  (Prečítané 3073 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Petrucci
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 95

« kedy: 23. Máj , 2007, 09:32:00 »

Jedna z mojich najoblubenejsich kapiel poslednych rokov...odkedy od nich spieva Ripper Owen, byvaly to spevak Judas priest mi prirastli k srcu este viac
Zaznamenané
rudy
Hosť
« Odpoveď #1 kedy: 23. Máj , 2007, 09:48:25 »

Jedna z mojich najoblubenejsich kapiel poslednych rokov...odkedy od nich spieva Ripper Owen, byvaly to spevak Judas priest mi prirastli k srcu este viac

Divny si to Ty človek.Na jednej strane nakydaš na Manovar a ich bubenika a na druhej strane sem daš tuto "najoblubenejšiu" kapelu. Som si pozrel par ukažok /aj live/ a tak neviem,neviem ........................
Zaznamenané
Petrucci
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #2 kedy: 23. Máj , 2007, 09:53:33 »

Divny si to Ty človek.Na jednej strane nakydaš na Manovar a ich bubenika a na druhej strane sem daš tuto "najoblubenejšiu" kapelu. Som si pozrel par ukažok /aj live/ a tak neviem,neviem ........................
toto ti pripomina Manowar???
Zaznamenané
rudy
Hosť
« Odpoveď #3 kedy: 23. Máj , 2007, 09:58:27 »

Toto   
Zaznamenané
Petrucci
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #4 kedy: 23. Máj , 2007, 09:58:39 »

k Manowaru som sa dostal ked som s metalom pred 13 rokmi zacinal a uz vtedy ma to nebavilo...uplna p*čovina...Iced robia trash-power metal na rozdiel od Manowaru, ktory sas drzia svojho "pompezneho heavy metalu"...mam celkovo rad heavy a na Iron alebo Judas nedam dopustit ale Manowar nenavidim...pozerstvo najhrubsieho zrna...take dvojkopy jak hra bubenik z Iced earth v tejto skladbe by nezahrali ani vsetci bubenici ktori v Manowar hrali za celu dobu ich existencie
Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #5 kedy: 23. Máj , 2007, 10:00:08 »

Tak Iced Earth sú od Manowar pekne ďaleko. Manowar a ich hybridný motorkársko-rytiersky metal ma fakt nebaví. Iced Earth je pekný, melodický power metal. Dosť podľa mňa čerpajú z Iron Maiden, a ich hudba je určite nápaditejšia ako Manowar. Inými slovami - Manowar nie, Iced Earth áno!
Zaznamenané

Petrucci
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #6 kedy: 23. Máj , 2007, 10:00:58 »

Toto   
preco si zamerne vybral sitne video?...maju na youtube aj kvalitne videa z DVD kde mozes objektivne zhodnotit ich kvality...
Zaznamenané
Petrucci
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #7 kedy: 23. Máj , 2007, 10:03:34 »

album Glorious burden v ktorom Iced earth spracovali temu najvacsich bitiek v Europskej a americkej historii je genialny pocin...ta kapela slape ako hodinky
Zaznamenané
rudy
Hosť
« Odpoveď #8 kedy: 23. Máj , 2007, 10:03:47 »

Toto   
preco si zamerne vybral sitne video?...maju na youtube aj kvalitne videa z DVD kde mozes objektivne zhodnotit ich kvality...
To vobec nebol zamer / ja tu kapelu vobec nepoznam/,jednoducho som klikol na tri ukažky a toto som sem hodil.
Zaznamenané
Petrucci
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #9 kedy: 23. Máj , 2007, 10:05:25 »

Toto   
To vobec nebol zamer / ja tu kapelu vobec nepoznam/,jednoducho som klikol na tri ukažky a toto som sem hodil.
jaj, tak prepac
Zaznamenané
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #10 kedy: 23. Máj , 2007, 10:46:35 »

Iced Earth som volakedy hodne pocuval. Teraz je ta hudba na mna uz moc jednoducha a jednotvatvarna, i ked na dost kvalitnej urovni. Ale semtam stale schytam chutky si to vypocut. Vacsinou vsak siahnem radsej po D&W, kde spieva Hansi.
A novy spevak mi moc nechuti.........Barlow-ova farba hlasu sa mi k Iced hodila omnoho viac.
Zaznamenané
Petrucci
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #11 kedy: 23. Máj , 2007, 17:14:55 »

Iced Earth som volakedy hodne pocuval. Teraz je ta hudba na mna uz moc jednoducha a jednotvatvarna, i ked na dost kvalitnej urovni. Ale semtam stale schytam chutky si to vypocut. Vacsinou vsak siahnem radsej po D&W, kde spieva Hansi.
A novy spevak mi moc nechuti.........Barlow-ova farba hlasu sa mi k Iced hodila omnoho viac.
Demons and wizards je uplna bomba Bacha na vec kamo!
Zaznamenané
plichto
Hosť
« Odpoveď #12 kedy: 23. Máj , 2007, 18:43:20 »

Mam doma diskografiu, niektore skladby su dost dobre ,ale nie je to uplne moj styl
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.087 sekund, 23 otázok.