Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
03. December , 2024, 20:44:04
Strán: 1 2 3 [4] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Gibson Les Paul '58 vlastneny Gary Moorom  (Prečítané 7977 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
udry
Hosť
« Odpoveď #45 kedy: 22. Jún , 2009, 11:33:36 »

ak chces povedat ze zlatom, tak ti mozem uspesne povedat, ze ziadna mena uz vcelku dlho nie je kryta zlatom  Na zdravie!
no ved som to pisal,že od ccr.75 roku sa tlačilo,bez toho aby sa krylo,ale tych 50 bilionov je krytych zlatom,zvyšok nie
Zaznamenané
Rotanimod
pravidelný návštevník
Príspevkov: 290

on a journey to become a musician...

« Odpoveď #46 kedy: 22. Jún , 2009, 11:36:36 »

no ved som to pisal,že od ccr.75 roku sa tlačilo,bez toho aby sa krylo,ale tych 50 bilionov je krytych zlatom,zvyšok nie
ja neviem o tych 50 bilionoch  :) viem, ze dolar bola posledna mena, ktora bola zmenitelna za zlato - to zrusil Nixon, ale nie su za tym ziadne sprisahania.... system zlateho standardu bol proste na picu, ako sa mohli presvedcit v Britanii po prvej svetovej vojne  Zdravíčko

Okrem toho si pouzil pojem 50 bilionov penazi - to je co za menu? Keby boli nejake zmenitelne - tak su cennejsie, nedava logiku(akj hovorime o dolaroch), aby bola jednodolarovka zmenitelna(cennejsia) a nezmenitelna...
Zaznamenané

Tired of lying in the sunshine staying home to watch the rain
And you are young and life is long and there is time to kill today
And then one day you find ten years have got behind you
No one told you when to run, you missed the starting gun.
udry
Hosť
« Odpoveď #47 kedy: 22. Jún , 2009, 11:41:24 »

ja neviem o tych 50 bilionoch  :) viem, ze dolar bola posledna mena, ktora bola zmenitelna za zlato - to zrusil Nixon, ale nie su za tym ziadne sprisahania.... system zlateho standardu bol proste na picu, ako sa mohli presvedcit v Britanii po prvej svetovej vojne  Zdravíčko

Okrem toho si pouzil pojem 50 bilionov penazi - to je co za menu? Keby boli nejake zmenitelne - tak su cennejsie, nedava logiku(akj hovorime o dolaroch), aby bola jednodolarovka zmenitelna(cennejsia) a nezmenitelna...

Jaj bože,zas to rozoberaš. Ano bolo to v dolaroch. A nie je to môj vymysel,ale som to čital v dakom članku v suvislosti s hospodarskou krizou,kde to rozoberal daky ekonom alebo analytik. Zdravíčko
Zaznamenané
Rotanimod
pravidelný návštevník
Príspevkov: 290

on a journey to become a musician...

« Odpoveď #48 kedy: 22. Jún , 2009, 11:44:29 »

Jaj bože,zas to rozoberaš. Ano bolo to v dolaroch. A nie je to môj vymysel,ale som to čital v dakom članku v suvislosti s hospodarskou krizou,kde to rozoberal daky ekonom alebo analytik. Zdravíčko
prepac, ja len, aby nevzniklo nedorozumenie --> inac dobry zdroj  :)
Zaznamenané

Tired of lying in the sunshine staying home to watch the rain
And you are young and life is long and there is time to kill today
And then one day you find ten years have got behind you
No one told you when to run, you missed the starting gun.
udry
Hosť
« Odpoveď #49 kedy: 22. Jún , 2009, 12:00:00 »

prepac, ja len, aby nevzniklo nedorozumenie --> inac dobry zdroj  :)
Hladal som ten članok,nenašiel som. Či to boli seriozne udaje,neviem.A ani ma to netrapi. Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.095 sekund, 23 otázok.