plichto
Hosť
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 31. Január , 2008, 20:13:03 » |
|
Ja si myslim že to je čistý image, to sa hádam ani nedá myslieť vážne... Proste Power metal .... Blindi majú stredozem Icedearth riešia nejakú tu nemnejšiu tématiku a manowar boj za vyhubenie netruemetalistov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 01. Február , 2008, 10:51:36 » |
|
Ja si myslim že to je čistý image, to sa hádam ani nedá myslieť vážne... Proste Power metal .... Blindi majú stredozem Icedearth riešia nejakú tu nemnejšiu tématiku a manowar boj za vyhubenie netruemetalistov tiez si myslim ze je to image, neda sa tak stale fungovat, to proste nieje normalne...
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 01. Február , 2008, 10:56:42 » |
|
Manowar je uplne vpohode kapela... To zabijanie drakov a pasovanie sa za kralov metalu podla mna len patri ku ich epickemu stylu.... Ale co sa tyka hudby, su ich skladby hodne hodne premakane... Hmm, Arctic Monkey je shit a Manowar nie? Lebo mne ked sa vybavi najtrapnejsia metalova kapela sveta, tak oni okupuju prve miesto neohrozene. Vyzeraju ako z nepodareneho komixu a aj tak hraju a pisu texty.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vid
náhodný pocestný
Príspevkov: 141
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 01. Február , 2008, 11:02:58 » |
|
mna by zaujimalo, ci to myslia fakt vazne, alebo ide len image kvoli prachom a doma nosia normalne teplaky ... Pochybujem ze to myslia vazne, to by museli byt skutocne niekde mimo. Aj ked si pozres nejake stare rozhovory (este ked boli v style Conan Barbar) tak sa vyjadrovali v style ze "deckam sa to paci, tak preco nie?".
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
plichto
Hosť
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 01. Február , 2008, 14:50:59 » |
|
Hmm, Arctic Monkey je shit a Manowar nie? Lebo mne ked sa vybavi najtrapnejsia metalova kapela sveta, tak oni okupuju prve miesto neohrozene. Vyzeraju ako z nepodareneho komixu a aj tak hraju a pisu texty. Ano ale manowar ma stavu.. huste riffy spev, obcas aj viac hlasy pekne porobene... a arctic monkeys je sice hudba co nicim neurazi, ani nemaju drakobijecky image, ale tato kapela zaroven nie je nicim vynimocna a dost rychlo je aj nudna....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
plichto
Hosť
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 02. Február , 2008, 12:51:23 » |
|
Hmm, Arctic Monkey je shit a Manowar nie? Lebo mne ked sa vybavi najtrapnejsia metalova kapela sveta, tak oni okupuju prve miesto neohrozene. Vyzeraju ako z nepodareneho komixu a aj tak hraju a pisu texty. Kedysi som si tiez myslel, ze nemoze byt nikto trapnejsi ako manowar, ale potom po case som si nahodou pustil par skladieb a proste ma to chytilo.... Proste ta hudba ma stavu a to je vsetko, dalej neriesim, samozrejme ze tie pozy su trapas
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 02. Február , 2008, 13:20:21 » |
|
No ja mam niekde Kings of Metal, Triumph of Steel a Fighting The World a to su vsetko uplne bez debaty dobre spravene dosky. Celkovou koncepciou, melodickymi napadmi, instrumentalnymi vykonmi aj zvukom. Nic uzasne, ale dobre urobeny heavik s vlastnym xichtom. Toto som nasiel nahodou ako som hladal nazov toho posledneho albumu a pride mi to k nim celkom trefne: Their '82 debut was pure, pummeling, primal riffage set to a furious beat, tinged with classical touches that underlined the epic quality of the music. More an American answer to NWOBHM than anything akin to the poppier American hair metal of the day, they plied their heavy, trade to great fandom and influence, but couldn't seem to win over critics. Musim ale priznat, ze odkedy som ich zazil na MoR 2005, plne chapem ich odporcov. Ten image uz je vazne znacne prehnany. Na druhej strane furt este nic oproti priemernej blackovej kapele
|
|
« Posledná zmena: 02. Február , 2008, 13:22:06 od Iggy »
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 02. Február , 2008, 19:38:35 » |
|
Manowar su černosi ?
chalan, a ty si odkial??? takyto vtip som uz dlho nepocul
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 02. Február , 2008, 19:39:56 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 02. Február , 2008, 20:56:10 » |
|
Tak prečo je tam to "black" ?
www.youtube.com black metal...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 02. Február , 2008, 20:58:33 » |
|
Tak prečo je tam to "black" ?
uha, nevies co je to black metal?? si stastny clovek
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 02. Február , 2008, 21:05:24 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 02. Február , 2008, 21:14:34 » |
|
Aha,to akože su blackmetalova kapela ? Jelikož mam Manowar napočuvany pomerne dost,tak skor uverim že su černosi,ako blackmetalaci. preboha chalan sak si na internete, si ich daj do googlu alebo co...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ydur
Hosť
|
|