Valla
|
|
« kedy: 09. Október , 2015, 23:05:49 » |
|
Po dlhej dobe som tu , a spravil som si novu mašinu na basu
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
marosisko
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 10. Október , 2015, 06:48:11 » |
|
nadhera. ako si spravil tu kovovu krabicu?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 10. Október , 2015, 06:52:50 » |
|
nadhera. ako si spravil tu kovovu krabicu?
Šasi da dalo vyrobiť, a diery som si robil sam doma..
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 10. Október , 2015, 07:06:51 » |
|
vyzera to paradne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lumpisko
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 10. Október , 2015, 07:35:27 » |
|
Nejaka zvukova ukazka sa bude konat?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 10. Október , 2015, 08:20:34 » |
|
Nejaka zvukova ukazka sa bude konat? ked bude čas, a nálada tak bude aj ukážka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 10. Október , 2015, 20:40:21 » |
|
VALLA neverím :D :D aj žiješ ? a už aparát vo veľkej peráde !! kolko to šecko vyšlo ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 11. Október , 2015, 04:38:41 » |
|
VALLA neverím :D :D aj žiješ ? a už aparát vo veľkej peráde !! kolko to šecko vyšlo ?
valla zije furt, a kde je marshall tam je valla.. neviem co to vyslo nemam ani sajn.. no lacne to nebolo..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 12. Október , 2015, 07:39:45 » |
|
V Malackach sa nezahala Aparat hra vydarene. Vali a pekne krochka PS: keby negdo chcel take sasi ,tak mam este zopar kusov na predaj
|
|
« Posledná zmena: 12. Október , 2015, 07:58:11 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 12. Október , 2015, 07:57:19 » |
|
Cela motivacia nastal ,ked som si od kamarata pozical kopiu marshala ,kera mna aj Valu zvukovo dostala. Rozhodol som sa si postavit taky isty amp a Valu sa mi podarilo k tomu ako vidite zdarne dokopat Zaver z celého projektu je taky ,ze môj hra podobne jak ta replika a Valov uplne inac rockovejsie co sa Tomasovej hre aj vkusu hodi ovela viac jak ta replika. ... spodny je ta replika a hore je moj
|
|
« Posledná zmena: 19. Január , 2016, 09:59:54 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 12. Október , 2015, 22:27:06 » |
|
V Malackach sa nezahala Aparat hra vydarene. Vali a pekne krochka PS: keby negdo chcel take sasi ,tak mam este zopar kusov na predaj no jaký by to bol zosik z prasovec keby nekrochkal jak dzivá sviňa?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 12. Október , 2015, 22:28:27 » |
|
ešte dve fotečky takéto
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|