Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. November , 2024, 21:42:18
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ochrana sluchu  (Prečítané 1153 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
tommy321
pravidelný návštevník
Príspevkov: 330

« kedy: 26. Január , 2010, 14:27:33 »

Nazdarte, chcel by som vas popytat o nejake tipy ohladne ochrany sluchu v skusobni,
doteraz som pouzival penove zatky su skoro perfektne, pocul som secko co som potreboval pocut, a dostatocne mi chranili sluch, ale nevyhoda ze trva nejaku dobu kym sa nasadia takze som si ich na zaciatku dal, a uz nevyberal, co ale znamenalo ze som bol nahluchli medzi pesnickami ked sme sa rozpravali,
tak som si zmyslel ze si kupim traktoraky, alebo jak to mam nazvat, take tie umelohmotne sluchatka velke.
v skusobni som ich zatial nemal ale zda sa mi ze nejak moc netlmia, tak som ich vyplnil polystirenom, co skoro nic nepomohlo...
zaujimalo ci existuje nejake dobre riesenie, nieco co mi ochrani sluch a netrva 5 minut kym sa to nasadi...
diki
Zaznamenané

(Gitary:Ibanez RGT42DX, California (Strat kopia),M.Parker Akustika),(Aparat: Peavey 6505, Randall RX412M, Randall RG15XM) ,(Nahravanie:Tascam US-122MKII, Rode M3, Cubase 5)
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #1 kedy: 26. Január , 2010, 14:29:58 »

V lekarni maju stuple za 13 starych penazi.  Na zdravie!

Inak na toto su vseliake specialne stuple, dost drahe... , ktore prepustaju potrebny "hluk", ako napr. orezavac vysok, basov...  ha ha ha

Nas bubenik hral kedysi s Tlmicmi, klasicke traktortlmice.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

tommy321
pravidelný návštevník

« Odpoveď #2 kedy: 26. Január , 2010, 14:33:01 »

stuple pouzivam tiez (5 korun  Beeee), ale trva dlho kym sa nandaju, to tu je problem, myslel som ze tymi sluchatkami velkymi to vyriesim, su urcite lepsie jak nic, ale moc im neverim
Zaznamenané

(Gitary:Ibanez RGT42DX, California (Strat kopia),M.Parker Akustika),(Aparat: Peavey 6505, Randall RX412M, Randall RG15XM) ,(Nahravanie:Tascam US-122MKII, Rode M3, Cubase 5)
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #3 kedy: 26. Január , 2010, 14:33:55 »

stuple pouzivam tiez (5 korun  Beeee), ale trva dlho kym sa nandaju, to tu je problem, myslel som ze tymi sluchatkami velkymi to vyriesim, su urcite lepsie jak nic, ale moc im neverim
Jak dlho to trva, kym sa nandaju Huh! Sak posulas medzi prstami, vytvoris lievik a drbnes to do ucha - 5 sekund roboty. :)
Tie tlmice - tomu mozes verit 3 krat viac, nez stuplom.  Žmurk
« Posledná zmena: 26. Január , 2010, 14:34:44 od Branko » Zaznamenané

tommy321
pravidelný návštevník

« Odpoveď #4 kedy: 26. Január , 2010, 14:35:37 »

Jak dlho to trva, kym sa nandaju Huh! Sak posulas medzi prstami, vytvoris lievik a drbnes to do ucha - 5 sekund roboty. :)

no hej, ale este cakat kym sa rozplinie, a ak by som mal vytahovat furt ked si nieco hovorime, tak neviem jak dlho by vydrzali...
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #5 kedy: 26. Január , 2010, 14:36:54 »

no hej, ale este cakat kym sa rozplinie, a ak by som mal vytahovat furt ked si nieco hovorime, tak neviem jak dlho by vydrzali...
To uz moc vymyslas... staci trosku hlasnejsie hovorit a hlavne byt ticho s nastrojmi, ked sa rozprava.  :)
Rozplyva sa to dost rychlo... nikdy som s tym nemal osobne problem.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #6 kedy: 26. Január , 2010, 14:38:15 »

Nazdarte, chcel by som vas popytat o nejake tipy ohladne ochrany sluchu v skusobni,
doteraz som pouzival penove zatky su skoro perfektne, pocul som secko co som potreboval pocut, a dostatocne mi chranili sluch, ale nevyhoda ze trva nejaku dobu kym sa nasadia takze som si ich na zaciatku dal, a uz nevyberal, co ale znamenalo ze som bol nahluchli medzi pesnickami ked sme sa rozpravali,
tak som si zmyslel ze si kupim traktoraky, alebo jak to mam nazvat, take tie umelohmotne sluchatka velke.
v skusobni som ich zatial nemal ale zda sa mi ze nejak moc netlmia, tak som ich vyplnil polystirenom, co skoro nic nepomohlo...
zaujimalo ci existuje nejake dobre riesenie, nieco co mi ochrani sluch a netrva 5 minut kym sa to nasadi...
diki

naco zakladas tu istu temu druhy raz Huh!

http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,75570.0.html
Zaznamenané
tommy321
pravidelný návštevník

« Odpoveď #7 kedy: 26. Január , 2010, 14:42:18 »

tam som sa pytal ci su tie hifi pouzitelne vobec, tam ste mi poradili tie penove, teraz hladam este alternativy,
ta stara tema tu este inac je? vobec ma nenapadlo ju hladat...
Zaznamenané

Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.085 sekund, 23 otázok.