p.sabo
nováčik
Príspevkov: 6
|
|
« kedy: 20. Jún , 2010, 21:36:07 » |
|
Všimol som si že niektorý gitaristi, Kirk Hammett, Jim Root, majú na pravej ruke nejakú gumičku alebo ju majú oblepenú páskou. Vie mi niekto povedať aký to má logický význam??
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 20. Jún , 2010, 21:38:07 » |
|
jim root tam ma tusim uchytene brnkatko kirk hammett kvoli tomu, ze ho tremolo odiera na zapesti
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 20. Jún , 2010, 21:38:27 » |
|
zodreta ruka pri palm mute/ od kobylky, resp, zevraj sa tak lepsie hra ci co btw, mas identickeho avatara s uz jednym starym uzivatelom, mozno by si si ho mal zmenit
|
|
« Posledná zmena: 20. Jún , 2010, 21:40:17 od mn »
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 21. Jún , 2010, 19:22:57 » |
|
a mozno preto, ze to nasli v granku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 22. Jún , 2010, 09:03:54 » |
|
....hrám na base....keď hrám trsom tak si zvyčajne oderiem zápästie o basu....je to nepríjemné preto používam potítko....teraz som ho stratil....tiež nepríjemné ale už bolo staré aj tak som si chcel kúpiť nové
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 22. Jún , 2010, 09:21:17 » |
|
lebo ty by si pracoval manualne, keby si sa v 20tke priplichtil do metlackej kapely, ktora sa v zapati stane celosvetovo znamou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 22. Jún , 2010, 11:04:15 » |
|
ked tu mame taku peknu temu, mna by zaujimalo, co by ste mi poradili, aby som si vytetoval na pravu ruku, nech to vyzera kul. nejake svabachove runy nechcem, take uz som videl u Vadima, ale nieco ine keby Vas napadlo, tak sem s tym...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 22. Jún , 2010, 11:10:36 » |
|
vytetuj si tam podobizen prirodzenia
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 22. Jún , 2010, 11:16:16 » |
|
Ja som cital, ze na svoju prvu vybavu si zarobil tak, ze pred fast foodom stal preobleceny za sliepku FAKT
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 22. Jún , 2010, 15:36:23 » |
|
ked tu mame taku peknu temu, mna by zaujimalo, co by ste mi poradili, aby som si vytetoval na pravu ruku, nech to vyzera kul. nejake svabachove runy nechcem, take uz som videl u Vadima, ale nieco ine keby Vas napadlo, tak sem s tym...
Ved Tvoj lespool aj so seriovym cislom...
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 22. Jún , 2010, 15:48:48 » |
|
Ja som cital, ze na svoju prvu vybavu si zarobil tak, ze pred fast foodom stal preobleceny za sliepku FAKT pod prvou vybavou sa skryva lave varla?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 23. Jún , 2010, 09:31:54 » |
|
Ja som cital, ze na svoju prvu vybavu si zarobil tak, ze pred fast foodom stal preobleceny za sliepku FAKT To si mylis. To bol ten americky herec Bread Pit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 23. Jún , 2010, 09:51:23 » |
|
....včera som si kúpil potítka jedno čisto čierne, nazval by som že metalistické a druhé kárované tmavozelenočierne, nazval by som že punkové aj video by som bol nakrútil, že ako to vyzerá v akcii, ale keďže sme si včera celkom dobre zahrali a zadžemovali, tak som na to úplne zabudol ....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
|