Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 23:22:43
Strán: 1 2 [3] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Fokus  (Prečítané 8206 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727

His spirit and music live on!

« Odpoveď #30 kedy: 18. Jún , 2009, 15:43:45 »

Neviem, mozno by som bral este trochu viac sustainu. Keby bola nastavena, tak ako gitarka nemusi byt zla...
Zaznamenané

Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16  -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5  '78.
skuller
pravidelný návštevník
Príspevkov: 249

« Odpoveď #31 kedy: 19. Jún , 2009, 13:51:37 »

ten skreslovac je dost  onicom ale ako na cleane je perfekna a za tu cenu ja asi kupim od nich telecaster  Na zdravie!     stoji len okolo 4900kc podla mna sa oplati uvidime :)

tak daj potom vediet ako si spokojny  Žmurk
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #32 kedy: 19. Jún , 2009, 15:01:17 »

Tak tu je také menšie info. Zvukové ukážky spravím inokedy, pretože nemám so sebou nijaký aparát. Na skúške cez víkend niečo poriešim.
Tu je jedna fotka (sorry len mobilom - potom k nahrávkam dám poriadne fotky)

Mám tam vymenenú kobylku za Fender Vintage, TUSQ kamene a orech, snímače Fender Vintage Alnico 5 (asi 54') stredný nebol reverzný tak som otočil magnety a opačne zapojil, mechanika tam je dosť kvalitná, asi ale kúpim Vintage Fender alebo nejakú Gotoh (lacnejšiu). Drevo nádherne rezonuje, už som ju stihol aj opotrebovať a vyhrať, tak má ten správny zvuk ako sa patrí :) Nepredám ani nevymením, je to zvukový skvost.
Je pravda, že prevedenie krku nie je bohviečo, hrany musím pri ešte zaobliť, ale to až keď zoderiem pražce a vymením ich.

.....no a bude to vždy len Fokus......ale aby som nebol len zlý, hráš fajn, namakal si sa už na tej gitare tiež dosť a obdivujem to, možno cez apec je ten zvuk naozaj fajn......ale takto je to skôr len dobré......
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
daniels
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 70

« Odpoveď #33 kedy: 01. Júl , 2009, 06:36:36 »

pocujte nemate skusenosti s Fokusmi tvaru Explorer cize fokus EX Huh!? Zdravíčko
Zaznamenané

hrat neviem ale snazim sa ......
Thrashers
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 121

\m/ IBANEZ

« Odpoveď #34 kedy: 05. Marec , 2011, 17:11:16 »

FOKUS 4ewer  Som metlak Som metlak Som metlak Som metlak Som metlak Som metlak Som metlak Na zdravie!
Zaznamenané

IBANEZ PRESTIGE RG1527-----IBANEZ RGA8----
Strán: 1 2 [3] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.107 sekund, 23 otázok.