Prednedavnom som mal novy prirastok, jedna sa o gitaru Godin LG HMB. Jedna sa o velmi svojsku gitaru, najcastejsie pripodobnovana k niecomu medzi LP a tele.Je to celomahagon s palisandrovym hmatnikom.Ma kratku menzuru,struny cez telo,rozopinanie cievok,srobovany krk styrmi nezavislymi srobami drevo na drevo-godinovska technologia bez laku,farby a pod., cim sa ma zabezpecit najlepsi prenos zvuku.Ten je posadeny hodne do basov,co mi velmi vyhovuje,celkovo ma gitara krasny harmonicky zvuk a vyborny sustain,proste radost hrat.
Tu su nejake fotky:
Nemozem prilis porovnavat, pretoze napriek dobe, ktoru sa venujem gitare som prilis mnoho nastrojov v ruke nedrzal. Kazdopadne, s nastrojom som uplne spokojny a myslim, ze lepsiu kupu som urobit nemohol...
Dalej vlastnim nieco ako fat strat Yamaha EG 112-vyborna gitara na zaciatok,pretoze vsetko fungovalo a funguje ako ma a nemam z nej ten lacny pocit,ze sa mi rozpadne v ruke ako pri niektorych inych nastrojoch tejto cenovej relacie.
K zbierke musim priratat aj Jolanu Diamantku,z ktorej casom mozno este nieco bude.
Doma zvyknem vela hravat a tvorit na akustike Mr.Parker CW-EQ.Je to mini jumbo s cutaway,ktore mi poskytuje dobru inspiraciu a mne plne postacujuci komfort a zvuk.
(foto pripadne hodim neskor)