Bol som pozret Garde na skuske ich kapely, teda hlavne novu basu Lakland. Komplet gear ako ma teraz spraveny znie fasa, normalne pocujem co hra a aj zvuk je pekny a dobre umiestneny.Vyborna basa, velmi sa mi paci. Ked ju navrhovali tak asi riadne podumali nad tym, aby sa na nej pohodlne hralo, to bolo prve co ma napadlo ked som ju chytil. Pohodlny krk, korpus fasa sedi pri hre v sede aj po stojacky a celkovo je dobre vyvazena. Znie vyborne, po chrumkavom ataku este akoby ton nabral a potom sa dlho drzi na konstantnej urovni, ako syntak
. Ma mrte kombinacii. SC pri krku a HB pri kobyle sa daju potakom zmiesavat a okrem toho sa da HB rozopnut a pouzit kazda cievka zvlast aj v kombynacii s krkovym SC. Okrem toho sa da este zapnut aktivny eq b/m/t. Takze som sa nevedel rozhodnut, ktory zvuk sa mi viac pacil, vsetky su fajn. Nenapada ma co zle by som na nu povedal. Je dost draha no primerane kvalite a keby som bol basak tak po nej idem.
Nahral som aj nejake ukazky, s vypnutym aktivnym eq. SC je SC pri krku, HB je HB pri kobyle, SC1 je rozopnuty HB s cievkou blizsie ku krku a SC2 je rozopnuty HB s cievkou pri kobyle. v ruke basaka by to bolo nepomerne krajsie, ale snat ukazky neurazia a urobia aspon zakladnu predstavu o zvuku. Nahral som na line 6 hd pro linkou do PC. Kazda ukazka ma dve casti. V prvej basa+bicie, na basu som zavesil len trochu kompresora v PC. Druha cast ukazky je basa upravena do songu s gitarami. Toto som v podstate ani nemusel robit lebo zneju vsetku uplne rovnako, ale potom som si povedal, ze to tam neham, aby som demonstroval, ze pozicia basaka a basy v mojich songoch alebo ako ich ja mastrujem je uplne zanedbatelna, ze staci ked tam proste len nieco duni a ze je taku basu vobec ale vobec nepotrebujem
(((( . . .
https://www.dropbox.com/sh/y05sp43679uxqgp/PlroQeaSly