Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
16. November , 2024, 02:55:43
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: El. akustika Fender "bzučanie"  (Prečítané 972 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Gimli489
nováčik
*
Príspevkov: 38

« kedy: 16. December , 2013, 20:33:23 »

Zdravím Vás píšem s prosbou lebo si neviem rady s El. akustikou. Pri určitých tónoch resp. frekvenciach mi akokeby niečo bzučí niekde pri kobylke a neviem to identifikovať skúšal som všetko aj s káblikmi vnútri sa pohrať aj som kontroloval či nie je elektronika zle usadená v gitare a pod. Stále rovnaký problém. Nestretol sa niekto s tým môže byť niečo s prednou doskou príp. kobylkou ? Ďakujem za každú radu.
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #1 kedy: 16. December , 2013, 20:38:21 »

to si kúpil nové? popíš trocha stav
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
Gimli489
nováčik
*

« Odpoveď #2 kedy: 16. December , 2013, 20:46:25 »

No dal mi ju jeden známy mením mu na nej struny a čistím krk a dal mi ju s tým, že tam niečo drnčí/bzučí. Môže mať tak dva roky typ je to CD60CE Sunburst. Elektronika je v poriadku všetko funguje jedine to bzučanie riešim ak to je teda nejaký riešiteľný problém...potom už len nahodím struny a gitarka zase hrá...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #3 kedy: 17. December , 2013, 14:47:51 »

to je take, ze ty tu gitaru mas nazivo pred sebou a nedokazes identifikovat, odkial bzuci. my tu gitaru nevidime a mame vediet poradit ? :)
Zaznamenané
Gimli489
nováčik
*

« Odpoveď #4 kedy: 17. December , 2013, 18:09:26 »

Samozrejme, že takto sa to nedá identifikovať presne. Len chcem vedieť či sa s tým niekto nestretol a čo najčastejšie to robí a kde býva najčastejšie chyba. Kobylka nemusí byť napevno prilepená ? Je tam v podstate len zasunutá a pod ňou je ten snímací káblik.
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.066 sekund, 23 otázok.