ja som to ale vobec nemyslel tak ze zajebavat sa za velke peniaze. nerozumiem preco by som mal ist podnikat ked mi moze dat vyborne podmienky firma. myslim ze aj vo firmach, aj medzi podnikatelmi je kopa mudrlantov co mali akurat tak stastie a dobre usta a ich jedina sikovnost bola vychcanost, takze vseobecne akakolvek jedina mudra a platna teoria o podnikani alebo zamestnani sa je uz len z principu blbost.
Tato teoria o "stastnom" podnikatelovi moze fungovat len v pripadoch, ked je nasosnuty na statny rozpocet, co je bohuzial u nas rozsireny jav. Ja samozrejme mam na mysli "normalneho" podnikatela. Tam Ti nepomoze ziadne stastie, lebo s tebou volny trh vymetie raz dva.
Uznavam, ze Ti fy moze dat super podmienky. Zazil som v Bratislave, ale pracovat ako freelancer resp. na vlastne triko... ten pocit zodpovednosti a slobodu Ti neda ziadna praca v zamestanani
taktiez je scestna teoria ze zamestnanec=ziadny stres a istota. pri tych top zajebavacoch totizto tak vyzera aj ich vyplatna paska a atraktivita pre trh prace, ani istota nieje nikde 100 %.
Zamestananec si urobi stres sam, to je skor otazka jeho psyche. A hlavne dvojhodinova debata s kolegovcami na kavicke miesto pracovnej cinnosti v podnikovej kuchynke tomu moze spolahlivo napomoct
a samozrejme, ak sa niekomu nepaci, moze si najst vzdy lepsie. Ak Ti nejde podnikanie, tak sa mozes hnevat akurat sam na seba.