Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 21:17:44
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Bolesť prstu  (Prečítané 1050 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Bloodshed
nováčik
*
Príspevkov: 25

« kedy: 25. September , 2013, 17:39:00 »

Prosím Vás vedel by mi niekto poradiť? Hrávam na gitare 1,5 roka, asi pred pol rokom sa mi prvý krát stalo že ma začal bolieť prstenník, konkrétne na konci prstenníku, nechal som to 3-4 dni v kľude bez hrania, ale bolesť sa vrátila po dvoch mesiacoch hrania, zase som to nechal 3 dni v kľude, teraz prešli dva mesiace a bolesť sa zase vrátila, som zúfalý, neviem čo s tým mám robiť alebo čo s tým vlastne mám,má niekto s tým skúsenosti?
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #1 kedy: 25. September , 2013, 17:44:45 »

ja by som zacal hrat na bicie..

boli ta brusko prsta, ci klb ci co konkretne? inak teraz nedavno sme mali vo firme taku prezentaciu na temu nervova sustava a bola tam taka informacia ze ludske telo dokaze v jednom momente vnimat len jeden typ bolesti, tu silnejsiu.. cize by som skusil jebnut si kladivom po palci na nohe a v klude hrat dalej, uvidis, ze nejaky prstenik vobec nebude problem
Zaznamenané

Bloodshed
nováčik
*

« Odpoveď #2 kedy: 25. September , 2013, 17:49:49 »

Bolí kĺb, to je dobrá rada ale radšej by som takú ktorá by mi pomohla úplne vyriešiť tento problém
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #3 kedy: 25. September , 2013, 17:56:41 »

inak myslim ze viem co to je.. mne sa to obcas stava tiez.. bolieva ma klb prsta ako keby bol narazeny, ani nie ze natiahnuty alebo presileny.. vacsinou to odozneje casom, samozrejme treba ist za lekarom, kludne ti moze zacinat zapal klbov, nejaka artritida alebo podobne srandy, co je fajn podchytit.. napriklad taky kirk hammet to ma tiez a pozri ho ako pekne hra
Zaznamenané

Bloodshed
nováčik
*

« Odpoveď #4 kedy: 25. September , 2013, 18:03:12 »

Skúsim prejsť k tomu lekárovi a uvidím čo mi povie
Zaznamenané
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #5 kedy: 25. September , 2013, 19:41:12 »

.. napriklad taky kirk hammet to ma tiez a pozri ho ako pekne hra

karol..ty si diabol :-D
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
stevino179
Hosť
« Odpoveď #6 kedy: 25. September , 2013, 20:26:38 »

Kajo nechoď na neho hneď z vratkovou teóriou bolesti /tak isto to môže prebit ked mu niekto pohladká chrbát lebo to síce nieje viac  bolestivý podnet ale keď spočítaš plošne je to intenzívnejšie ... ale to je jedno teraz /  , dost podstatne je na ktorej ruke je ten prst , možno ide o kŕčovite držanie drcatka alebo zlý uhol ľavej ruky, každopádne drvivá väčšina poruch pohybového aparátu je funkčná teda žiadny liek to aprioty nevyrieši
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.089 sekund, 23 otázok.