v handricke ze co znamena ? no ze mas v ruke handricku a az s nou drzis tie elektronky, nie v holych prstoch. ak sa Ti nepotia vobec ruky, tak sa na handricku kludner vykasli.
ako poznas, ze Ti tie dvojrocne, na ktore vobec nehras, odisli ? ja mam uplne ine skusenosti - male lampy mi vzdy vydrzali vela vela rokov a vacsinou som na nich za ten cas aj vela hraval. aby odisli po dvoch rokoch nehrania ? divne !
No lenze ,asi secky zosilovace maju zhavenie elektronok paralelne ,len 5150to ma do serie
a pri zapnuti sa môze stavat to ,ze ako ju vlakna studene a dostanu razom napajanie ,to jedna lampa nevydrzi a jedno to zhaviace vlakno sa odpali a je tocele f prdeli ,lebo ked nejde jeden system nejdu cele 2 ECCcky.Je to presne to iste ,ako ked mate na vanocnom stromecku stare zarofky a prestanu secky svicit .To neni tym ,ze secky su odpalene,ale staci ze iba jeda je spalena a nesvici cely stromek a toto je celkom mozne ze sa deje v danom pripade.konstrukter tam sice myslel na tuto situaciu a je to tam osetrene ,ale bohhvie ci tam neni nejaka zrada.
Ja som si dokonca vsimol ,ze urcity typ lamp sa v 5150 z tohoto dvôvodu ze su ECCcka v serii a kazdy vyrobca ma iny zhaviaci prud ,ani poriadne nenazhavy na pozadovane pracovne napätie a zosik hra skapato.