Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
17. Jún , 2019, 16:53:54
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Amplitube 3 - amp  (Prečítané 4450 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Matt
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 75


« kedy: 26. Marec , 2016, 13:00:33 »

Zdravíčko. Stiahol som nedávno Amplitube 3 z oficiálnej stránky keďže ho ponúkajú zadarmo. No chcel by som doňho dostať aparát Peavey 5150 s Orange cabinetom... Neviete kde by sa to dalo stiahnuť? Lebo čo som pozeral, gear sa dá dokúpiť lenže vo väčšom množstve. Ja potrebujem len konkrétne tieto 2 veci. Dá sa to alebo sa môžem buchnúť po vačku a kúpiť celý set aparátov a cabinetov?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
***
Príspevkov: 2128



« Odpoveď #1 kedy: 26. Marec , 2016, 14:33:34 »

veci od LePou su zadarmo a hraju ovela lepsie, uplne iny svet ako Amplitube. sorry ze neodpovedam na otazku  No hanbím sa..

inak - co myslis tym, ze  "doňho dostať aparát Peavey 5150" ? akoze Amplitube maju nasimulovany tento zosik ? som ani nevedel. co si pamatam, tak celu zbierku Peavey zosikov kedysi simuloval Revalver, ale tiez to nebola az taka pecka...
Zaznamenané
Matt
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 75


« Odpoveď #2 kedy: 26. Marec , 2016, 14:42:02 »

LePou? O tom som totižto nepočul  No hanbím sa.. ... nie som veľmi zbehlý v nahrávaní a v nahrávacom softe... doteraz som nahrával len s mikrákom prípadne s line-in v PC, čo nebolo bohvie čo.

A áno Amplitube majú nasimulovanú 5150... A znie relatívne dobre:

Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
***
Príspevkov: 2128



« Odpoveď #3 kedy: 26. Marec , 2016, 14:48:42 »

Zaznamenané
Matt
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 75


« Odpoveď #4 kedy: 26. Marec , 2016, 15:02:27 »

Vyzerá to fajn... Len neviem nájsť linky na stiahnutie. Všade mi ponúka len amp pack ale samotný plugin nie Neviem

// ok už viem ako to funguje... myslel som, že to je "hosťujúci" program ako amplitube a v ňom aparáty ale toto je jednoducho plug-in čo ani netreba inštalovať... super... (vyjadrujem sa mierne nepochopiteľne ale to je jedno, snáď sa chápeme  ha ha ha ).

Narazil som ešte na TSE a to tiež neznelo zle. Skúsim sa pozrieť ešte na to. V každom prípade díky za tip.   Na zdravie!
« Posledná zmena: 26. Marec , 2016, 15:10:45 od Matt » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
***
Príspevkov: 2128



« Odpoveď #5 kedy: 26. Marec , 2016, 16:04:47 »

hej, vacsina tych aparatov hra lepsie, ked sa to nakopne nejakym TS pluginom, podobne ako v reale.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
*******
Príspevkov: 11854



« Odpoveď #6 kedy: 26. Marec , 2016, 17:24:54 »

Ak si na win, tak tse x50 v1 (simulacia 5150) je free, k tomu tse 808, nejake free impulzy orange bedne tiez isto najdes a bude to zvuk jak vino o x tried lepsie ako amplitube
« Posledná zmena: 26. Marec , 2016, 17:25:30 od styrioci » Zaznamenané

Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  
 
Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.12 sekund, 22 otázok.