Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
25. Jún , 2017, 15:04:39
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Pomoc s ID zosilovača  (Prečítané 391 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
epiphonic
pravidelný návštevník
****
Príspevkov: 625


:: ::


« kedy: 04. Január , 2017, 15:50:55 »

Zdravičko, dostal sa mi tento aparát do rúk

Nemal by niekto tip, čo to môže byť... okrem toho, že to je staré a pravdepodobne na <>  :)



* Clipboard01.jpg (436.08 KB, 3439x1946 - prehliadnuté 138 krát.)

* IMG_20170104_152943.jpg (152.68 KB, 520x390 - prehliadnuté 139 krát.)
« Posledná zmena: 04. Január , 2017, 15:51:22 od epiphonic » Zaznamenané
Zvukár Andrej
miestny štamgast
******
Príspevkov: 1810


WWW
« Odpoveď #1 kedy: 04. Január , 2017, 16:00:31 »

Nemal by niekto tip, čo to môže byť...
Vyzerá to ako nejaká robenka, súdim podľa gramatickej chyby v slove EQ(U)ALIZER a podľa poistiek vzadu, vyzerajú ako staré Tesly. Aj ušetrený jack v slučke (1 stereo namiesto 2 mono) je divný.
Zaznamenané
epiphonic
pravidelný návštevník
****
Príspevkov: 625


:: ::


« Odpoveď #2 kedy: 04. Január , 2017, 16:39:33 »

Ešte som to z dnuka nafotil. Ide mi len o to, či sa s tým dačo oplatí robiť. Funguje to, občas niečo praskne. To v červenom krúžku sa zdá byť z jednej strany odpojené od plošáku


* IMG_20170104_162606.jpg (409.48 KB, 1040x780 - prehliadnuté 129 krát.)

* IMG_20170104_162425.jpg (693.07 KB, 2080x1560 - prehliadnuté 131 krát.)
Zaznamenané
Stevino179
stály hosť
*****
Príspevkov: 1011


« Odpoveď #3 kedy: 04. Január , 2017, 19:12:11 »

mne to pripada ako Tourque  ,mal som niečo podobne , anglicko tak 70te , boli to lacne veci a extra to nehralo , ale hralo to , čo je na tom štítku
Zaznamenané

Take neskore 60te roky garazove reznute aj punkom mi to pripomina, trosku west coast scenu tiez.
epiphonic
pravidelný návštevník
****
Príspevkov: 625


:: ::


« Odpoveď #4 kedy: 04. Január , 2017, 20:22:24 »

Cim dalej na to pozeram, tym viac sa mi to zda jak robenak... mozno bola pouzita krabica z Torque - fakt sa to podoba na niektore co pouzivali. Vsimol som si tiez, ze sice tam je potak Reverb, ale vobec neni zapojeny... je to zrejme "modnute"
Zaznamenané
brdo prvy
miestny štamgast
******
Príspevkov: 2760



« Odpoveď #5 kedy: 05. Január , 2017, 13:42:48 »

Vidim tam polske suciastky, tak ja ti neviem  ?§!.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
inventár podniku
***
Príspevkov: 8113



« Odpoveď #6 kedy: 05. Január , 2017, 14:41:33 »

... Ide mi len o to, či sa s tým dačo oplatí robiť. Funguje to, občas niečo praskne. ...

ak sa tomu rozumies a vies si to porobit / dorobit / prerobit / oservisovat sam, tak sa Ti asi oplati hrajkat sa s tym.

ak sa tomu nerozumies a musel by si s tym za niekym ist, tak sa Ti neoplati venovat tomu ani sekundu casu. daj inzerat darujem a ked sa nikto nechyti, vyhod to do kybla. ak to ma peknu pouzitelnu bednu, nechaj si ju, aj ked tiez neviem, co by si s nou mohol robit...
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  
 
Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.099 sekund, 22 otázok.