Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. Júl , 2017, 11:43:20
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Fake Seymour Duncan Invader?  (Prečítané 723 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
KOV
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 138


« kedy: 23. Apríl , 2017, 13:44:22 »

Zdravím, chcem sa spýtať či je toto original Seymour Duncan alebo fake. Nejak sa mi nezdá tá zadná strana a z predu od prvého do druhého pólového nástavcu vedie nejaký biely drôt. Nie je tam nápis made in america a nejak čudne to vyzerá. Nemá niekto skúsenosť s týmito snímačmi či to je ok? Díky.


* DSC_1881 (1).JPG (2439.02 KB, 3840x2160 - prehliadnuté 209 krát.)
Zaznamenané
KOV
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 138


« Odpoveď #1 kedy: 23. Apríl , 2017, 13:48:22 »

Zaznamenané
KOV
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 138


« Odpoveď #2 kedy: 24. Apríl , 2017, 06:52:30 »

Nikto nevie či to je ok?
Zaznamenané
TOMM
pravidelný návštevník
****
Príspevkov: 219



WWW
« Odpoveď #3 kedy: 24. Apríl , 2017, 13:33:12 »

Ja som mal original z thomana ostali mi ešte fotky po nom:
vidím rozdiel ešte v trojuhilnikovom vs štvorcovom plechu pri šrubach.
A ešte ten výrez pre kábel.
Máš oblejšie hrany...


* 20160906_120106.jpg (2159.17 KB, 2560x1536 - prehliadnuté 154 krát.)
« Posledná zmena: 24. Apríl , 2017, 13:35:51 od TOMM » Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
*******
Príspevkov: 11837



« Odpoveď #4 kedy: 24. Apríl , 2017, 13:54:29 »

moze ist o nejaky starsi
 vid inzerat, ktory ho popisuje

http://www.seymourduncan.com/forum/showthread.php?246897-FS-Vintage-Invader-pickup

trojuholnikove ucha na skrutky pre uchytenie a oblejsie zakryvenie zakladoveho plechu mozu indikovat, ze tato varianta pochadza  z gitary, kde boli snimace direct mount, bez ramiku, pravdepodobne na objednavku nejakeho vyrobcu, ktory tie snimace standardne osadzal do nejakeho modelu
« Posledná zmena: 24. Apríl , 2017, 13:57:36 od styrioci » Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
*******
Príspevkov: 16241


Saturday Night Bieber


« Odpoveď #5 kedy: 24. Apríl , 2017, 15:15:51 »

presne ako vravi styrioci.. ale co je najlahsie je mozno zmerat DC resistence a mV vystup u niekoho a porovnat s tabulkovymi hodnotami ktore ma udavat vyrobca pre dany snimac.. (cca)
Zaznamenané

KOV
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 138


« Odpoveď #6 kedy: 24. Apríl , 2017, 18:36:34 »

Díky chlapi.
Zaznamenané
PS1984
stály hosť
*****
Príspevkov: 946


...


« Odpoveď #7 kedy: 25. Apríl , 2017, 15:09:04 »

Pripadne skus poslat fotky priamo duncanovi. Ja som tak spravil pri snimacoch Lace Sensor a chlapik z Lace-u mi z obrazka pekne popisal co si treba vsimat. Dokonca trafil aj rok vyroby.

Myslim, ze duncan na nejakej customer support mailovej komunikacii toto bude vediet povedat.
Zaznamenané

Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  
 
Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.112 sekund, 22 otázok.