Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2017, 16:16:10
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ohmy hlava/repro  (Prečítané 845 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Dvaputin
nováčik
*
Príspevkov: 9


« kedy: 20. August , 2017, 20:20:35 »

caute...kamarat riesi teraz jednu vec...vraj mu dakto povedal, ze moze zapojit 8 ohmovu hlavu do 4 ohmovej bedne...vraj ked je to celolampa tak to nevadi...ja osobne tomu neverim, ale poprosil ma nech sa spytam tak sa teda pytam...dik za odpoved
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
***
Príspevkov: 2035



« Odpoveď #1 kedy: 20. August , 2017, 22:25:50 »

odkkaz kamaratovi, nech si to vyhlada na internete sam. na kazdom fore sa to riesilo tak 1000x, na tom nasom tiez.

kamarat je inak nesvojpravny ?
Zaznamenané
Dvaputin
nováčik
*
Príspevkov: 9


« Odpoveď #2 kedy: 20. August , 2017, 22:50:45 »

co by bol nesvojpravny...hovoril som mu ze som sa zategistroval na fore a on ze tak nech sa tam nato opytam...tak som sa opytal ked uz som tu sedel...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
***
Príspevkov: 2035



« Odpoveď #3 kedy: 21. August , 2017, 09:22:47 »

... ale internet inak kamarat ma, nie ?

tu mu posli link, nieco o tom sa tam pise:

https://cs.wikibooks.org/wiki/P%C5%99%C3%ADru%C4%8Dka_pro_hudebn%C3%ADky/Zapojen%C3%AD_reproduktor%C5%AF_a_box%C5%AF
Zaznamenané
Dvaputin
nováčik
*
Príspevkov: 9


« Odpoveď #4 kedy: 21. August , 2017, 10:16:20 »

ok..dik
Zaznamenané
Zvukár Andrej
miestny štamgast
******
Príspevkov: 1858


WWW
« Odpoveď #5 kedy: 21. August , 2017, 12:29:48 »

A tu máš kalkulačku:
http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,96778.msg502804.html#msg502804

A mimo témy, nick Dva Putin má niečo s ruským prezidentom?
Zaznamenané
Dvaputin
nováčik
*
Príspevkov: 9


« Odpoveď #6 kedy: 21. August , 2017, 13:43:07 »

dik...a nick nema nic s putinom hahahaha...uz ani neviem jak to vlastne vzniklo...to uz su roky..
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
*******
Príspevkov: 3140


full-time obzer


WWW
« Odpoveď #7 kedy: 21. August , 2017, 13:59:55 »

A mimo témy, nick Dva Putin má niečo s ruským prezidentom?
nick nema nic s putinom hahahaha...uz ani neviem jak to vlastne vzniklo...
odhadol som, ze nejak takto: razputin, dvaputin,...
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Dvaputin
nováčik
*
Príspevkov: 9


« Odpoveď #8 kedy: 21. August , 2017, 14:24:41 »

myslim ze tak nejak to bolo...vzdy sa daco vymyslim ked sa  Na zdravie!
Zaznamenané
mr. redwine
stály hosť
*****
Príspevkov: 942



« Odpoveď #9 kedy: 10. Október , 2017, 15:26:22 »

... nechcem zakladat novu temu, tak pisem sem

Momentalne mam doma male lampove kombo Laney LC 15R (hra celkom slusne). Chcem pripojit externy reprak (16 Ohm). V kombe je natvrdo zapojeny 8 Ohm reprak, na vystupe na ext. sp. je pisane 8-16 Ohm (bez moznosti prepinania medzi 8 a 16), v manuali pisu ze by mal byt aspon 4 Ohm. Moja otazka je, ci tomu mam rozumiet tak, ze ku kombu sa da pripojit hociaky reprak od 4 do 16 Ohm ?  

... neviem ci som to napisal zrozumitelne, ale zatial som sa nestretol s aparatom, ktorému by bolo jedno kolko Ohmovy reprak (4-16)knemu pripojim   :)


* Laney 8-16 Ohm – kópia.PNG (254.42 KB, 485x281 - prehliadnuté 68 krát.)

* laney external sp.PNG (32.23 KB, 785x57 - prehliadnuté 62 krát.)
« Posledná zmena: 10. Október , 2017, 15:27:54 od mr. redwine » Zaznamenané

„a beer a day keeps the doctor away.“
Stevino179
stály hosť
*****
Príspevkov: 1122


« Odpoveď #10 kedy: 11. Október , 2017, 06:51:02 »

Podľa mňa môžeš dať Repro od 8 ohmov vyššie , 4ohmy je celková minimalna impedancia aj s tým Repro čo je v kombe
Zaznamenané

Take neskore 60te roky garazove reznute aj punkom mi to pripomina, trosku west coast scenu tiez.
PanTau
miestny štamgast
******
Príspevkov: 1894



« Odpoveď #11 kedy: 11. Október , 2017, 08:10:54 »

Podla mna vytiahol z tejto samice prave to repro.
Zaznamenané
mr. redwine
stály hosť
*****
Príspevkov: 942



« Odpoveď #12 kedy: 11. Október , 2017, 08:40:54 »

Podla mna vytiahol z tejto samice prave to repro.

... interne 8 ohm repro je napevno zapojene.



Zaznamenané

„a beer a day keeps the doctor away.“
Gwynnbleid
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 115


« Odpoveď #13 kedy: 11. Október , 2017, 14:56:28 »

... interne 8 ohm repro je napevno zapojene.





ja ked som mal laney vc15 zapojene na externe, tak sa interny repro odpojil. 8ohm je tam myslim standard a 16 tomu az tak nevadi. 
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  
 
Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.13 sekund, 23 otázok.