Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
14. November , 2024, 20:35:12
Strán: [1] 2 3 ... 9 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: iMbUS  (Prečítané 28095 krát)
0 užívateľov a 12 Hostí prehliada túto tému.
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« kedy: 20. August , 2005, 09:05:59 »

Ok, takze uz mam aj ja vlastnu temu. Nech to je kompletne, tak sem davam toho malmsteena este co som pred mesiacom daval. - Malmsteen - Memories - Love is on the Way (Pituove solo)

Naposledy upravil iMbUS, : 16.05.2006 o 12:09
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
iMbUS
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #1 kedy: 21. Október , 2005, 19:51:06 »

Konecne je na svete nase prve demo a tak tu je moje solo z jednej pomalej skladby. Tomorrow (solo)
« Posledná zmena: 27. November , 2007, 16:48:49 od iMbUS » Zaznamenané

Mame nejake novinky.
pejso
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 139

« Odpoveď #2 kedy: 21. Október , 2005, 21:24:27 »

sólo je vlastne pekné, ale celá kapela je hodne nerytmická, to mi zabraňuje počúvať to sólo. Niečo s tým ešte urobte! Je to rozsypané a je to škoda. Možno stačí trochu viac sa sústrediť?
Zaznamenané

Gibson Les Paul 1995, Fender Stratocaster z r. 79, Fender Jazz bass z r 72, Precision z r. 78 ... , Marshall 1987 Plexi, VOX AC-30 orig. r.v. 1964, Fender Blues Junior, VOX AC-15 handwired Herritage, 1936 Marshall box s Greenback, Marshall Class 5 ...
iMbUS
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #3 kedy: 21. Október , 2005, 21:36:49 »

peter diki. Co sa ti tam zda nerytmicke v ramci kapely ?
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #4 kedy: 21. Október , 2005, 21:43:30 »

pekne solo imbus aj ked presne dvadsiata sekunda mi tak trochu vrazila do usii. Solo je pekne, napady naozaj dobre ale intonacne trochu su tam miesta, na ktorych by sa dalo popracovat (napr. ta dvadsiata sekunda), dufam ze sa na mna nenahnevas :) ale este raz opakujem PEKNE SOLO
Zaznamenané

pejso
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #5 kedy: 21. Október , 2005, 22:05:11 »

To je vždy to najťažšie takto to konkretizovať. Ale keď sa o to pokôsim čiste matematicky, tak basa ide pozadu a ten kláves ide ako sa mu zachce. Kapelu nepoznám, tak ťažko posúdiť muzikantské kvality, ale tie isté tóny zahrané rytmicky presnejšie by zneli úplne inak. (Poznáš to, na fesťáku hrá kopec kapiel, niektorým to znie lepšie, iným horšie, potom prídu nejakí vyhraní borci a zrazu zvuk je jak zrkadlo. A zvukár v podstate nič výnimočné nerobí.) Ono to chce asi odohrať nejaké tie kilometre, pokial ste mladí chalani, tak sa to ešte urobí, ak máš už po tridsiatke, tak máš pekného koníčka, (ale ber tie moje premúdre reči prosím trochu s rezervou)
Zaznamenané

Gibson Les Paul 1995, Fender Stratocaster z r. 79, Fender Jazz bass z r 72, Precision z r. 78 ... , Marshall 1987 Plexi, VOX AC-30 orig. r.v. 1964, Fender Blues Junior, VOX AC-15 handwired Herritage, 1936 Marshall box s Greenback, Marshall Class 5 ...
iMbUS
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #6 kedy: 21. Október , 2005, 22:14:23 »

Ok peto, po tridsiatke este nastastie nemame. Este pridavam jedno solo.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #7 kedy: 21. Október , 2005, 23:20:17 »

pozeral som taraz aj dalsie ukazky, naozaj pekne vam to ide, uz sa tesim na koncert, kedy date same vlastne veci, drzim palce :)
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #8 kedy: 22. Október , 2005, 01:36:28 »

Imbus - sóla máš pekne urobené, tam by som ti nič nevytýkal, páči sa mi, ako si ich melodicky aj dynamicky vystaval. Čo už je horšie, tak intonácia - hlavne vyťahované tóny v pomalej veci, tam ti trochu uchádza aj rytmika. Keď už má byť to sólo na oficiálnom deme skupiny, tak by som ho na tvojom mieste prehral, ak sa už nič iné nedá spraviť, tak aspoň poslednú záchranu - použiť dolaďovač. Aspoň trochu by tomu mohol pomôcť. Ale treba to vymakať aj kvôli koncertom, lebo ak toto je to najlepšie prevedenie, akého si schopný, tak musíš hodne zapracovať. Ale držím palce, nech je to rýchlo. Sólo v pomalej veci je už trochu opravené, to len aby môj príspevok k nemu nevyzeral divne.
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #9 kedy: 22. Október , 2005, 02:31:26 »

Pitu diki. No, my sme si hovorili stale, ked sa nieco nepodarilo, ze ""ved je to len demo"". Myslim, ze su daleko horsie nahravky amaterskych kapiel ale samozrejme to neni smerodatne. Toto bola prva skusenost a kazdy jeden z nas by dokazal cele toto nase snazenie nahrat znovu a samozrejme lepsie. Casom sme na to dosli. Takisto je to aj s tymo, ked som to pocuval uz asi tridsiaty krat, tak som si hovoril ze toto a toto by som zahral inak, lepsie. Ale ked by som zacal prehravat ja, potom by sa prehralo nieco dalsie, prehravali by sa spevy. Takto by to mohlo pokracovat donekonecna. Preto treba cvicit stale, a potom o rok-dva sa pojde robit album a tam uz bude vsetko tip top.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
pejso
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #10 kedy: 22. Október , 2005, 07:31:12 »

Mas pravdu. Nema velky vyznam nieco donekonecna prehravat a napokon to spravit mozno o 2 percenta lepsie. Ako demo je to v pohode a o tie dva roky to moze vyzerat uz profi. Nezabudaj, ze to reba ohravat hlavne na koncertoch! Jeden koncert ti da tolko ako 10 skusok. (Robime v Trencine jeden velky koncertny klub, bude sa volat Piano, ked to bude fachcit, spravime nejaky termin.) Drzim palec. (ja som ale zabudol na interpunkciu)
Zaznamenané

Lubo
stály hosť
Príspevkov: 908

-- JAZZ --

« Odpoveď #11 kedy: 19. November , 2005, 11:51:35 »

Asi je toto uz dost stare ale sak co. Ja len ze som si to teraz pustil. Imbus v pohode akurat fakt ta intonacia... Skus cvicit len to chviku. Vytiahni to a porovnaj ho s tym istym nevytiahnutym ci je to ok.
Zaznamenané

midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #12 kedy: 20. November , 2005, 18:39:14 »

Obidve sola su velmi dobre spravene :1: ...uz aby som sa aj ja pochlapil a nieco sem dal...coskoro
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
iMbUS
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #13 kedy: 05. December , 2005, 15:14:21 »

Tak ako som slubil tak prinasam ukazky mojeho noveho Music Mana.

Vsetko je cisty zvuk, do maickeho 14W komba a snimane mikrofonom Shure PG48 priamo do PC.

Ukazka 1 Cisty zvuk, postupne vsetky snimace, \"wau-wau\" efekt pomocou tonovej clony

Jedna vyhravka ala malmsteen na vsetkych polohach

Kobylkovy snimac
Medzipoloha
Krkovy snimac

No a na zaver este ukazka ako ma ladit gitara.

Ladenie
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
sanraal
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 78

« Odpoveď #14 kedy: 05. December , 2005, 20:12:14 »

neni az take zle :-) ale ajtak nezabudaj ze podporujes tyranie nevinnych deti...
Zaznamenané

Keep on rockin in the free world! :-D
Strán: [1] 2 3 ... 9 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.069 sekund, 23 otázok.