Satch
|
|
« Odpoveď #300 kedy: 07. Apríl , 2008, 11:59:31 » |
|
Katka ale hrate aj na zilinskom majalese 8. maja nie ? rad si vas opat dojdem mrknut
|
|
|
Zaznamenané
|
Follow the details...
|
|
|
katarina
pravidelný návštevník
Príspevkov: 725
spanilá deva
|
|
« Odpoveď #301 kedy: 07. Apríl , 2008, 12:10:45 » |
|
Katka ale hrate aj na zilinskom majalese 8. maja nie ? rad si vas opat dojdem mrknut Ano, ano...ta Zilina nas stale pritahuje...lebo je tam super. Tak sa vidime na majalese 8.5., alebo 30.4. v Kozli!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
katarina
pravidelný návštevník
spanilá deva
|
|
« Odpoveď #302 kedy: 14. Apríl , 2008, 14:28:55 » |
|
Rada by som vsetkych pozvala na nas najblizsi koncert vramci turne, ktory bude teraz v stredu 16.4. vo Vrabloch v Kine Tatra, kde ako specialny host vystupi aj vynikajuci gitarista, ktoreho netreba zvlast predstavovat, PaloChodelka & Liquid Boogie Roll. Okrem toho si s nami zahra aj kapela Agonia. Tesime sa na vas!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ydur
Hosť
|
|
« Odpoveď #303 kedy: 15. Apríl , 2008, 17:39:56 » |
|
Caute. Najblizsie koncerty budu 5.aprila v Maxim Club v Kamanovej pri Topločanoch a 12. aprila v Novych Zamkoch v Intruder Club spolu s TUBLATANKOU a Soundplay. V NZ nam Tublatanka po krsti nase druhe CD. Ak budete nablizku pridte pozriet, tesime sa!! "Hlboko si vážime, že Tublatanka prijala pozvanie na jeden z koncertov v rámci nášho turné, že sme si mohli zahrať na jednom pódiu s rockovou legendou,” povedala za celú kapelu Margot gitaristka Katka Sečkárová. “Všetci naši rovesníci, ale aj tí skôr i neskôr narodení, určite spozornejú pri skladbách ako Dnes, Pravda víťazí, či Loď, ktorá sa plaví do neznáma… a hádam každý pozná texty týchto piesní naspamäť. Práve s týmito piesňami sme prežívali búrlivé obdobie zamatovej revolúcie, “ zaspomínala Katka. ... pravdupovediac podla Tvojich foto sa mi ani nechce verit,že si ten 89 pamätaš...
|
|
« Posledná zmena: 15. Apríl , 2008, 17:46:42 od ydur »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #304 kedy: 15. Apríl , 2008, 20:32:55 » |
|
no ani podla veku to nesedi, ale co uz. nechame tak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
katarina
pravidelný návštevník
spanilá deva
|
|
« Odpoveď #305 kedy: 16. Apríl , 2008, 09:37:43 » |
|
"Hlboko si vážime, že Tublatanka prijala pozvanie na jeden z koncertov v rámci nášho turné, že sme si mohli zahrať na jednom pódiu s rockovou legendou,” povedala za celú kapelu Margot gitaristka Katka Sečkárová. “ Všetci naši rovesníci, ale aj tí skôr i neskôr narodení, určite spozornejú pri skladbách ako Dnes, Pravda víťazí, či Loď, ktorá sa plaví do neznáma… a hádam každý pozná texty týchto piesní naspamäť. Práve s týmito piesňami sme prežívali búrlivé obdobie zamatovej revolúcie, “ zaspomínala Katka. ... pravdupovediac podla Tvojich foto sa mi ani nechce verit,že si ten 89 pamätaš... Nebolo to myslene, ze my ako kapela...ale v case revolucie som chodila do prvej triedy zakladnej skoly, a musim povedat, ze aj my prvacikovia sme to prezivali velmi intenzivne, kedze prvy polrok sme ucitelov zdravili "cest praci sudruzka ucitelka", a potom sme zrazu nemohli, z nicoho nic sme sa prestali ucit o krasnej cervenej zastave s kladivom a kosou, nechceli nam uz dat odznak iskricky...a velmi dobre si pamatam aj spoty VPN...ale to je jedno...vysvetlila som to v prvej vete..tak cest praci sudruhovia a nerieste zbytocnosti
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #306 kedy: 16. Apríl , 2008, 12:28:14 » |
|
"Hlboko si vážime, že Tublatanka prijala pozvanie na jeden z koncertov v rámci nášho turné, že sme si mohli zahrať na jednom pódiu s rockovou legendou,” povedala za celú kapelu Margot gitaristka Katka Sečkárová. “Všetci naši rovesníci, ale aj tí skôr i neskôr narodení, určite spozornejú pri skladbách ako Dnes, Pravda víťazí, či Loď, ktorá sa plaví do neznáma… a hádam každý pozná texty týchto piesní naspamäť. Práve s týmito piesňami sme prežívali búrlivé obdobie zamatovej revolúcie, “ zaspomínala Katka. ... pravdupovediac podla Tvojich foto sa mi ani nechce verit,že si ten 89 pamätaš... ciste pozerstvo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
andy zet
nováčik
Príspevkov: 24
show must go on...
|
|
« Odpoveď #307 kedy: 19. Apríl , 2008, 16:24:07 » |
|
pocujte, nerieste tu zbytocnosti a radsej sa teste s nami.....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #308 kedy: 19. Apríl , 2008, 18:25:52 » |
|
ja by som sa aj tesil,dokonca by ste ma nemuseli ani velmi prehovarat,akurat neviem Z COHO sa mam tak tesit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #309 kedy: 20. Apríl , 2008, 10:39:34 » |
|
no ze uz ich je v kapele 12 - viac jak nas
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #310 kedy: 20. Apríl , 2008, 11:56:47 » |
|
no ze uz ich je v kapele 12 - viac jak nas to su vsetko clenovia kapely na tej foto? no tak tam by som ja nehral,sak to ked sa rozdeli honorar medzi 12tich,tak mozno mi ani na nove struny nezostane
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #311 kedy: 20. Apríl , 2008, 12:02:10 » |
|
ciste pozerstvo Keď nemáš čo povedať, sadni si na ruky a radšej čítaj.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #312 kedy: 20. Apríl , 2008, 13:09:17 » |
|
ja by som sa aj tesil,dokonca by ste ma nemuseli ani velmi prehovarat,akurat neviem Z COHO sa mam tak tesit ani ja nechapem...mame najst 10 rozdielov?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #313 kedy: 20. Apríl , 2008, 13:15:51 » |
|
no mozme sa tesit napriklad aj z toho, ako to Katarinke, Andrejke a Danke na tej fotke svedci napriek tym spatnym chlapom okolo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479