Iggy
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 01. Február , 2006, 15:59:13 » |
|
ja rovno hovorim, ze som bol v mejdane na mobydick a pred jedenastou som siel domov, aby som este mohol cvicit. ved ked boli margoty take super (co asi tradicne boli), tak ich v aligaci urcite znovu mileradi angazuju, a to sa pridem pozriet (teda ak nebude prave hrat mobydick )
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 01. Február , 2006, 16:55:33 » |
|
tiez som podlahol volaniu Iggyho na velkeho Dicka, a dobre bolo.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
katarina
pravidelný návštevník
Príspevkov: 725
spanilá deva
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 03. Február , 2006, 16:23:16 » |
|
No co uz s vami...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 06. Február , 2006, 13:43:29 » |
|
No Katka, 16.2. v TN sa uvidime.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 06. Február , 2006, 14:21:14 » |
|
A 17.2. v NR sa uvidime zas my, ak sa nemylim.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
katarina
pravidelný návštevník
spanilá deva
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 06. Február , 2006, 14:36:14 » |
|
Tesim, tesim!;) A este pre tych z Novych Zamkov - 10.2. hrame v Clubbing complexe!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
katarina
pravidelný návštevník
spanilá deva
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 16. Február , 2006, 12:47:24 » |
|
Takze dnes v Trencine v klube Luc! Rockaria a dr.karpathorky, dufam, ze sa tam stretneme!;)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 16. Február , 2006, 14:40:38 » |
|
katarina napísal:Takze dnes v Trencine v klube Luc! Rockaria a dr.karpathorky, dufam, ze sa tam stretneme!;) Na 100% idem. Kukneme sa tam.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 19. Február , 2006, 20:03:18 » |
|
No takze koncertik v NR bol v pohode, akurat, ze po ohlasenej invazii holohlavych (ktora sa ukazala ako plany poplach) bolo ludi trochu pomenej. Bol som rad, ze som prisiel, pridem rad aj zas, lebo sa nielen vasa hudba dobre pocuva, ale aj sa na vas dobre pozera.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 20. Február , 2006, 11:02:48 » |
|
katarina napísal:Takze dnes v Trencine v klube Luc! Rockaria a dr.karpathorky, dufam, ze sa tam stretneme!;) Tak sme sa tam stretli. Dakujem kapelke za dobru atmosku. Som rad, ze som mohol vypocut a vidiet. Margot urcite nebol v Trencine posledny krat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
katarina
pravidelný návštevník
spanilá deva
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 20. Február , 2006, 15:02:42 » |
|
No, a my sme radi, ze ste nas dosli podporit svojou ucastou!:) V Trencine kujeme plany s Rockariou, takze sa tam hadam onedlho zase vyskytneme, dufam teda... A v Nitre bolo tiez fajn, napriek slznemu spreju, ktory tzv.holohlavi vystriekali do klubu, sme si trochu zaslzili a pokychali, ale nebolo to take strasne... Tesim sa aj nabuduce, dufam, ze uz bez slzaku!:P P.S.: Danka, uz aj sa prihlas!!!!! Naposledy upravil katarina, : 20.02.2006 o 15:03
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 20. Február , 2006, 15:32:16 » |
|
katarina napísal:P.S.: Danka, uz aj sa prihlas!!!!!
Naposledy upravil katarina, : 20.02.2006 o 15:03 Skusal som prehovorit, tak hadam sa uz prihlasi. Katka, ale ty mas na nu vacsie paky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 20. Február , 2006, 16:02:10 » |
|
katarina napísal:A v Nitre bolo tiez fajn, napriek slznemu spreju, ktory tzv.holohlavi vystriekali do klubu, sme si trochu zaslzili a pokychali, ale nebolo to take strasne... A ja som aj nieco citil vo vzduchu a nevedel z coho sa mi asi 7krat za sebou kychlo.:blink:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 20. Február , 2006, 20:40:35 » |
|
danka je marna, ja som mal tiez pokusy...asi to budeme musiet riesit inou cestou :PP
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Mr.Lado
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 20. Február , 2006, 21:43:17 » |
|
ahojko mate este v kapele tu hlavu mesa Nomad?
|
|
|
Zaznamenané
|
Sex, Gitary a Nu-Metal
|
|
|
|