Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
26. November , 2024, 06:28:46
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ZOOM G2  (Prečítané 32021 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
majso
stály hosť
Príspevkov: 1133

« Odpoveď #75 kedy: 03. September , 2007, 11:11:15 »

Objednal som si ten Zoom G2, ked mi ho donesu tak sa podelim o prve dojmy
Zaznamenané
kuker
stály hosť
Príspevkov: 885

« Odpoveď #76 kedy: 03. September , 2007, 11:33:04 »

Objednal som si ten Zoom G2, ked mi ho donesu tak sa podelim o prve dojmy

ja ho mam, a dokrmujem snim mojho Marshalla JTM 30 (celolampovy) a ma to krasny zvuk.. za tie prachy sa ta G2 oplati
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #77 kedy: 03. September , 2007, 11:38:43 »

ja ho mam, a dokrmujem snim mojho Marshalla JTM 30 (celolampovy) a ma to krasny zvuk.. za tie prachy sa ta G2 oplati
..no ja mam ten zoom v komisii..a hladam nieco na krmenie celolampy...ked sa to hodi tak si pojdem ponho...cize doporucujes???
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
kuker
stály hosť

« Odpoveď #78 kedy: 03. September , 2007, 12:04:06 »

..no ja mam ten zoom v komisii..a hladam nieco na krmenie celolampy...ked sa to hodi tak si pojdem ponho...cize doporucujes???

ano, ale zober si ho na skusku a pohraj sa snim.. pozri, kazdy mame inu predstavu o zvuku, takze asi tak
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #79 kedy: 03. September , 2007, 12:06:24 »

ano, ale zober si ho na skusku a pohraj sa snim.. pozri, kazdy mame inu predstavu o zvuku, takze asi tak

dobre dobre..tak ja si ho zoberem domov..skusim nieco ponastavovat..popripade by si mohol dat tip an nejaky fajn zvuk...este sa v nom moc nevyznam...nieco jak deep purple...Huh!
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
shanike
stály hosť
Príspevkov: 895

« Odpoveď #80 kedy: 06. September , 2007, 23:10:49 »

..Ale proste kezdy dako zacina ne?

beriem, ide skor o to, ze staci si do guglu prasknut na preskacku mesa a messa, ze co ti hodi viac nalezov...
 Na zdravie!
Zaznamenané

stenčo
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 144

« Odpoveď #81 kedy: 16. September , 2007, 07:56:51 »

keď tu niekto dá príspevok o g2 tak to vyzerá ako OT  Bavím sa skvele

mám kamošovú g2.1 požičanú. hral som sa s tým asi 6 hodín...
skreslenia mi pripadajú dosť mizerné. všetko sú to len distortion a žiadny jemný overdrive tam neviem natočiť. aj keď dám GAIN na minimum tak to už poriadne skresľuje. ak niekto vie nastaviť dáky príjemný overdrive tak by mohol napísať ako ho dosiahol. bol by som mu vďačný  Cmuk chlapci
echá, delay-e, echo, flanger a pod. sa mi dosť páčia.
kompresoru a redukovaniu šumu absolutne nerozumiem.

toď sú moje postrehy. asi by som si ho nekúpil - mulťáky moc nemusím.
« Posledná zmena: 16. September , 2007, 07:57:43 od stenčo » Zaznamenané

ARIA GT series & BatonRouge Burnt
MiracleMan
stály hosť
Príspevkov: 1292

« Odpoveď #82 kedy: 16. September , 2007, 10:30:47 »

keď tu niekto dá príspevok o g2 tak to vyzerá ako OT  Bavím sa skvele

mám kamošovú g2.1 požičanú. hral som sa s tým asi 6 hodín...
skreslenia mi pripadajú dosť mizerné. všetko sú to len distortion a žiadny jemný overdrive tam neviem natočiť. aj keď dám GAIN na minimum tak to už poriadne skresľuje. ak niekto vie nastaviť dáky príjemný overdrive tak by mohol napísať ako ho dosiahol. bol by som mu vďačný  Cmuk chlapci
echá, delay-e, echo, flanger a pod. sa mi dosť páčia.
kompresoru a redukovaniu šumu absolutne nerozumiem.

toď sú moje postrehy. asi by som si ho nekúpil - mulťáky moc nemusím.

jemne skreslenie mozes nastavit na modeli MC (jcm800)
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #83 kedy: 16. September , 2007, 10:35:14 »

ono..kedysi som sa svojho casu dost o tu hracku zaujimal a cital som rozne skusenosti uzivatelov. tiez sa zhodli na tom, ze je z toho tazke dostat schopne male skreslenie a potom tam niekto prisiel s myslienkou, ktora mu priniesla +/- uspech. a tajomstvom bolo pouzit booster vo wah/EFX module a potom tym "nakopnut" nejaky cisty zvuk v "drive" module. mozno na tom nieco bude
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #84 kedy: 16. September , 2007, 10:43:44 »

Zoom? Nebrať!

Kedysi sa mi ako mladému chalanovi strašne páčil ten malý opaskový mulťák, vyzeral ako walkman, tuším sa volal 9110. Ale po čase som z toho vyrástol. Dnes už nie som ochotný hrať na ničom, čo nemá dnu poctivé lampové skreslenie. Nie kvôli snobizmu. Kvôli tomu, že tieto zoomovské skreslenia sú síce samy o sebe znejúce v pohode, ale v kapele sú zmazané ostatnými nástrojmi, človek sa len pridáva a furt sa nepočuje.
« Posledná zmena: 16. September , 2007, 10:45:25 od Predator » Zaznamenané
kmotor corleone
pravidelný návštevník
Príspevkov: 533

Tiez znamy ako don corleone.

« Odpoveď #85 kedy: 16. September , 2007, 22:59:48 »

Zoom? Nebrať!

Kedysi sa mi ako mladému chalanovi strašne páčil ten malý opaskový mulťák, vyzeral ako walkman, tuším sa volal 9110. Ale po čase som z toho vyrástol. Dnes už nie som ochotný hrať na ničom, čo nemá dnu poctivé lampové skreslenie. Nie kvôli snobizmu. Kvôli tomu, že tieto zoomovské skreslenia sú síce samy o sebe znejúce v pohode, ale v kapele sú zmazané ostatnými nástrojmi, človek sa len pridáva a furt sa nepočuje.

Pravda. Na Digitechu RP200 som si našteloval ultra booster, ale hneď ako sa pridala gitara+ bicie, tak môj zvuk zanikol. Skreslenie do kapely jedine z lampy alebo stompboxov! Zdravíčko
« Posledná zmena: 16. September , 2007, 23:15:06 od don corleone » Zaznamenané

RED DEBILS
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #86 kedy: 17. September , 2007, 09:50:20 »

Pravda. Na Digitechu RP200 som si našteloval ultra booster, ale hneď ako sa pridala gitara+ bicie, tak môj zvuk zanikol. Skreslenie do kapely jedine z lampy alebo stompboxov! Zdravíčko

no neverim ze si na to prisiel  Zdravíčko
Zaznamenané

o-yep sro
kuker
stály hosť

« Odpoveď #87 kedy: 11. December , 2007, 22:29:30 »

zas ten zoom nieje az tak zly.... ak si nad neho sadnete, tak sa da vyludit celkom schopny zvuk
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #88 kedy: 11. December , 2007, 22:31:16 »

zas ten zoom nieje az tak zly.... ak si nad neho sadnete, tak sa da vyludit celkom schopny zvuk
tak mi porad nejaky schopny drive...ja hram len na tom mc..lebo ten ma zaujal..ostatne su mixer..ale mozno to len neviem nastavit
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
kuker
stály hosť

« Odpoveď #89 kedy: 11. December , 2007, 22:36:19 »

tak mi porad nejaky schopny drive...ja hram len na tom mc..lebo ten ma zaujal..ostatne su mixer..ale mozno to len neviem nastavit

napr. taky peavey, alebo Marshall, ak sa pohras s nastavenim na drive + dalsie veci, tak uvidis, ze sa to da nastavit
Zaznamenané
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.109 sekund, 23 otázok.