lacrosse
|
|
« Odpoveď #90 kedy: 11. December , 2007, 22:37:15 » |
|
napr. taky peavey, alebo Marshall, ak sa pohras s nastavenim na drive + dalsie veci, tak uvidis, ze sa to da nastavit
das mi to do tych skratiek...to bg mc jc a tak..chapes
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marianguitar
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 11. December , 2007, 22:58:08 » |
|
Zoom? Nebrať!
Kedysi sa mi ako mladému chalanovi strašne páčil ten malý opaskový mulťák, vyzeral ako walkman, tuším sa volal 9110. Ale po čase som z toho vyrástol. Dnes už nie som ochotný hrať na ničom, čo nemá dnu poctivé lampové skreslenie. Nie kvôli snobizmu. Kvôli tomu, že tieto zoomovské skreslenia sú síce samy o sebe znejúce v pohode, ale v kapele sú zmazané ostatnými nástrojmi, človek sa len pridáva a furt sa nepočuje.
Predator, nebol to model 9110 ale 9002. A nemas pravdu s tym rezolutnym ZOOM alebo DIGITECH digitalne multiefekty nebrat! Len lampy kupovat. To je tvoj nazor. ked potrebujes vela zvukov a mas hlboko do vacku, tak je to dobra volba. Nie kazdy ma na lampove preampy a koncaky a kadejake zostavy... Mozeme o tom podebatit na fore aj u nas, si aj tam...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
majso
|
|
« Odpoveď #92 kedy: 16. December , 2007, 12:11:04 » |
|
Ked pichnem G2 rovno do koncaku bude hrat dostatocne nahlas? (resp. vynecham preamp)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #93 kedy: 16. December , 2007, 12:12:26 » |
|
ja som s G9 nevybudil 2 rozne koncaky. G2 neviem...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marianguitar
|
|
« Odpoveď #94 kedy: 16. December , 2007, 12:56:12 » |
|
ja som s G9 nevybudil 2 rozne koncaky. G2 neviem... No G9 aj G7 maju v manualy postup ako nastavit v utility mode zariadenie pre pouzitie na vstup (INPUT) alebo do slucky (RETURN). V prvom rade treba mat toto nastavene spavne... Skusal som ich oba oboma sposobmi a bez problemov...
|
|
« Posledná zmena: 16. December , 2007, 12:57:04 od marianguitar »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 03. Január , 2010, 00:00:29 » |
|
podarilo sa mi nakrutit celkom pekny zvuk z tohto...toto je asi najlepsie a najviac podobajuce sa lampovemu aparatu ako som kedy nasiel na tomto...prva cast je kobylka minihb...druha cast je krk a myslim ze tam je pocut najkrajsiu farbu tohto zvuku..posudte sami zvuk za 1500 korun
|
zoom.mp3 (1853.06 KB - stiahnuté 178 krát.)
|
« Posledná zmena: 03. Január , 2010, 00:00:54 od lacrosse »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 03. Január , 2010, 00:13:29 » |
|
podarilo sa mi nakrutit celkom pekny zvuk z tohto...toto je asi najlepsie a najviac podobajuce sa lampovemu aparatu ako som kedy nasiel na tomto...prva cast je kobylka minihb...druha cast je krk a myslim ze tam je pocut najkrajsiu farbu tohto zvuku..posudte sami zvuk za 1500 korun Mam G2, ale podarilo sa mi uz veru krajsich zvukov nakrutit. Toto je take blatiste nejake... Napis presny postup, ak chces. Skusim nazivo - mozno to nie je az take blato. Alebo je to singlami ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 03. Január , 2010, 00:16:30 » |
|
Mam G2, ale podarilo sa mi uz veru krajsich zvukov nakrutit. Toto je take blatiste nejake... Napis presny postup, ak chces. Skusim nazivo - mozno to nie je az take blato. Alebo je to singlami ? mne sa to paci...supni nieco lepsie ...napisem ti toto takze cp 2 fs 62 mc 1,0 5 70 eq 4 10 9 cb dy 0 0 a trosku delaya a hallu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 03. Január , 2010, 00:17:41 » |
|
mne sa to paci...supni nieco lepsie ...napisem ti toto takze cp 2 fs 62 mc 1,0 5 70 eq 4 10 9 cb dy 0 0 a trosku delaya a hallu
Ok, zajtra sa na to pozriem a ak sa mi podari nejak dostat do PC zoomku, tak aj supnem nieco.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 03. Január , 2010, 00:22:10 » |
|
Ok, zajtra sa na to pozriem a ak sa mi podari nejak dostat do PC zoomku, tak aj supnem nieco. jasne..daj aj nejake patche sem nech skusim nieco z tvojej dielne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #100 kedy: 03. Január , 2010, 00:26:40 » |
|
jasne..daj aj nejake patche sem nech skusim nieco z tvojej dielne
Neni problem, len teraz uz neviem, kde mam ake zvuky naspamat a nechcem to teraz zapinat... po dlhom case to musim zapnut. Ale urcite hodim nejake nastavenia, skor asi Higain a ciste zvuky. Take polostavy tazsie, kedze dynamika je +/- slaba...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 03. Január , 2010, 00:27:51 » |
|
Neni problem, len teraz uz neviem, kde mam ake zvuky naspamat a nechcem to teraz zapinat... po dlhom case to musim zapnut. Ale urcite hodim nejake nastavenia, skor asi Higain a ciste zvuky. Take polostavy tazsie, kedze dynamika je +/- slaba... to je to co sa mi pacilo na mojom zvuku ze ma dobru dynamiku..pekne sa da hrat s potakom od cistych zvukov az po take skreslenejsie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 03. Január , 2010, 01:02:58 » |
|
velmi pekny zvuk podla mna a na cvicenie co viac si zelat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #103 kedy: 03. Január , 2010, 01:20:58 » |
|
podarilo sa mi nakrutit celkom pekny zvuk z tohto...toto je asi najlepsie a najviac podobajuce sa lampovemu aparatu ako som kedy nasiel na tomto...prva cast je kobylka minihb...druha cast je krk a myslim ze tam je pocut najkrajsiu farbu tohto zvuku..posudte sami zvuk za 1500 korun Nepocuvas nahodou v poslednej dobe Timmonsa?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #104 kedy: 03. Január , 2010, 01:46:56 » |
|
Nepocuvas nahodou v poslednej dobe Timmonsa? narazas na durovu cast? ...v podstate nie ani tak timmons ako henry toth
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|