Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
26. November , 2024, 08:42:47
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ZOOM G2  (Prečítané 32067 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #60 kedy: 15. August , 2007, 17:58:00 »

Len nesmieš mať v blízkosti normálny gitarový aparát.To by si z toho rýchlo vytriezvel. :)
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #61 kedy: 15. August , 2007, 18:10:52 »

Kamarade ja to zapajam do Behringer mixpultu z ktoreho idu dva 200W repraky..A to ked vies dobre nastavit ma zvuk ze by ta to posadilo Som metlak

kamosko, aj mna kedysi posadil zoom 606II. teraz to uz vnimam inak.
aj ked ta G2 hra neporovnatelne lepsie ako starsie zoomky je X aparatov, ktore maju pre mna ovela lepsi zvuk  Žmurk
Zaznamenané
marianguitar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 382

« Odpoveď #62 kedy: 15. August , 2007, 18:18:17 »

kamosko, aj mna kedysi posadil zoom 606II. teraz to uz vnimam inak.
aj ked ta G2 hra neporovnatelne lepsie ako starsie zoomky je X aparatov, ktore maju pre mna ovela lepsi zvuk  Žmurk

Je otazka 4oci, ci su to aparaty za 2990 Sk. O tom sa tu v pozadi stale asi hovori. (Cena/uzitkova hodnata). A tu uzitkovu hodnotu vnima kazdy inak a aj v ramci kazdeho cloveka sa to casom moze menit. Ale ten pomer je podla mna stale dolezity. Žmurk
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #63 kedy: 15. August , 2007, 18:27:31 »

Je otazka 4oci, ci su to aparaty za 2990 Sk. O tom sa tu v pozadi stale asi hovori. (Cena/uzitkova hodnata). A tu uzitkovu hodnotu vnima kazdy inak a aj v ramci kazdeho cloveka sa to casom moze menit. Ale ten pomer je podla mna stale dolezity. Žmurk

marian: mas pravdu ohladom uzitkovej hodnoty a pod.. ale mne z maycovho vystupovania (celkovo na fore) pripada, ze chlapec je nesmierne nateseny z novej gitary a efektu a ma tak trosku klapky na ociach/usiach. ja som bol tiez kedysi "navetvy" z jolany diamant zapojenej do stareho lampoveho gramofonu. stavim sa, ze ak by mal chalan moznost zahrat si na nejakej poriadnej gitare a aparate tak by trosku vytriezvel. (tu nejde o to, ze to stoji par korun, tu ide o "detske" vyjadrenia typu ja mam toto a toto, som s tym maximalne spokojny a vase drahe vybavenie stoji za prd)

zoom G2 nezatracujem. je to skvela masinka za par supov. keby som bol v situacii, ze mam par korun a chcem nieco jednoduche, z coho mi pojde "hotovy" zvuk tak by som si kupil tu zoomku.
« Posledná zmena: 15. August , 2007, 18:30:23 od styrioci » Zaznamenané
marianguitar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #64 kedy: 15. August , 2007, 19:19:00 »

marian: mas pravdu ohladom uzitkovej hodnoty a pod.. ale mne z maycovho vystupovania (celkovo na fore) pripada, ze chlapec je nesmierne nateseny z novej gitary a efektu a ma tak trosku klapky na ociach/usiach. ja som bol tiez kedysi "navetvy" z jolany diamant zapojenej do stareho lampoveho gramofonu. stavim sa, ze ak by mal chalan moznost zahrat si na nejakej poriadnej gitare a aparate tak by trosku vytriezvel. (tu nejde o to, ze to stoji par korun, tu ide o "detske" vyjadrenia typu ja mam toto a toto, som s tym maximalne spokojny a vase drahe vybavenie stoji za prd)
zoom G2 nezatracujem. je to skvela masinka za par supov. keby som bol v situacii, ze mam par korun a chcem nieco jednoduche, z coho mi pojde "hotovy" zvuk tak by som si kupil tu zoomku.

No toto som tam akosi prehliadol:..(tu nejde o to, ze to stoji par korun, tu ide o "detske" vyjadrenia typu ja mam toto a toto, som s tym maximalne spokojny a vase drahe vybavenie stoji za prd)...., lebo samozrejme ze je to blbost.  Popiskujem si

Zaznamenané

MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #65 kedy: 31. August , 2007, 11:22:57 »

co je messa boggie?  Popiskujem si
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #66 kedy: 31. August , 2007, 11:31:25 »

Preto som stastny ze mam to co mam a myslim ze tej cenovej relacii mam asi to najlepsie co mozem mat.A aj ty si nejak zacinal ne? Na zdravie!

toto znie ovela mudrejsie ako ked povies: to co mam je najlepsie na svete a vase vybavenie stoji za prd

MageZ: to bude nejaka azijska kopia, nieco na sposob adibas
Zaznamenané
marianguitar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #67 kedy: 31. August , 2007, 15:28:20 »

toto znie ovela mudrejsie ako ked povies: to co mam je najlepsie na svete a vase vybavenie stoji za prd

MageZ: to bude nejaka azijska kopia, nieco na sposob adibas

Si robite kozy s cloveka, ktory napisl spatne nazov alebo je fakt taka znacka???
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #68 kedy: 31. August , 2007, 20:11:25 »

Si robite kozy s cloveka, ktory napisl spatne nazov alebo je fakt taka znacka???

to prve. ako nic proti, ale komoleniny ako messa sa dost casto objavuju, sam neviem preco..  ?§!.
Zaznamenané
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #69 kedy: 01. September , 2007, 02:39:47 »

znacka sa vola Bugera   Ja som čert..
Zaznamenané

marianguitar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #70 kedy: 01. September , 2007, 07:51:25 »

znacka sa vola Bugera   Ja som čert..

Pytal som sa na: messa boggie, znacku Bugera poznam. Len nerozumiem tomu smajlikovi certikovi na konci. Som frajer
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #71 kedy: 02. September , 2007, 14:24:25 »

hej, z mileticky
Zaznamenané
marianguitar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #72 kedy: 02. September , 2007, 14:25:39 »

A pokial sa nemylim Messa Boogie snad su znacky aparatov ne? Zdravíčko

No ide o to, ze spravne sa to pise:
http://www.mesaboogie.com/

a nie Messa Boogie  Som frajer
« Posledná zmena: 02. September , 2007, 14:26:46 od marianguitar » Zaznamenané

marianguitar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #73 kedy: 02. September , 2007, 17:01:46 »

HAdam ma neukamenujete za jednoS navysse Beeee..Arghhh proste dufam ze sa chapeme

Samozrejme ze nie!
Blo to myslene zartovne. Nie je ziaden problem!
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #74 kedy: 02. September , 2007, 19:10:53 »

HAdam ma neukamenujete za jednoS navysse Beeee..Arghhh proste dufam ze sa chapeme

chapat sa chapeme, ale pre buducnost bude lepsie ak sa budes vyjadrovat presnejsie..vyhnes sa podobnym reakciam, pripadne omylom  Žmurk
Zaznamenané
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.095 sekund, 23 otázok.