|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #211 kedy: 20. November , 2007, 14:26:43 » |
|
Tak cestou tych VOX AD50 asi nie A jasne, treba cvicit/hrat. ja si myslim ze ten vox mi bude zatial stacit.. uz som na nom hral jeden koncert a da sa dobre nastavit.. a treba cvicit/hrat a pocuvat...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #212 kedy: 20. November , 2007, 14:28:25 » |
|
a aj podla mna lebo niekto to musi mat a kto iny ako ty...ty si to najviac zaslužlš...uži si to.. Tak tak. Uzivam si ako sa len da. Dik.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #213 kedy: 20. November , 2007, 14:30:55 » |
|
ja si myslim ze ten vox mi bude zatial stacit.. uz som na nom hral jeden koncert a da sa dobre nastavit.. a treba cvicit/hrat a pocuvat... netreba cvičit hrat a už vobec počuvat,treba sa s tym narodit...potom nehladaš problem v ampoch..ale tvoriš hystoriu hudby
|
|
« Posledná zmena: 20. November , 2007, 14:31:17 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #214 kedy: 20. November , 2007, 14:36:20 » |
|
netreba cvičit hrat a už vobec počuvat,treba sa s tym narodit...potom nehladaš problem v ampoch..ale tvoriš hystoriu hudby lol ty si mudry jak salamunova rit... typci co pisali dejiny rockovej hudbe hrali na gitare prakticky vzdy ked sa dalo... vo dne v noci.. a hrali sa s aparatmi aby z nich dostali to najlepsie.. vid Pageova bravurna praca v studiu pri nahravani...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #215 kedy: 20. November , 2007, 14:39:59 » |
|
.. ja s mojim nebudem spokojny nikdy.. VELMI ZLE UVAZOVANIE. Ja som bol so svojim zvukom vzdy spokojny (hovorim o zvuku, nie hre). Aj ked si vypocujem stare kazety hrane na bustry Big Muff, nehanbim sa za zvuk sam pred sebou. O tom to je - veris, ze mas dobry zvuk, uveria Ti aj ostatni. mimochodom digitalne Voxy su neni cesta, to je svata pravda na druhej strane
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #216 kedy: 20. November , 2007, 14:42:20 » |
|
lol ty si mudry jak salamunova rit... typci co pisali dejiny rockovej hudbe hrali na gitare prakticky vzdy ked sa dalo... vo dne v noci.. a hrali sa s aparatmi aby z nich dostali to najlepsie.. vid Pageova bravurna praca v studiu pri nahravani...
salamunova rit, taky titul daj sebe,nie mne....hrat treba to som srandoval,ale narodit sa s tym to som nesrandoval,keby to dokazal každy čo si mysli že to dokaže tak by sme sa pasli na luke nemal by kto robit
|
|
« Posledná zmena: 20. November , 2007, 14:45:21 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #217 kedy: 20. November , 2007, 14:43:04 » |
|
VELMI ZLE UVAZOVANIE. Ja som bol so svojim zvukom vzdy spokojny (hovorim o zvuku, nie hre). Aj ked si vypocujem stare kazety hrane na bustry Big Muff, nehanbim sa za zvuk sam pred sebou. O tom to je - veris, ze mas dobry zvuk, uveria Ti aj ostatni.
mimochodom digitalne Voxy su neni cesta, to je svata pravda na druhej strane
tu nespokojnost myslim s tym ze stale je na com robit... nevrav ze aj ty sa nesnazis stale na svojom zvuku pracovat a zdokonalovat ho, tak ako aj hru... ten vox je pololampa... ma tam lampu v predzosilovaci tusim... a narobi to riadny randal..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #218 kedy: 20. November , 2007, 14:47:59 » |
|
tu nespokojnost myslim s tym ze stale je na com robit... nevrav ze aj ty sa nesnazis stale na svojom zvuku pracovat a zdokonalovat ho, tak ako aj hru... ten vox je pololampa... ma tam lampu v predzosilovaci tusim... a narobi to riadny randal.. nesnazim - som so svojim zvukom spokojny, nic na nom neriseim. nove veci si obcas kupujem pre radost, nie pre pocit potreby ja ten vox poznam - je tam sice jedna lampa, ale inak je to modeling, hra to ako lepsi POD. lampace su kusisko inde.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #219 kedy: 20. November , 2007, 14:51:47 » |
|
nesnazim - som so svojim zvukom spokojny, nic na nom neriseim. nove veci si obcas kupujem pre radost, nie pre pocit potreby
ja ten vox poznam - je tam sice jedna lampa, ale inak je to modeling, hra to ako lepsi POD. lampace su kusisko inde.
tak dufam ze k tomu dospejem aj ja ked to kombo budem mat.. potom napisem report
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #220 kedy: 20. November , 2007, 14:58:28 » |
|
nesnazim - som so svojim zvukom spokojny, nic na nom neriseim. nove veci si obcas kupujem pre radost, nie pre pocit potreby
ja ten vox poznam - je tam sice jedna lampa, ale inak je to modeling, hra to ako lepsi POD. lampace su kusisko inde.
presne tak...Rasto a aky maš aparat ako koaličnik?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #221 kedy: 20. November , 2007, 15:01:10 » |
|
presne tak...Rasto a aky maš aparat ako koaličnik? Smradlvu nahnitu lampovu hlavu Acoustic z roku 1979 alebo 1980. My nemozeme mat aparaty nad rok 1980.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #222 kedy: 20. November , 2007, 15:01:46 » |
|
tak dufam ze k tomu dospejem aj ja ked to kombo budem mat.. potom napisem report
k tomu netreba dospievat, to treba mat odjakziva. mne sa moj zvuk pacil uz na gramafone Tesla, takisto sa mi pacil ked som mal ako "preamp" kazetak Safir a "koncak" gramafon Tesla. treba mat spravnu davku narcisizmu. ked uz viem, ze nehram ako Hendrix tak nech mi to tak aspon kua zneje. staci tomu uverit a hned je svet krajsi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #223 kedy: 20. November , 2007, 15:08:44 » |
|
k tomu netreba dospievat, to treba mat odjakziva. mne sa moj zvuk pacil uz na gramafone Tesla, takisto sa mi pacil ked som mal ako "preamp" kazetak Safir a "koncak" gramafon Tesla. treba mat spravnu davku narcisizmu. ked uz viem, ze nehram ako Hendrix tak nech mi to tak aspon kua zneje. staci tomu uverit a hned je svet krajsi.
ja som perfekcionista.. nehovorim ze sa mi moj zvuk momentalny nelubi ale stale je co robit...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #224 kedy: 20. November , 2007, 15:13:26 » |
|
ja som perfekcionista....
tak sa nezdrzuj s polorieseniami. ale na JOEa bacha - dnes predava Line6, to je z kaluze do blata.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|