Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
01. November , 2024, 05:31:48
Strán: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 29 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jimmy Page  (Prečítané 94699 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #210 kedy: 20. November , 2007, 14:26:18 »

Najlepsi zvuk na svete mam podla mna ja. ha ha ha Na zdravie!
a aj podla mna lebo niekto to musi mat a kto iny ako ty...ty si to najviac zaslužlš...uži si to.. Bavím sa skvele
Zaznamenané

Dugo
Hosť
« Odpoveď #211 kedy: 20. November , 2007, 14:26:43 »

Tak cestou tych VOX AD50 asi nie :) A jasne, treba cvicit/hrat.

ja si myslim ze ten vox mi bude zatial stacit.. uz som na nom hral jeden koncert a da sa dobre nastavit..

a treba cvicit/hrat a pocuvat...  :)
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #212 kedy: 20. November , 2007, 14:28:25 »

a aj podla mna lebo niekto to musi mat a kto iny ako ty...ty si to najviac zaslužlš...uži si to.. Bavím sa skvele

Tak tak. Uzivam si ako sa len da. Dik. Cmuk chlapci ha ha ha
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #213 kedy: 20. November , 2007, 14:30:55 »

ja si myslim ze ten vox mi bude zatial stacit.. uz som na nom hral jeden koncert a da sa dobre nastavit..

a treba cvicit/hrat a pocuvat...  :)
netreba cvičit hrat a už vobec počuvat,treba sa s tym narodit...potom nehladaš problem v ampoch..ale tvoriš hystoriu hudby Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 20. November , 2007, 14:31:17 od joe » Zaznamenané

Dugo
Hosť
« Odpoveď #214 kedy: 20. November , 2007, 14:36:20 »

netreba cvičit hrat a už vobec počuvat,treba sa s tym narodit...potom nehladaš problem v ampoch..ale tvoriš hystoriu hudby Bavím sa skvele

lol ty si mudry jak salamunova rit... typci co pisali dejiny rockovej hudbe hrali na gitare prakticky vzdy ked sa dalo... vo dne v noci.. a hrali sa s aparatmi aby z nich dostali to najlepsie.. vid Pageova bravurna praca v studiu pri nahravani...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #215 kedy: 20. November , 2007, 14:39:59 »

.. ja s mojim nebudem spokojny nikdy..  Smútim

VELMI ZLE UVAZOVANIE. Ja som bol so svojim zvukom vzdy spokojny (hovorim o zvuku, nie hre). Aj ked si vypocujem stare kazety hrane na bustry Big Muff, nehanbim sa za zvuk sam pred sebou. O tom to je - veris, ze mas dobry zvuk, uveria Ti aj ostatni.

mimochodom digitalne Voxy su neni cesta, to je svata pravda na druhej strane
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #216 kedy: 20. November , 2007, 14:42:20 »

lol ty si mudry jak salamunova rit... typci co pisali dejiny rockovej hudbe hrali na gitare prakticky vzdy ked sa dalo... vo dne v noci.. a hrali sa s aparatmi aby z nich dostali to najlepsie.. vid Pageova bravurna praca v studiu pri nahravani...
salamunova rit, taky titul daj sebe,nie mne....hrat treba to som srandoval,ale narodit sa s tym to som nesrandoval,keby to dokazal každy čo si mysli že to dokaže tak by sme sa pasli na luke nemal by kto robit Na zdravie!
« Posledná zmena: 20. November , 2007, 14:45:21 od joe » Zaznamenané

Dugo
Hosť
« Odpoveď #217 kedy: 20. November , 2007, 14:43:04 »

VELMI ZLE UVAZOVANIE. Ja som bol so svojim zvukom vzdy spokojny (hovorim o zvuku, nie hre). Aj ked si vypocujem stare kazety hrane na bustry Big Muff, nehanbim sa za zvuk sam pred sebou. O tom to je - veris, ze mas dobry zvuk, uveria Ti aj ostatni.

mimochodom digitalne Voxy su neni cesta, to je svata pravda na druhej strane

tu nespokojnost myslim s tym ze stale je na com robit... nevrav ze aj ty sa nesnazis stale na svojom zvuku pracovat a zdokonalovat ho, tak ako aj hru...  :)

ten vox je pololampa... ma tam lampu v predzosilovaci tusim... a narobi to riadny randal..  :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #218 kedy: 20. November , 2007, 14:47:59 »

tu nespokojnost myslim s tym ze stale je na com robit... nevrav ze aj ty sa nesnazis stale na svojom zvuku pracovat a zdokonalovat ho, tak ako aj hru...  :)

ten vox je pololampa... ma tam lampu v predzosilovaci tusim... a narobi to riadny randal..  :)

nesnazim - som so svojim zvukom spokojny, nic na nom neriseim. nove veci si obcas kupujem pre radost, nie pre pocit potreby

ja ten vox poznam - je tam sice jedna lampa, ale inak je to modeling, hra to ako lepsi POD. lampace su kusisko inde.
Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #219 kedy: 20. November , 2007, 14:51:47 »

nesnazim - som so svojim zvukom spokojny, nic na nom neriseim. nove veci si obcas kupujem pre radost, nie pre pocit potreby

ja ten vox poznam - je tam sice jedna lampa, ale inak je to modeling, hra to ako lepsi POD. lampace su kusisko inde.

tak dufam ze k tomu dospejem aj ja ked to kombo budem mat.. potom napisem report
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #220 kedy: 20. November , 2007, 14:58:28 »

presne tak...Rasto a aky maš aparat ako koaličnik?Huh!
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #221 kedy: 20. November , 2007, 15:01:10 »

presne tak...Rasto a aky maš aparat ako koaličnik?Huh!

Smradlvu nahnitu lampovu hlavu Acoustic z roku 1979 alebo 1980. My nemozeme mat aparaty nad rok 1980.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #222 kedy: 20. November , 2007, 15:01:46 »

tak dufam ze k tomu dospejem aj ja ked to kombo budem mat.. potom napisem report

k tomu netreba dospievat, to treba mat odjakziva. mne sa moj zvuk pacil uz na gramafone Tesla, takisto sa mi pacil ked som mal ako "preamp" kazetak Safir a "koncak" gramafon Tesla. treba mat spravnu davku narcisizmu. ked uz viem, ze nehram ako Hendrix tak nech mi to tak aspon kua zneje. staci tomu uverit a hned je svet krajsi.
Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #223 kedy: 20. November , 2007, 15:08:44 »

k tomu netreba dospievat, to treba mat odjakziva. mne sa moj zvuk pacil uz na gramafone Tesla, takisto sa mi pacil ked som mal ako "preamp" kazetak Safir a "koncak" gramafon Tesla. treba mat spravnu davku narcisizmu. ked uz viem, ze nehram ako Hendrix tak nech mi to tak aspon kua zneje. staci tomu uverit a hned je svet krajsi.

ja som perfekcionista.. nehovorim ze sa mi moj zvuk momentalny nelubi ale stale je co robit...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #224 kedy: 20. November , 2007, 15:13:26 »

ja som perfekcionista....

tak sa nezdrzuj s polorieseniami. ale na JOEa bacha - dnes predava Line6, to je z kaluze do blata.
Zaznamenané
Strán: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 29 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.094 sekund, 23 otázok.