Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
01. November , 2024, 05:34:42
Strán: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 29 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jimmy Page  (Prečítané 94701 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #240 kedy: 06. August , 2008, 11:17:07 »

sak posud sam

hladam este vykradacku since i been loving you ale neviem jak sa to vola
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #241 kedy: 06. August , 2008, 11:34:16 »

hmm rozhodne je to VELMI inspirovane zeppelinom. To je jasne na prve pocutie. Znie to akoby Kravitz v obdobi nahravania a skladania pesniciek na album nepocuval nic ine len zeppelinov. Ale zas konkretne riffy nie su o nic moc podobnejsie ako je zvykom. Raz darmo. vsetky rockove riffy uz boli v 70' a vsetky metalove v 80' a vsetky nu metalove v 90'. TAzko je nevykradat.

ten prvy song ma byt to thank you?? Mne to este velmi pripomina your time is gonna come.
a ten druhy ma byt co? ten spev "a cappella" rozhodne pripomina black dog a riffy su podobne na kadeco. Solo je rozhodne v pageovom style

hmm ked sa nad tym zamyslim fakt to znie ako zeppelinacka zlatanina ale dokazat mu to pred sudom by bolo tazke :) ale neni to zle akurat ze by sa tam mal miesto neho ozvat plant. A stejne to neni tak surove jak zeppelin
« Posledná zmena: 06. August , 2008, 11:35:11 od much » Zaznamenané
killya182
pravidelný návštevník
Príspevkov: 483

« Odpoveď #242 kedy: 06. August , 2008, 11:43:57 »

matus ved ty si pochoval pagea  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele....islam na teba
ked mne sa lubi veta "musel sa obracat v hrobe" a tito majstri su uz vsetci tak stari, ze za chvilu to uz bude, zial bohu, aj tak aktualne Smútim

a tu mate zabery, ako sa majster page obracia...

Zaznamenané

Kto do teba kamenom, ty donho rockom.
http://www.mkmb.sk/thebagofbones/

« Odpoveď #243 kedy: 06. August , 2008, 11:50:01 »

hmm rozhodne je to VELMI inspirovane zeppelinom. To je jasne na prve pocutie. Znie to akoby Kravitz v obdobi nahravania a skladania pesniciek na album nepocuval nic ine len zeppelinov. Ale zas konkretne riffy nie su o nic moc podobnejsie ako je zvykom. Raz darmo. vsetky rockove riffy uz boli v 70' a vsetky metalove v 80' a vsetky nu metalove v 90'. TAzko je nevykradat.

ten prvy song ma byt to thank you?? Mne to este velmi pripomina your time is gonna come.
a ten druhy ma byt co? ten spev "a cappella" rozhodne pripomina black dog a riffy su podobne na kadeco. Solo je rozhodne v pageovom style

hmm ked sa nad tym zamyslim fakt to znie ako zeppelinacka zlatanina ale dokazat mu to pred sudom by bolo tazke :) ale neni to zle akurat ze by sa tam mal miesto neho ozvat plant. A stejne to neni tak surove jak zeppelin
thank u a your time is gonna come maju rovnake akordy citit tam obidve.....kurnik neviem najst ten since i been loving vykradacku....dokonca tam urobil este aj tie stop timy v strede co aj zeppaci....ale musim povedat ze aj vdaka tomu ze sa to mrte podoba na zepp je to pocuvatelne....
Zaznamenané

Tomino
pravidelný návštevník
Príspevkov: 683

Barbar Onan

« Odpoveď #244 kedy: 06. August , 2008, 11:53:22 »

ked mne sa lubi veta "musel sa obracat v hrobe" a tito majstri su uz vsetci tak stari, ze za chvilu to uz bude, zial bohu, aj tak aktualne Smútim

a tu mate zabery, ako sa majster page obracia...

v tomto rozhovore vyzera uplne ako david carrdine nemozem si pomoct

Bavím sa skvele
Zaznamenané

Si píš!!!!Fast šmiring a undead singing is my life!!!
Tomino
pravidelný návštevník

Barbar Onan

« Odpoveď #245 kedy: 06. August , 2008, 11:57:14 »

thank u a your time is gonna come maju rovnake akordy citit tam obidve.....kurnik neviem najst ten since i been loving vykradacku....dokonca tam urobil este aj tie stop timy v strede co aj zeppaci....ale musim povedat ze aj vdaka tomu ze sa to mrte podoba na zepp je to pocuvatelne....

tak to nehladaj, naco? je to jedno. svet sa nezruti z dalsieho vykradnuteho albumu, a nikoho to nebude zaujimat. Podla mna nieje vylucene ze sa s byvalimi zeppakmi dohodol. Covery robit nemoze na to je prilis velka hviezda no a ked je toto jediny sposob ako robit hudbu ktora sa mu lubi a ktora stoji za to prosim. Podla mna si vybra lepsiu cestu ako vykradat enrique inglesiasa v tej pesnicke co teraz stale omielaju v radiu tusim Ill be waiting
« Posledná zmena: 06. August , 2008, 12:05:16 od Tomino » Zaznamenané

killya182
pravidelný návštevník
Príspevkov: 483

« Odpoveď #246 kedy: 06. August , 2008, 11:59:19 »

podla mna je ten kravitz az prilis podobny...ako odtial potial, ked chcem niekomu vzdat uctu, tak to snad len liznem jeho stylom a ne ze vykradnem uplne komplet vsetko ne???
a pozrite sa na to takto...zepps mali reunion, sklonuju sa dalsie koncerty v kuloaroch...a BUM, dalsi album lenyho kravitza je cisty led zeppelin...nahoda? skor vypocitavost, chamtivost a parazitizmus...
teda aspon podla mojho osobneho nazoru  Zdravíčko
Zaznamenané

Kto do teba kamenom, ty donho rockom.
http://www.mkmb.sk/thebagofbones/

« Odpoveď #247 kedy: 06. August , 2008, 12:01:04 »

hej ma to vsetky predpoklady k tomu aby sa mi to pacilo. ale nepaci sa mi to. je to moc vycackane, zamerne surove a tak....neviem no...ale sak da sa
Zaznamenané
much
stály hosť

« Odpoveď #248 kedy: 06. August , 2008, 12:02:06 »

tak to nehladaj, naco? je to jedno. svet sa nezruti z dalsieho vykradnuteho albumu, a nikoho to nebude zaujimat. Podla mna nieje vylucene ze sa s byvalimi zeppakmi dohodol. Coveri robit nemoze na to je prilis velka hviezda no a ked je toto jediny sposob ako robit hudbu ktora sa mu lubi a ktora stoji za to prosim. Podla mna si vybra lepsiu cestu ako vykradat enrique inglesiasa v tej pesnicke co teraz stale omielaju v radiu tusim Ill be waiting

hladal to lebo som sa na to pytal a zaujimalo ma to, nie aby sa zrutil svet
Zaznamenané
Tomino
pravidelný návštevník

Barbar Onan

« Odpoveď #249 kedy: 06. August , 2008, 12:08:23 »

podla mna je ten kravitz az prilis podobny...ako odtial potial, ked chcem niekomu vzdat uctu, tak to snad len liznem jeho stylom a ne ze vykradnem uplne komplet vsetko ne???
a pozrite sa na to takto...zepps mali reunion, sklonuju sa dalsie koncerty v kuloaroch...a BUM, dalsi album lenyho kravitza je cisty led zeppelin...nahoda? skor vypocitavost, chamtivost a parazitizmus...
teda aspon podla mojho osobneho nazoru  Zdravíčko

ja som nepovedal ze ce vzdat uctu. Podla mna to neni jeho zamer. Proste sa mu paci zeppelin tak vykradol ich riffy obohatil zmenil, upravil a bum ma to co cel. Dobre podklady na piesne a novy album na pultoch. Samozrejme ze je za tym komercia ale aspon to urobil tak ze zostal pri svojom core zanry. Stale to ma u mna vyhrate. Fandim mu. Uvidime ci sa casom k tomu vyjadri nejaky Pageov Personal Manazer
« Posledná zmena: 06. August , 2008, 12:08:52 od Tomino » Zaznamenané

Fabio
nováčik
*
Príspevkov: 8

« Odpoveď #250 kedy: 21. August , 2008, 22:48:10 »

Nijak dramaticky sa to nepodoba. Iba inspiracia nic viac
Zaznamenané

Facts:
1.    Bobby Sixkiller is a mammal.
2.    Bobby Sixkiller is the TOUGHEST Injun ever.
3.    The purpose of Bobby Sixkiller is to hang out with Lorenzo Lamas, the RENEGADE!!!!
Dugo
Hosť
« Odpoveď #251 kedy: 21. August , 2008, 22:53:37 »

Cista vykradacka. Ziadna inspiracia, hovoril som ti to uz aj na garazi... Jeden song je cely SIBLY.  ?§!.
Zaznamenané
siiiiiilas
pravidelný návštevník

« Odpoveď #252 kedy: 22. August , 2008, 00:20:04 »

Cista vykradacka. Ziadna inspiracia, hovoril som ti to uz aj na garazi... Jeden song je cely SIBLY.  ?§!.
hej hej tusim ten posledny
Zaznamenané

Dugo
Hosť
« Odpoveď #253 kedy: 24. August , 2008, 08:50:09 »

Parada, opat sa ukaze kto je najlepsi:

http://boogiesound.blogspot.com/2008/08/whole-lotta-love-v-beijingu.html

Ja som čert.. Ja som čert.. Ja som čert..

Neviete o kolkej ten ceremonial zacina? :)
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #254 kedy: 24. August , 2008, 08:57:46 »

Parada, opat sa ukaze kto je najlepsi:

http://boogiesound.blogspot.com/2008/08/whole-lotta-love-v-beijingu.html

Ja som čert.. Ja som čert.. Ja som čert..

Neviete o kolkej ten ceremonial zacina? :)

Coze???  hrate tam? :)
Jaj, len Jimmy Page, tak nic, to sa mi tam neoplati chodit :).
Zaznamenané
Strán: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 29 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.058 sekund, 23 otázok.