Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
01. November , 2024, 07:32:13
Strán: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 29 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jimmy Page  (Prečítané 94740 krát)
0 užívateľov a 9 Hostí prehliada túto tému.
killya182
pravidelný návštevník
Príspevkov: 483

« Odpoveď #270 kedy: 24. August , 2008, 13:16:05 »

dotiahol to najdalej bez zaloby Bavím sa skvele
zalovalo ho malo ludi (mozno len jeden za whole lotta OF-ze dugo?-love), lebo aj napriek tomu, ze boli vykradnuti, tak to spravili zeppovia kvalitne a zvysili tym score aj povodnym autorom :)

ach, si ma predbehol marko...ale nie len willie ich zazaloval, viac ich bolo...ci nie?
« Posledná zmena: 24. August , 2008, 13:16:34 od killya182 » Zaznamenané

Kto do teba kamenom, ty donho rockom.
http://www.mkmb.sk/thebagofbones/
« Odpoveď #271 kedy: 24. August , 2008, 13:19:08 »

zalovalo ho malo ludi (mozno len jeden za whole lotta OF-ze dugo?-love), lebo aj napriek tomu, ze boli vykradnuti, tak to spravili zeppovia kvalitne a zvysili tym score aj povodnym autorom :)

ach, si ma predbehol marko...ale nie len willie ich zazaloval, viac ich bolo...ci nie?

Myslim ze len on, ostatne boli ako vravis dobre spravene, uryvky prebrate a tak.. alebo tradicionale bluesove ktorych autor je neznami ako pri nasich ludovkach. To je dobra cesta. Spravme naku ludovku v hard rockovom prevedeni Nedaleko od Trencina alebo Vysoky jalovec.  Ja som čert..
Zaznamenané
siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #272 kedy: 24. August , 2008, 13:20:15 »

alebo jaja koko jambo jaja ja je....
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #273 kedy: 24. August , 2008, 13:20:29 »

jalovec som uz pocul od karpiny
Zaznamenané

Dugo
Hosť
« Odpoveď #274 kedy: 24. August , 2008, 13:21:15 »

Tak nieco ine, sak ich mame stofky...  Na zdravie!
Zaznamenané
killya182
pravidelný návštevník

« Odpoveď #275 kedy: 24. August , 2008, 13:21:52 »

Myslim ze len on, ostatne boli ako vravis dobre spravene, uryvky prebrate a tak.. alebo tradicionale bluesove ktorych autor je neznami ako pri nasich ludovkach. To je dobra cesta. Spravme naku ludovku v hard rockovom prevedeni Nedaleko od Trencina alebo Vysoky jalovec.  Ja som čert..
mne sa nase ludovky vobec nepacia Smútim
ked to porovnam s nejakou keltskou hudbou, tak je to uplne onicem...
Zaznamenané

« Odpoveď #276 kedy: 24. August , 2008, 13:23:11 »

mne sa nase ludovky vobec nepacia Smútim
ked to porovnam s nejakou keltskou hudbou, tak je to uplne onicem...

Su zaujimave... na troch alebo dokonca dvoch akordoch take melodie vymyslet sak toe genialne.  Zdravíčko
Zaznamenané
killya182
pravidelný návštevník

« Odpoveď #277 kedy: 24. August , 2008, 13:24:37 »

Su zaujimave... na troch alebo dokonca dvoch akordoch take melodie vymyslet sak toe genialne.  Zdravíčko
neviem, nesedia mi tie melodie volajako...a na nase ludovky je predsa expert kapela senzus...predbehli nas Smútim
Zaznamenané

Príspevkov: 576

« Odpoveď #278 kedy: 24. August , 2008, 14:20:29 »

dufam ze ste kukali olympiadu lebo jimmy page tam prave odjebal totalmnu jebu menom whota lota lav ako to volal nas stary bubenik.....popici
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
Fabio
nováčik
*
Príspevkov: 8

« Odpoveď #279 kedy: 24. August , 2008, 14:45:30 »

Cista vykradacka. Ziadna inspiracia, hovoril som ti to uz aj na garazi... Jeden song je cely SIBLY.  ?§!.
On vzdy takto "vykradal" 70-te roky ale preto ze ma asi rad tu hudbu rovnako ako my. Keby chcel spravi popovy album ktory sa bude predavat viacej ale radsej takymto sposobom zaspomina na minulost. Ja hovorim aspon ze tak. A stale to nie je vykradanie, napadov ma vlastnych dost a podoba sa to vacsinou iba vzdialene. Takze netreba za tym hladat kriminalnu cinnost a sprisahanie, ale vzdanie ucty legende, tak ako to denne robia tisicky dalsich menej uspesnych hudobnikov. Pekne je to napr. na zaciatku tejtop recenzie:
Never let it be said that Lenny Kravitz lives in the past -- he knows that 2008 is all about the resurrection of Led Zeppelin, so he's constructed his eighth album, It Is Time for a Love Revolution, as a virtual tribute to the mighty Zep.
Zaznamenané

Facts:
1.    Bobby Sixkiller is a mammal.
2.    Bobby Sixkiller is the TOUGHEST Injun ever.
3.    The purpose of Bobby Sixkiller is to hang out with Lorenzo Lamas, the RENEGADE!!!!
killya182
pravidelný návštevník

« Odpoveď #280 kedy: 24. August , 2008, 16:34:07 »

On vzdy takto "vykradal" 70-te roky ale preto ze ma asi rad tu hudbu rovnako ako my. Keby chcel spravi popovy album ktory sa bude predavat viacej ale radsej takymto sposobom zaspomina na minulost. Ja hovorim aspon ze tak. A stale to nie je vykradanie, napadov ma vlastnych dost a podoba sa to vacsinou iba vzdialene. Takze netreba za tym hladat kriminalnu cinnost a sprisahanie, ale vzdanie ucty legende, tak ako to denne robia tisicky dalsich menej uspesnych hudobnikov. Pekne je to napr. na zaciatku tejtop recenzie:
Never let it be said that Lenny Kravitz lives in the past -- he knows that 2008 is all about the resurrection of Led Zeppelin, so he's constructed his eighth album, It Is Time for a Love Revolution, as a virtual tribute to the mighty Zep.

tribute alebo marketingovy tah...vyber si :)
v kazdom pripade to ma pekne premyslene, lebo okrem zeppelinoviek tam ma par vlastnych shitov, ktore momentalne koluju po eteri, takze to pekne rozdelil, ludia si to kupia, lebo maju radi kravitza, potom si to kupia zaryti zeppaci, co maju radost, ze niekto robi zeppom podobnu hudbu aj v 2008 a potom si to kupia aj ludia, ktori su zmagoreni z neustaleho "as long as i'l be there i'll be waiting", ktore sa zovsadial na nich vali...
ale tak to je len moj pohlad na to :)
Zaznamenané

*
Príspevkov: 8

« Odpoveď #281 kedy: 24. August , 2008, 17:07:07 »

je to marketing ale dobry, mne sa to dobre pocuva, ma to dobry zvuk a riffy

cela jeho tvorba je zvacsa len o namakanom zvuku, ktory z toho robi nadpriemerny rockec, ale inak je to prazdne a bez invencie uznavam
Zaznamenané

Facts:
1.    Bobby Sixkiller is a mammal.
2.    Bobby Sixkiller is the TOUGHEST Injun ever.
3.    The purpose of Bobby Sixkiller is to hang out with Lorenzo Lamas, the RENEGADE!!!!
Pagey
pravidelný návštevník
Príspevkov: 311

JIMMY PAGE

« Odpoveď #282 kedy: 08. Október , 2008, 09:18:21 »

Dugo napísal:

Proste povedzme si to uprimne - bol a je technicke dvojprste prasa a zle hraval nazivo docela bezne. Jeho velikost rozhodne nespocivala v solach, ale predovsetkym v rytmike. Jeho beglajtove hranie bol najvacsi gitarovy prinos. Pri solach mal zaujimavu melodiku a svoj zvlastny zaujimavy ton. Ale ked ide o techiku, napr. s Blackmoreom je absolutne neporovnatelny.

Naposledy upravil rastis, : 10.12.2005 o 16:08

tak potom co bol teda hendrix clovek co len bezhlavo mlatil do gitari ktory ked urobil chybu a robil ich v podstate stale tak to tam malo byt lebo to bol hendrix niektore jeho piesne vyzeraju ako jedna velka chyba
Zaznamenané

Vsetko co ma viac ako 5 potakov je podozrive
marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #283 kedy: 08. Október , 2008, 09:55:35 »

tak to si nemyslím, zahraj mi niečo ako henrix a potom môžeš hovoriť  Som frajer
Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #284 kedy: 08. Október , 2008, 14:07:17 »

tak potom co bol teda hendrix clovek co len bezhlavo mlatil do gitari ktory ked urobil chybu a robil ich v podstate stale tak to tam malo byt lebo to bol hendrix niektore jeho piesne vyzeraju ako jedna velka chyba

co ? rozvin to. alebo nemusis, uz su to davno jalove a nezaujimave debaty :)
Zaznamenané
Strán: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 29 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.059 sekund, 23 otázok.