cubo
|
|
« Odpoveď #285 kedy: 08. Október , 2008, 15:49:33 » |
|
co je chyba? podla mna hendrix chyby nerobil lebo by jeho hra bola zla... druha vec je smodrchanie... lenze podla mna hendrix smodrchal takym sposobom ze to bolo dobre a malo to zmysel, cize sotva to bola chyba...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #286 kedy: 12. Október , 2008, 22:20:23 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
Chester
nováčik
Príspevkov: 36
|
|
« Odpoveď #287 kedy: 03. November , 2008, 00:20:50 » |
|
Dugo napísal:
Proste povedzme si to uprimne - bol a je technicke dvojprste prasa a zle hraval nazivo docela bezne. Jeho velikost rozhodne nespocivala v solach, ale predovsetkym v rytmike. Jeho beglajtove hranie bol najvacsi gitarovy prinos. Pri solach mal zaujimavu melodiku a svoj zvlastny zaujimavy ton. Ale ked ide o techiku, napr. s Blackmoreom je absolutne neporovnatelny.
Naposledy upravil rastis, : 10.12.2005 o 16:08
Hmm tak toto ma vazne zaskocilo.. dvojprste prasa?? koho preboha zaujima kolkymi hral prstami nech to hral pre mna za mna aj ritou... taky django reinhardt hral dvoma lebo ostatne si spalil pri poziari vycitamu to niekto??? ide predsa o to co hral a ako to hral... Porovnavat s blackmorom prosim nech sa paci... keby blackmore zlozil z polovice tak bohato harmonicky song aky je napriklad rain song alebo jemne veci typu thats the way, going to california... U Pagea ide hlavne o diapazon ktory dokazal obsiahnut.. Suhlasim s Dugom vo vsetkych smeroch P.S. hraval vacsinou tromi prstami a obcas tam hodil malicek ale to predsa robi aj Clapton a kopa dalsich velikanov
|
|
|
Zaznamenané
|
V pohári vína, hľadám človeka
|
|
|
Chester
nováčik
|
|
« Odpoveď #288 kedy: 03. November , 2008, 00:22:02 » |
|
re som sa pomylil nie s dugom proste nejak som sa nezorientoval na fore nesuhlasim s dugom :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #289 kedy: 03. November , 2008, 00:29:43 » |
|
reagujes na moj 3 roky stary vyrok - toz dobre rano
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #290 kedy: 03. November , 2008, 01:31:18 » |
|
reagujes na moj 3 roky stary vyrok - toz dobre rano musim ten 3 roky stary vyrok podporit, lebo si to plne zasluzi
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #291 kedy: 03. November , 2008, 11:02:48 » |
|
re som sa pomylil nie s dugom proste nejak som sa nezorientoval na fore nesuhlasim s dugom :D
keby si si to precital cele tak vies ze page je pre duga boh cislo 1 a ze hento bola rastova reakcia co si vypichol......
|
|
|
Zaznamenané
|
heavy metal is the law!!!
|
|
|
Chester
nováčik
|
|
« Odpoveď #292 kedy: 03. November , 2008, 13:13:50 » |
|
Tak som sa zorientoval dobre lol okej ved som si aj myslel ze mi to nejak nesedi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dave48
náhodný pocestný
Príspevkov: 147
menej kecat, viac makat :-)
|
|
« Odpoveď #293 kedy: 15. November , 2008, 15:28:14 » |
|
Podla mňa má Page obrovský prínos do hudby.Nejde o to, že či to bol technik, alebo nie, ale jeho riffy, to je proste niečo nenahraditeľné.Zeppelin som začal počúvať len nedávno, a ako mladého chalana aj v tejto dobe ma to veľmi zaujalo a chytilo.Veľmi podmanivý zvuk, melódia, proste všetko.Podľa mňa je celý Zeppelin hlavne o jeho riffoch, u mňa má mega uznanie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ivanb
|
|
« Odpoveď #294 kedy: 21. November , 2008, 22:05:54 » |
|
Neviem koľko členov má toto forum,ale myslím si že sa nenajde ani jeden ktorý by nechcel dokázať to čo dokázal dvojprstý.Bez ohľadu na to či ho má ako gitaristu rád alebo nie.No Rastík a tebe už to dvojprsté asi prischne aj keby si napísal za trest 100 x jimmy page nieje dvojprsté prasa. už to máš na doživotie,a nepomôže ti ani ked mu to pošleš. Takže nech nám Jimmy dlho žije a nech má čo najviac kopirantov aby dobrá muzička nevymrela.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #295 kedy: 22. November , 2008, 00:07:24 » |
|
...No Rastík a tebe už to dvojprsté asi prischne aj keby si napísal za trest 100 x jimmy page nieje dvojprsté prasa. už to máš na doživotie,a nepomôže ti ani ked mu to pošleš...
Myslim, ze to napisal Progi. A nie dvojprste, ale trojprste Ci sa mylim?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pagey
pravidelný návštevník
Príspevkov: 311
JIMMY PAGE
|
|
« Odpoveď #296 kedy: 22. November , 2008, 10:31:46 » |
|
Neviem koľko členov má toto forum,ale myslím si že sa nenajde ani jeden ktorý by nechcel dokázať to čo dokázal dvojprstý.Bez ohľadu na to či ho má ako gitaristu rád alebo nie.No Rastík a tebe už to dvojprsté asi prischne aj keby si napísal za trest 100 x jimmy page nieje dvojprsté prasa. už to máš na doživotie,a nepomôže ti ani ked mu to pošleš. Takže nech nám Jimmy dlho žije a nech má čo najviac kopirantov aby dobrá muzička nevymrela.
Aj ked nakolko v tomto svami musim suhlasit pretoze som absolutne nekritycky zaslepeny Jimmyho fanda .......... .....myslim ze vy hodnotite skor podla srdca danych hracov a tu pani skor vyslovene podla techniky koncertnych zaznamov a podobne.......proste odornejsie......mne sa to zo srdca paci viac ale mozem povedat ze vdaka kritike ktora tu bolas napisana a nie len na Pageho ale aj na inych som sa posunul dalej v mysleni aj gitarovo....napr. aj to ze vlastne tu krutili hlavou ze Pageho solo nie su tazke...pre mna este su ale tak nejak som si uvedomil ze su naucitelne drvim sa ich teraz ....myslim ze kritika tu je ucelova ked si viete vybrat ktoru priat.....a hodnotenie zo srdca ..no to je zbytocne tu asi aj pisat pretoze by som tu napisal tri strany basni......a ta kritika by bola asi na 15 stran ..... Toto je zo srdca teraz tak prosim bez kritiky ...len pocuvat jo Zaryty Pageovec
|
|
« Posledná zmena: 22. November , 2008, 10:33:56 od Pagey »
|
Zaznamenané
|
Vsetko co ma viac ako 5 potakov je podozrive
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #297 kedy: 22. November , 2008, 11:03:00 » |
|
Ja som tieč "zeppelinista". A serem na všetky kritiky na Pagea a aj na kapelu. Mne sa to pači a to je pre mna podstatne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pagey
pravidelný návštevník
Príspevkov: 311
JIMMY PAGE
|
|
« Odpoveď #298 kedy: 22. November , 2008, 11:31:17 » |
|
Ja som tieč "zeppelinista". A serem na všetky kritiky na Pagea a aj na kapelu. Mne sa to pači a to je pre mna podstatne. Dik Bracho.....
|
|
|
Zaznamenané
|
Vsetko co ma viac ako 5 potakov je podozrive
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #299 kedy: 22. November , 2008, 12:29:04 » |
|
Myslim, ze to napisal Progi. A nie dvojprste, ale trojprste .. no dovol ? to som napisal JA ivanb - no jo ale ja ho mam aj napriek tomu celkom rad
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|