ivanb
|
|
« Odpoveď #300 kedy: 22. November , 2008, 15:44:56 » |
|
Ved ja viem a viem ,že si to ne myslel uražlivo, skôr to bol taký hec do dalšej debaty aby to dostalo trošku šťavu. Nakoniec každý kto má rád hardrock ,má rád aj Zeppelin lebo aj oni boli jedným zo základných kamenov tejto muziky a bez nich by to proste nebolo ono. Ja mám napríklad najradšej ich prvých 5 platní. Tie neskoršie si skoro vôbec nepušťam,ale netvrdím že su zle.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
much
|
|
« Odpoveď #301 kedy: 22. November , 2008, 17:07:52 » |
|
Page bol najlepsi na svete , skoda ze mu to uz tak dnes nehra.... ale za to ako hral kedysi je moj najoblubenejsi gitarista.... a mimochodom tiez nie su jeho veci jednoduche na zahratie....skuste si to solo v heartbreaker, tie rychle vytahovacky o dva tony v kombinaci s tym legatom, nie je to ziadna srandicka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pagey
pravidelný návštevník
Príspevkov: 311
JIMMY PAGE
|
|
« Odpoveď #302 kedy: 22. November , 2008, 19:25:10 » |
|
Page bol najlepsi na svete , skoda ze mu to uz tak dnes nehra.... ale za to ako hral kedysi je moj najoblubenejsi gitarista.... a mimochodom tiez nie su jeho veci jednoduche na zahratie....skuste si to solo v heartbreaker, tie rychle vytahovacky o dva tony v kombinaci s tym legatom, nie je to ziadna srandicka Mohol by sim ma to naucit..ak to vies a este viac ma laka since i ve been loving you.....ak ju vies daj hodiny
|
|
|
Zaznamenané
|
Vsetko co ma viac ako 5 potakov je podozrive
|
|
|
much
|
|
« Odpoveď #303 kedy: 22. November , 2008, 19:28:15 » |
|
Mohol by sim ma to naucit..ak to vies a este viac ma laka since i ve been loving you.....ak ju vies daj hodiny veru to neviem hrat ale ved kukni tab
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pagey
pravidelný návštevník
JIMMY PAGE
|
|
« Odpoveď #304 kedy: 22. November , 2008, 19:33:27 » |
|
veru to neviem hrat ale ved kukni tab Tab jasne mam celkom dobre ale ta rychlost bracho ti poviem to este chvilku potrva mam taky pocit este stale neviem v plnej rychlosti Stairway to heaven takze neviem neviem snad casom aspon ze som sa naucil Rovera to je svetly bod v mojej kariere
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
much
|
|
« Odpoveď #305 kedy: 22. November , 2008, 19:40:45 » |
|
pagey: tak to ti gratulujem inac zaujimalo by ma ktore su vase oblubene jimmyho sola..... teda on ma asi vsetky dobre ale mne asi najviac reze v achilles last stand, tea for one, z tych hard rockovych asi black dog, communication breakdown a ani netreba hovorit o whola lotta love a tak...a jedno z mojich uplne oblubenych je este na BBC sessions v immigrant song a celkovo live sola v tejto skladbe
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pagey
pravidelný návštevník
JIMMY PAGE
|
|
« Odpoveď #306 kedy: 22. November , 2008, 19:48:56 » |
|
pagey: tak to ti gratulujem inac zaujimalo by ma ktore su vase oblubene jimmyho sola..... teda on ma asi vsetky dobre ale mne asi najviac reze v achilles last stand, tea for one, z tych hard rockovych asi black dog, communication breakdown a ani netreba hovorit o whola lotta love a tak...a jedno z mojich uplne oblubenych je este na BBC sessions v immigrant song a celkovo live sola v tejto skladbe Vies co BBC bol asi naj THANK YOU to tam bolo podla mna genialne....inak ma strasne rad tu Since......ale tak top..1.Since 2.Heardbraker 3.Achiles 4.I m gonna crawl 5.Stairway to heaven To Achiles je asi nejprecitenejsie solo ake som kedy pocul to je fakt krasa a super je aj In time of my dying........
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
much
|
|
« Odpoveď #307 kedy: 22. November , 2008, 19:54:37 » |
|
hej to Thank You na BBC je uuuplne super....celkovo to bol, podla mna dost vydareny koncert...kua keby som vedel komu som pozical to cd:)..
inac stairway som ani nespomenul...to je taka klasika...nadherne solo, super vystavane. A na koncerte ho vedel tiez pekne obohatit. Este je take vtipne pekne solko v celebration day....kratke ale trefne mam ho strasne rad
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pagey
pravidelný návštevník
JIMMY PAGE
|
|
« Odpoveď #308 kedy: 22. November , 2008, 19:59:06 » |
|
hej to Thank You na BBC je uuuplne super....celkovo to bol, podla mna dost vydareny koncert...kua keby som vedel komu som pozical to cd:)..
inac stairway som ani nespomenul...to je taka klasika...nadherne solo, super vystavane. A na koncerte ho vedel tiez pekne obohatit. Este je take vtipne pekne solko v celebration day....kratke ale trefne mam ho strasne rad
Sak siahni pripadne ti ho mozem pozicat BBC......boli tam super tie bluesovky zahrate ...... mne sa strasne pacila kusok sola live stairway kde hral dvojhlasne spodnych teda asi vrchnych:-) sa to ma spravne povedat no proste E H taku kratku psaz mozno budes vediet co myslim aj som sa to naucil je to krasne to sa mi tam najviac pacilo.... Odkial si inak???Aku mas gitaru typ moj ..Les paul
|
|
« Posledná zmena: 22. November , 2008, 19:59:52 od Pagey »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
much
|
|
« Odpoveď #309 kedy: 22. November , 2008, 20:04:56 » |
|
Sak siahni pripadne ti ho mozem pozicat BBC......boli tam super tie bluesovky zahrate ...... mne sa strasne pacila kusok sola live stairway kde hral dvojhlasne spodnych teda asi vrchnych:-) sa to ma spravne povedat no proste E H taku kratku psaz mozno budes vediet co myslim aj som sa to naucil je to krasne to sa mi tam najviac pacilo.... Odkial si inak???Aku mas gitaru typ moj ..Les paul mas na mysli tu verziu zo song remains the same? asi viem co myslis...vidis nikdy som neskumal ako to vlastne hra ale znie to neskutocne dobre som z BA, no mam viacej gitar a mam aj jednu co sa podoba na les paul, ale zas nie som nejaky fanatik ze by som chcel mat vsetko take ako page a este aj tak hrat... ja to rad pocuvam aj ked par rokov dozadu som sa intenzivne ucil jeho riffy a sola
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pagey
pravidelný návštevník
JIMMY PAGE
|
|
« Odpoveď #310 kedy: 22. November , 2008, 20:06:52 » |
|
mas na mysli tu verziu zo song remains the same? asi viem co myslis...vidis nikdy som neskumal ako to vlastne hra ale znie to neskutocne dobre
som z BA, no mam viacej gitar a mam aj jednu co sa podoba na les paul, ale zas nie som nejaky fanatik ze by som chcel mat vsetko take ako page a este aj tak hrat... ja to rad pocuvam aj ked par rokov dozadu som sa intenzivne ucil jeho riffy a sola
No ja sa ich intenzivne ucim teraz hrat teda stale odkedy hram ..nie prave to nezahral v tom fimovom to bolo na tom dvoj dvd ta pasaz .....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #311 kedy: 22. November , 2008, 23:36:08 » |
|
Vidím, že ste to tu znova otvorili, nech si hovorí kto chce čo chce, Pageho hra, skladby Zeppelinu sú to nejlepšie čo ma kedy dostalo...howg
|
|
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #312 kedy: 22. November , 2008, 23:45:45 » |
|
ono tu niekto niekedy vravel nieco zle na Page-a ? hmmm
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
much
|
|
« Odpoveď #313 kedy: 23. November , 2008, 00:21:05 » |
|
Vidím, že ste to tu znova otvorili, nech si hovorí kto chce čo chce, Pageho hra, skladby Zeppelinu sú to nejlepšie čo ma kedy dostalo...howg
howg
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dave48
náhodný pocestný
Príspevkov: 147
menej kecat, viac makat :-)
|
|
« Odpoveď #314 kedy: 23. November , 2008, 00:23:28 » |
|
ono tu niekto niekedy vravel nieco zle na Page-a ? hmmm no také,že je dvojprstý a veci podobné...podla mňa, pozerať sa na gitaristu, s takým prínosom do hudby, ako má page z pohladu,že či zapája pri hre všetky prsty, alebo že nieje až nejaký extra technik je blbost...keď tí, čo toto o ňom tvrdia prinesú do hudby niečo ako page, tak potom nech si hovoria
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|