marrtin
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 07. December , 2005, 15:38:48 » |
|
astaroth777 napísal:co dodat .... jeho STARWAY TO HEAVEN ...nestarnuci hit... okrem inych samozrejme no chlapci, táto skladba je síce dobrá ale boznám viac lepších vecí, ktoré spravila táto štvorica a zmestili by sa aj na dosku
|
|
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
jack_6.3
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 07. December , 2005, 19:59:50 » |
|
o tom niet pochyb...
taky moby dick,heartbreaker,whole lotta love,dazed and confused,babe i\'m gonna leave you,no quarter a spusta dalsich
page je skvely gitarista to je fakt...trochu ma mrzi ze vacsina ludi od nich pozna iba stairway
Naposledy upravil jack_6.3, : 07.12.2005 o 20:00
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Gazda
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 07. December , 2005, 21:05:54 » |
|
Co ja viem, ja tiez poznam od Zeppelin dost dobrych songov, ale Stairway vzdy zvitazi.Mozno preto, lebo ju nemam velmi opocuvanu a zapnem si to len pri spesl prilezitostiach...
|
|
|
Zaznamenané
|
...If the amp wasn't made to be played cranked to the max, then it wasn't made like a Marshall.
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 07. December , 2005, 21:15:15 » |
|
marrtin...... o tom nepochybujem, ze poznas viac veci..... a od nich je dobre uplne VSETKO..... ...neexistuje ina kapela, ktora by rockovej a popularnej hudbe dala viac ako Led Zepp........ .... ich prinos je neuveritelne velky, aj co sa tyka Pageovej producentskej cinnosti v studiu.... na co sa casto zabuda..... ....je toho vela, vedel by som o tom kecat hodiny......
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 07. December , 2005, 21:25:12 » |
|
no ja mam od nich aj ine rad ..len sop sprosty a nevim nazvy :lol:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 07. December , 2005, 22:01:05 » |
|
co sa prinosu tyka tak je to velmi relativne a tvrdit ze priniesli najviac je velmi subjektivne. viem ze mas mnoho argumentov ze preco ano, myslim si ze existuje ale rovnako vela argumentov ze preco nemaju najväcsi prinos. v kazdom priprade si ale myslim ze je to velmi odvazne a aj dost prehnane tvrdenie.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 07. December , 2005, 22:10:46 » |
|
jasne .... som vedel, ze tymto nazorom niekoho vyprovokujem.... vies ale co mozes cakat od fanatika mojho formatu..... ...ja to berem aj z ohladom na ostatne kapely.. chapes?? vsetci mali svoju davku prinosu, ale Zeppaci mali najvacsiu....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 07. December , 2005, 22:29:56 » |
|
chapem ta.napriek tomu nesuhlasim.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Mr.Lado
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 07. December , 2005, 22:45:54 » |
|
jemu ako gitaristovy som na chut neprisiel nepopieram jeho velkost ale mna proste neoslovil aj ked par hitov teda viem pocuvat ale pamatam si album Coverdale / Page tam sa mi pacil aj ked som fakt len trosku pocul. Vela ludi je so Zepelinu hotovych ale ja som asi v inom veku tak to bude tym.. Ale ako hovorim nepopieram jeho velkost.
|
|
|
Zaznamenané
|
Sex, Gitary a Nu-Metal
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 08. December , 2005, 08:17:19 » |
|
Dugo napísal:jasne .... som vedel, ze tymto nazorom niekoho vyprovokujem.... vies ale co mozes cakat od fanatika mojho formatu..... ...ja to berem aj z ohladom na ostatne kapely.. chapes?? vsetci mali svoju davku prinosu, ale Zeppaci mali najvacsiu.... vidím DUGO že máme podobné vnímanie, no som už starší a pozerám sa na vec inak, ale takých 10 rokov dozadu by smo sa s tebou stotožnil, vtedy som mal obdobie, že som i pol roka nič iné nepočúval len Zeppelin a Bacha B)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 08. December , 2005, 08:22:50 » |
|
Dugo napísal:marrtin...... o tom nepochybujem, ze poznas viac veci..... a od nich je dobre uplne VSETKO..... tak toto si nemyslím, predposledné dva albumy, ktoré spravili, tam sa mi páči iba pár kúskov a zbytok beriem ako ,,technické cvičenie\" ak sa to tak dá nazvať, mám na mysli albumy Presence a In Through The Out Door, fak sa mi páči Achilles Last Step to je Pageho Maximálne dobrá pecka a zbytok...už to nieje Zeppelin ktorý bol do Physical Graffity
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 08. December , 2005, 11:37:15 » |
|
no ked uz tak Achilles Last Stand... tie albumy nie su az tak slabe, ale z ich tvorby najslabsie..... jednoducho sa od takej kapely cakalo omnoho viac... ...a to vsetko len preto, lebo u Pagea a Bonhama naplno prepukla heroinova zavislost a moc s nimi nebolo do reci.... ..aspon je vidiet aky boli pri tvorbe nepostradatelni..... ale zasa skalnych fanusikov nesklamali a In Trough the Out Door sa predalo velmi vela kusov... a niektore skladby su tam fakt dobre.... In the Evening je pecka, takisto All My Love az na ten priserny zvuk organoveho sola...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 08. December , 2005, 12:08:24 » |
|
Tak to sa snáď pletieš, ešte som nevidel tučného vyžratého heroinistu :woohoo: to bol starý vožrala, veď i na to doplatil, keď sa udusil zvratkami, keď vypil 27 decových vodiek
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 08. December , 2005, 12:45:29 » |
|
Skratka stalo sa im to, co sa bezne kapelam stava. Nemoze byt 10 albumov v priebehu 10 rokov stale rovnako dobrych, sviezich a stavnatych, ja taku kapelu fakt nepoznam.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 08. December , 2005, 15:04:23 » |