Dugo napísal:aj take reci, ze vtedy boli lepsi gitaristi.... v com?? ze ich nikto nepoznal??
Pravdaze. Nemusi platit, ze kto je znamy je najlepsi, nie? Ma uz stve stale pocuvat o Pageovi a Blackmooreovi akoby to boli najlepsi gitaristi 70tych rokov.
Ja zbieram hudbu z tychto rokov uz dost dlho a ver mi, ze sam niekedy nechapem, ako mohli ostat nepovsimnuti niektori gitaristi z talianskych, nemeckych alebo skandinavskych kapiel. A to hovorim teraz cisto o klasickom rocku, hardrocku, nie o progresivnom a jazzrocku, ktory hrali zvacsa technicky najlepsi gitaristi v tej dobe.
Treba len viac pocuvat a objavovat, ak mas rad hudbu tychto rokov a potom po rokoch zistis, ze Led Zeppelin Ti uz az tak vela nehovoria.
Ak chces, mozem Ti dat typy nejakych albumov, ktore su sice velmi tazko dostupne, ale fakt sa oplati ich zohnat.
Co sa tyka aj inych \"trosku menej\" znamych, skus si daco zohnat a nastudovat o menach ako Peter Frampton, Duane Allmann, Dave Clempson, Keith Cross, Steve Hillage, Tony Hill, John Ducann, Jan Akkerman atd atd. a to su fakt len niektori z britskych, ktori su podla mna nielen technicky lepsi ako Page.
Naposledy upravil Progrocker, : 11.12.2005 o 14:17
Naposledy upravil Progrocker, : 11.12.2005 o 14:29
Naposledy upravil Progrocker, : 11.12.2005 o 14:34