Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
01. November , 2024, 15:38:54
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 29 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jimmy Page  (Prečítané 94942 krát)
0 užívateľov a 26 Hostí prehliada túto tému.
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #60 kedy: 11. December , 2005, 19:02:07 »

no klud :)) nejako to prezivas :D
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #61 kedy: 11. December , 2005, 20:12:15 »

:woohoo: :woohoo: Celkom je to tu vesele. ha ha ha
Ale k teme.
Ja v Pageovi vidim najvacsi prinos, ze koncom 60tych rokov definoval hardrock, ale netreba zabudat, ze tiez nebol jediny. Trebars prvy album Black Sabbath alebo ich Paranoid (1969/70) alebo Deep Purple in Rock su nemenej dolezite a prelomove albumy podla mna tak ako trebars Led Zeppelin I a II. Takze Pagea by som zaradil medzi najvplyvnejsich rockovych gitaristov konca 60tych a zac. 70tych rokov. Od polovice 70tych uz ale zacal stracat dych on ako aj cela kapela.
Dalej ho treba vyzdvihnut ako vynikajuceho producenta a zvukara, kedze sa ucil uz od Claptona, ked este hral u Johna Mayalla a Bluesreakers a hral aj v \"koliske\" dobrych gitaristov - Yardbirds.
Osobne ale keby som mal vymenovat svojich 5 najoblubenejsich gitaristov 70tych rokov, tak tam nebude. Mozno aj preto, ze som mal vzdy radsej Deep Purple ako Zeppelinov, ked sa uz bavime o klasickych kapelach.

Naposledy upravil Progrocker, : 11.12.2005 o 20:13
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Hosť
« Odpoveď #62 kedy: 11. December , 2005, 22:59:54 »

Dorian.... pekne si ich utrel....... fakt treba mat k takymto hudobnikom uctu......
« Posledná zmena: 03. Január , 2007, 20:38:46 od Martinlm » Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #63 kedy: 11. December , 2005, 23:03:50 »

Uctu ano, ale to mame hadam vsetci ku kazdemu nielen co zarobil, pripadne natacal dosky. Su predsa kriteria podla ktorych berieme veci, ano ~ kazdy ma vlastne. Ale tu tak ci tak drbeme o blbostiach a aj nazor ktory sa nepaci je nazor a treba to tolerovat.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #64 kedy: 11. December , 2005, 23:09:23 »

Dugo napísal:
Citácia
Dorian.... pekne si ich utrel....... fakt treba mat k takymto hudobnikom uctu......

Naposledy upravil Dugo, : 11.12.2005 o 23:00

Ale ved uctu k nim mame vsetci a aj si to zasluzia, len z nich zas netreba robit nedotknutelne modly. Nevidim na tom nic neuctive, ked napisem, ze na koncertoch nehral vzdy zrovna najlepsie. Žmurk Treba byt objektivny.

Ale uz stacilo prekaraciek, nikam to nevedie. Beeee

Naposledy upravil Progrocker, : 11.12.2005 o 23:09
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #65 kedy: 11. December , 2005, 23:13:50 »

Progresivny nazor progrockera :)
Zaznamenané

ondro
pravidelný návštevník
Príspevkov: 253

« Odpoveď #66 kedy: 11. December , 2005, 23:34:10 »

no fakt je ze dobry gitarista nei je zly gitarista ..
no kazdopadne,boli to len ludia..rad by som mozno podotkol,ze co je na nich take super je,ze kracali svojho casu vlastnou cestou,co sa o vela \"muzikantoch\" dnesnej doby povedat neda..oni urcovali styl,a sposob akym hrali bol taky vyrazny,ze zvrtol muzikantskym svetom..klobuk dole..
Zaznamenané
Dorian
stály hosť
Príspevkov: 853

« Odpoveď #67 kedy: 11. December , 2005, 23:50:08 »

Este raz a naposledy: gitarista nie je gitaristom  len podla sola a prave toho najhorsieho co zahral, ale prinosom seba ako smeru v hudbe celkovo. Ak budeme hodnotit gitaristu podla vycvicenych stupnic tak sorry, ale odchadzam odtialto a nemam sa o com bavit.Ak sa niekomu nepaci, tak ok nepaci. Ale precitajte si, ako sa zacalo o nom hovorit ako o dvojprstovom prasati atd. To je podla mna nanajvys nechutne. Nikomu nevnucujem jeho hru ani myslenie, ale do PICE prestante rozpravat o velkom Pageovi ako o kurve z Kriznej, alebo o kolegovi z vedlajsej garaze. TROCHU UCTY VAM CHYBA,SRACI!!!!!

Naposledy upravil dorian, : 11.12.2005 o 23:51
Zaznamenané

RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #68 kedy: 11. December , 2005, 23:50:51 »

Čo sa týka Page-a - súhlasím s Rastisom. Má ho rád, aj ja ho mám rád, ale pokiaž ide o virtuozitu, má od nej dosť ďaleko.
To ale Page-ovi neuberá z jeho vežkosti, tak netreba na Rasťa pre jeho solídny názor útočiť.

Myslím, že celkom dobrý prínos, čo sa týka gitary, bol u neho (keď neberiem do úvahy, že bol členom jednej z najúspešnejších hardrockových kapiel sveta) v prístupe ku gitarovým ladeniam a experimentom práve s otvorenými ladeniami. Z toho vznikali pekné kompozície.
Zaznamenané

Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #69 kedy: 12. December , 2005, 00:12:00 »

Vadim, hlavne sa ukludni a skus pouzivat normalny slovnik.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #70 kedy: 12. December , 2005, 00:18:36 »

Ja si myslim, ze tu zazneli dobre argumenty vsetkych zucastnenych stran, tak to uz nechajte tak :)
Zaznamenané

Dorian
stály hosť
Príspevkov: 853

« Odpoveď #71 kedy: 12. December , 2005, 00:19:20 »

Roberto-nepoznam ta, nepoznas ma a tak ser na mna. Nestojim za poucovanie a ty na to nemas ani kila, ani roky.. Ja som sa s tymto slovnikom narodil a pouzivam ho kdekolvek a kedykolvek. A nerob zo seba netykavku kamo, alebo mi to povedz do papule, ok!?
Zaznamenané

RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #72 kedy: 12. December , 2005, 00:51:11 »

No tak si to rychlo vybavte, nech to mozem zmazat.
Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #73 kedy: 12. December , 2005, 01:44:53 »

dorian napísal:
Citácia
Roberto-nepoznam ta, nepoznas ma a tak ser na mna. Nestojim za poucovanie a ty na to nemas ani kila, ani roky.. Ja som sa s tymto slovnikom narodil a pouzivam ho kdekolvek a kedykolvek. A nerob zo seba netykavku kamo, alebo mi to povedz do papule, ok!?

nuz dorian, hras dobre na gitare, mas skvely ton... to su fakty.
ale fakty su aj to, ze diskutovat sa s tebou neda a kazdym tvojim prispevkom  ma tvoj nazor zaujima menej. najma vdaka podaniu, o obsahu ani nehovorim. ked to uz inak nejde, skus prosim ta slusne. toto je gitarove forum a nie predstanicny bufet.

k teme. page je podla mna zasadny gitarista, mam ho rad. Žmurk
Zaznamenané
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #74 kedy: 12. December , 2005, 06:14:01 »

Páni neviem o čo Vám ide ale ako povedal progrocker Nie sú to nedotknutežné modly a všetko je o subjektívnom pocite jednotlivca a ak niekto nepozná a nevie tolerovať slovíčko Subjektívny názor, je potom ťažké diskutovať. Ja osobne tohto gitaristu nepoznám a ani nemám chuť spoznať a čo som teraz degenerovný jedidec či si nectím niečo?

Ak si to niekto myslí jeho problém a mne to žilami netrhá takže p. Bušovský môj názor sa prikláňa k väčšine vulgárny slovník tu proste nepatrí!

Naposledy upravil admin, : 12.12.2005 o 07:28
Zaznamenané

tatko fóra
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 29 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.098 sekund, 23 otázok.