Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
01. November , 2024, 07:21:11
Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 29 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jimmy Page  (Prečítané 94717 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
kuker
stály hosť
Príspevkov: 885

« Odpoveď #180 kedy: 28. Jún , 2007, 14:17:12 »

nasiel som nieco zaujimave na nete....

podla tohto dokumentu je Page satanista, tak ako cela jeho banda....
pozrite si to cele  Žmurk

Zaznamenané
Zvuk
stály hosť
Príspevkov: 957

...hudba je zmysluplne prerušované ticho...

« Odpoveď #181 kedy: 29. Jún , 2007, 07:19:11 »

nasiel som nieco zaujimave na nete....

podla tohto dokumentu je Page satanista, tak ako cela jeho banda....
pozrite si to cele  Žmurk

.Je pravda ,ze J.Page bol fascinovany okultizmom a magiou ,ale spravit z L.Z. satanistov je pekna p*čovina  Bleee . Raz som cital knizku(ktoru napisal najaky knaz) v ktorej boli za satanisticke kapeli oznacovane napr. Beatles, Beach Boys...  ?§!.
Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
Džejmr
nováčik
*
Príspevkov: 8

« Odpoveď #182 kedy: 04. Október , 2007, 18:38:50 »

no ja by som sa celkom rád opýtal na jeho výbavu .. teda čo používal resp. používa ... plánujem si kúpiť teraz nejakú hlavu alebo kombo a chcel by som taký teda aspoň podobný zvuk aký mala tá jeho gitara .. samozrejme že to bude veľmi finančne náročné a teda pokiaľ by si sa vyznal v tom tak či by si mi nevedel niečo doporučiť  :) díky moc moc .. aj keby bol hocikto ochotný mi k tomu niečo povedať tak díky.  Zdravíčko
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #183 kedy: 04. Október , 2007, 19:48:25 »

hraval na Marshall  plexi" 100W a gitary Gibson LP standart,snimač pri kobilke mal vymeneny za dimarzio,použival aj orange,sučasne som mu videl vox ac 30 2x..samozrejme 2krka Gibson sg,  ale legendarne songy su hrane na Marshall Plexy Excelentny gitarista s excelentnym zvukom .....len škoda že sa už taky nerodia......všetci chcu byt Vaiovia, petrucci a podobne nezmysly ..    dufam že ty to zmeniš Bravooo Bravooo Na zdravie!
« Posledná zmena: 04. Október , 2007, 20:34:11 od joe » Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #184 kedy: 04. Október , 2007, 19:49:43 »

Dlho som nevedel kto je Jimmy Page, a to som uz dost dlho poznal Led Zeppelin, vzdy som si ho plietol s Johnnym Cashom  No hanbím sa..
ha ha ha Nechajte ma vydýchať To co bolo? červená-von
Zaznamenané

RockBassist
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 116

« Odpoveď #185 kedy: 04. Október , 2007, 19:59:14 »

no a čo je na tom zlé, že je niekto satanista? Ja na tom nič zlé nevidím.
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #186 kedy: 04. Október , 2007, 20:03:05 »

pockaj ked ta niekto zareze vypije tvoju krv zmiesanu so stankami a spali  Bavím sa skvele
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #187 kedy: 04. Október , 2007, 20:31:05 »

hraval na Marshall  plexy" 100W a gitary Gibson LP standart,snimač pri kobilke mal vymeneny za dimarzio,použival aj orange,sučasne som mu videl vox ac 30 2x..samozrejme 2krka Gibson sg,  ale legendarne songy su hrane na Marshall Plexy Excelentny gitarista s excelentnym zvukom .....len škoda že sa už taky nerodia......všetci chcu byt Vaiovia, petrucci a podobne nezmysly ..    dufam že ty to zmeniš Bravooo Bravooo Na zdravie!

Trosku este doplnim. Hral na 1959 LP Standard s povodnymi PAF snimacmi a s upravenym profilom krku, mal ho tensi. DiMarzio mal v LP Standard 1974, na tej hral ale pomerne malo, skor az koncom 70tych rokov. Okrem toho mal aj 1959 Black Beauty Custom s Bigsby vibratom, a ktorom hral pokial mu ho neukradli tusim v roku 1970/71. 

Co sa aparatov tyka, hral vacsinou na starych Marshall Plexinach, mal ich ale co som cital trosku modifikovane, aby hrali cistejsie. Videl som ho ale aj s Fendrami, dokonca aj s Hiwattom.

S tym Vaiom a Petruccim inak dost suhlasim. Na zdravie!
« Posledná zmena: 04. Október , 2007, 20:32:00 od Progrocker » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #188 kedy: 04. Október , 2007, 20:33:07 »

čo je zle na zle????všetko,ale určite beatles,Bl.sab. zeppel...a pod nemali nič spoločne so satanismom......
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #189 kedy: 04. Október , 2007, 20:39:43 »

Trosku este doplnim. Hral na 1959 LP Standard s povodnymi PAF snimacmi a s upravenym profilom krku, mal ho tensi. DiMarzio mal v LP Standard 1974, na tej hral ale pomerne malo, skor az koncom 70tych rokov. Okrem toho mal aj 1959 Black Beauty Custom s Bigsby vibratom, a ktorom hral pokial mu ho neukradli tusim v roku 1970/71. 

Co sa aparatov tyka, hral vacsinou na starych Marshall Plexinach, mal ich ale co som cital trosku modifikovane, aby hrali cistejsie. Videl som ho ale aj s Fendrami, dokonca aj s Hiwattom.

S tym Vaiom a Petruccim inak dost suhlasim. Na zdravie!
no to som rad že tu ma niekto presny prehlad. Až takto to neovladam a myslim že vyskušal všetko čo sa podobalo plexi
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #190 kedy: 04. Október , 2007, 20:56:14 »

čo je zle na zle????všetko,ale určite beatles,Bl.sab. zeppel...a pod nemali nič spoločne so satanismom......

aj ja si myslim... to su pozostatky akejsi manie ktora bola v amerike ked zacal hard rock... ludia sa toho proste bali, povazovali to za nieco demonicke a tak si povymyslali sprostosti... daco podobne ako ked za stredoveku palili ludi co mali zrastene obocie alebo zeny co boli nadmieru pekne povazovali za bosorky...
Zaznamenané
Džejmr
nováčik
*

« Odpoveď #191 kedy: 04. Október , 2007, 22:15:19 »

díky díky vám moc .. kukal som sa na tu hlavu a v muzikeri stoji 60 tisíc čiže na to asi šancu nemám aj keď by som s radosťou bral .. neviete poradiť pls že s akou hlavou resp. kombom by som sa aspoň priblížil k takemu niecomu s tým že by to bolo finančne nenáročnejšie? díky moc za radu lebo ja už neviem kde hľadať .. alebo slashovmu zvuku gitary popripade ... som začiatočník ako ste si mohli už všimnúť  ha ha ha takže privítam akékoľvek rady  Na zdravie! díkes.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #192 kedy: 04. Október , 2007, 22:29:26 »

nepatri to zrovna sem, ale budiz. ked si kupis nejaku gitaru typu Les Paul, napriklad nejaky lepsi Epi alebo staru japonsku kopiu a k tomu si kupis nejaky lampac, pre zaciatok nieco v style Valveking, tak mas sancu priblizit sa celkom dost, ale aj tak je vsetok zvuk len v tvojich rukach.
Zaznamenané
Džejmr
nováčik
*

« Odpoveď #193 kedy: 04. Október , 2007, 23:00:53 »

no mám gitaru SX Les Paul nič moc ale mám ju už dlhšie. a aké kombo by si tak konkrétnejšie doporušoval? chcem si kúpiť nejakého marshalla len ako hovorím nemám ponatia akého.
Zaznamenané
Džejmr
nováčik
*

« Odpoveď #194 kedy: 04. Október , 2007, 23:02:17 »

myslíš ze by bola dobrá táto hlava? - http://www.muziker.sk/Default.aspx?Marshall-MG100HDFX&nid=20016&nparams=kod_id;1429 -Marshall MG100HDFX lebo tú mi doporučovali
Zaznamenané
Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 29 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.096 sekund, 23 otázok.