Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. November , 2024, 07:26:12
Strán: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 29 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jimmy Page  (Prečítané 94726 krát)
0 užívateľov a 9 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #195 kedy: 04. Október , 2007, 23:52:44 »

tu urcite nie. doloz este par litrov a kup si ojazdenu JCM900 ked chces marshall. ked sa budes veeeeeelmi snazit a veeeeeeeeeeeela cvicit, vyleze ti z toho zvuk, ktory bude mat par spolocnych crt s pageom.
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #196 kedy: 05. Október , 2007, 09:55:36 »

tu urcite nie. doloz este par litrov a kup si ojazdenu JCM900 ked chces marshall. ked sa budes veeeeeelmi snazit a veeeeeeeeeeeela cvicit, vyleze ti z toho zvuk, ktory bude mat par spolocnych crt s pageom.

veru tak... ked si vezmes hociktoreho lepsieho gitaristu na akomkolvek aparate je to vzdy on... takze netreba sa az tak hnat za tym mat uplne rovnaky aparat ale skor sa snazit ten zvuk napodobnit paprcami  Zdravíčko
Zaznamenané
Džejmr
nováčik
*
Príspevkov: 8

« Odpoveď #197 kedy: 05. Október , 2007, 10:46:32 »

jasné jasné, díkes .. nechcem úplne rovnaký to je jasné len sa priblížiť a potom si postupne vytvoriť vlastný zvuk ... problém ešte zohnať nejaký ten bazár alebo človeka ktorý predáva tu JCM900 lebo to já mám slabé kontakty na takéto veci  Smútim
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #198 kedy: 05. Október , 2007, 10:48:55 »

jasné jasné, díkes .. nechcem úplne rovnaký to je jasné len sa priblížiť a potom si postupne vytvoriť vlastný zvuk ... problém ešte zohnať nejaký ten bazár alebo človeka ktorý predáva tu JCM900 lebo to já mám slabé kontakty na takéto veci  Smútim

Kup radsej JCM800, nie su ovela drahsie, JCM900 je najvacsi odpad, co Marshall (z lampovych) vyprodukoval, este k tomu vacsina z nich kresli diodami, takze to ani nie su plnokrvne lampove aparaty.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Džejmr
nováčik
*
Príspevkov: 8

« Odpoveď #199 kedy: 05. Október , 2007, 10:56:02 »

písal som nejakému típkovy čo predával 50W JCM800 za 16 litrov ale českých .. horšie je že mi neodpísal takže s toho asi nič nebude .. už nemám ponatia kde to zháňať ..
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #200 kedy: 05. Október , 2007, 11:39:39 »

písal som nejakému típkovy čo predával 50W JCM800 za 16 litrov ale českých .. horšie je že mi neodpísal takže s toho asi nič nebude .. už nemám ponatia kde to zháňať ..

to v cesku si robial ludia taketo foriky - davaju inzeraty na JCM800 za dobre peniaze, aby ludia niekoho zacali bombardovat mailami alebo telefonmi. ono ich na trhu neni az tak vela. ale ked sa clovek posnazi, JCM900 kupi hned, JCM800 za par tyzdnov, mozno mesiacov. ked sa budes obcas takto vypytovat po internete, ze zhanas, tak bud natrafis sam alebo sa uz na teba nalepi nejaky kseftar...
Zaznamenané
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #201 kedy: 05. Október , 2007, 12:49:19 »

Nechcem nikoho poburit, ale musim povedat, ze aj JCM800 skresluju diodami, resp. kombinaciou lampoveho a diodoveho skreslenia. Su modely aj s cisto lampovym skreslenim, aj som hral na takom, ale musim povedat, ze to malo dost chaby zvuk. Na mojom modeli (mam tu ukazky) malo byt skreslenie kombinovane (teda neslo o vylucne lampove skreslenie v predzosilovaci) sa dal urobit velmi slusny zvuk. Inac, v globale, moje skusenosti (priame aj nepriame) su take, ze v tom aparate vobec nevadi skreslenie polovodicove, hlavne ak ma lampovy koniec. Ak to tak vezmeme, vacsina gitaristov to tak pouziva (lampova hlava krmena polovodicovym) nakopavadlom. Zvuk je rychlejsi, nezlieva sa tak a je dostatocne "teply" kvoli koncu, kde su lampy. Dokonca si myslsim, ze je to tak idealne...Ale to len na okraj. Popiskujem si
Zaznamenané
RockBassist
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 116

« Odpoveď #202 kedy: 05. Október , 2007, 21:12:40 »

... daco podobne ako ked za stredoveku palili ludi co mali zrastene obocie alebo zeny co boli nadmieru pekne povazovali za bosorky...
ale chvala bohu, že to skončilo, lebo keby mali všetky pekné čajky skončiť ako palivo do pece, tak by bol svet fakt o hovne  Popiskujem si
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #203 kedy: 06. Október , 2007, 10:06:30 »

Pozri si aj Peavey Windsor hlavu+bedna alebo snad aj kombo. Je to urcene na Led Zeppelin a spol si myslim a cena je velmi priazniva si myslim.

- niektori blazni na to hraju aj toto...
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Dugo
Hosť
« Odpoveď #204 kedy: 20. November , 2007, 13:17:34 »

Page pouzival, iba v studiu, pri nahravani tusim II. albumu aj male kombicko Supro...

podla mna je to gitarista s najlepsim zvukom nazivo na svete.. (teda bol, teraz mu to uz tak nehra ako kedysi...)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #205 kedy: 20. November , 2007, 13:24:00 »

.
podla mna je to gitarista s najlepsim zvukom nazivo na svete..

Si druhy Kurt Cobain (uzivatel) ale nastastie mas este trochu miery (v tej nekritickej oslave jedneho oblubenca)
Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #206 kedy: 20. November , 2007, 13:30:51 »

Si druhy Kurt Cobain (uzivatel) ale nastastie mas este trochu miery (v tej nekritickej oslave jedneho oblubenca)

Pisem len svoj nazor, jeho zvuk v najlepsich casoch Zeppelin sa mi hrozne lubi a snazim sa ho napodobnovat ako sa len da...  Zdravíčko

celkovo mi tento pan dava vela uz aspon 3 roky, ci uz na akustickej gitare alebo elektrine... stale sa mam co ucit a hrat sa s jeho ladeniami...
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #207 kedy: 20. November , 2007, 14:11:04 »

podla mna je to gitarista s najlepsim zvukom nazivo na svete

Najlepsi zvuk na svete mam podla mna ja. ha ha ha Na zdravie!
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Dugo
Hosť
« Odpoveď #208 kedy: 20. November , 2007, 14:17:58 »

Najlepsi zvuk na svete mam podla mna ja. ha ha ha Na zdravie!

jasne, najviac dolezite je aby sa pacil tebe.. ja s mojim nebudem spokojny nikdy..  Smútim
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #209 kedy: 20. November , 2007, 14:20:17 »

Tak cestou tych VOX AD50 asi nie :) A jasne, treba cvicit/hrat.
Zaznamenané

Strán: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 29 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.129 sekund, 23 otázok.