Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
20. November , 2024, 18:45:37
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Waking Vision Trio  (Prečítané 4748 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Spago
stály hosť
Príspevkov: 783

« kedy: 26. Máj , 2004, 16:57:59 »

Co hovorite na chlapcov? Skvela formacia. Bol som na ich koncert. Valihora to tam roztocil!
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #1 kedy: 26. Máj , 2004, 19:30:02 »

pre mna je zivot hudba. pred hudbou zvuk. pred zvukom chvenie ,pred nim dusa a pred dusou boh. pre mna je hudba cely svet. -john shannon formacia tejto kapely sa dost meni. najviac ma zaujal gitarista john shannon. nesmierne vela napadov melodii a reefov. jeho prejav je maximalne uprimny. neni to o tom ,aha co som sa naucil, co na to vravite. martin valihora bol skvely uz ako pubertiak. bubennik prvej triedy. predsa sa da na bycie zahrat aj melodia. walking vision trio hodnotim len pozitivne...
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #2 kedy: 26. Máj , 2004, 20:09:02 »

hups tak toto som v zivote nepocul, co je to za styl???
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #3 kedy: 26. Máj , 2004, 20:23:11 »

je to dost prijemne pocuvatelny jazz. hraju tam spoluziaci valihoru z berkley.
Zaznamenané
Spago
stály hosť

« Odpoveď #4 kedy: 26. Máj , 2004, 21:08:14 »

Marian vies o tom, ze John Shannon nahral gitaru pre imt-smile? Aj marti s nimi spolupracoval a aj asi on mu to nahovoril. Waking su nebezpecny? Ta formacia sa meni asi iba i basaka. Ale su nebezpecny! Asi pred mesiacom som na nich bol! Basak bol nejaky talian, ale bol slabsi. Som rad, ze Martin ich dotiahol az tu!
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #5 kedy: 26. Máj , 2004, 22:49:47 »

to som nevedel. co sa tyka imt smile tak si ho pustim maximalne v jukeboxe. aj to skor za spev. ktora to je skladba?
Zaznamenané
Spago
stály hosť

« Odpoveď #6 kedy: 27. Máj , 2004, 15:18:57 »

Na novom CD na 12.Leyime v piesku. Roza do tej pesnicky nahraval bicie, basu a klavesy.
Zaznamenané
avalturien
nováčik
*
Príspevkov: 43

« Odpoveď #7 kedy: 23. Máj , 2006, 18:11:35 »

byspago napísal:
Citácia
Marian vies o tom, ze John Shannon nahral gitaru pre imt-smile? Aj marti s nimi spolupracoval a aj asi on mu to nahovoril. Waking su nebezpecny? Ta formacia sa meni asi iba i basaka. Ale su nebezpecny! Asi pred mesiacom som na nich bol! Basak bol nejaky talian, ale bol slabsi. Som rad, ze Martin ich dotiahol az tu!

s tym talianskym basistom boli aj v PK, tusim pred dvomi rokmi...hra Shannona je prijemna.
Zaznamenané
5o
pravidelný návštevník
Príspevkov: 747

« Odpoveď #8 kedy: 24. Máj , 2006, 07:37:57 »

Videl som ich v Trencine a neskor vo Zvolene. Pokazde fantasticky zazitok.  (a to som si myslel ,ze jazz je nuda Žmurk )
Vdaka Shannonovy som sa zacal zaujimat o jazzovu gitaru. Ak sa to da este nazvat Jazz ? Najviac pocuvam ich druhy album (nema nazov) na ktorom je 5 dlhsich skladieb. Tam je uz Shannonov vyrok (co pisal Marian v prvom prispevku) pocut naplno. Tiez som cital ,ze cerpa z kras prirody. Preto skladby zneju viac ako vietor v korune stromu, alebo ako tecuca rieka - Klasicky Jazz je nametovo uuuplne inde.
  No a Valihora hra uplne dokonale \"k veci\".

Doporucujem aj ludom, ktorych Jazz nudi :)
Zaznamenané

Ja, Prsty, Trdlo, Godin LG-X, George Dennis GD60
Wah Volume Switch Pedal, kábel, Rivera Knuckle Head K100, Digitech JamMan, hand made box 1x12 Vintage 30.
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #9 kedy: 24. Máj , 2006, 12:37:13 »

Prednedávnom sa mi tiez dostal ten druhy album s tymi piatimi skladbami a zo skladby Into High Selva sme boli s nasim basakom taki uzasnuti, ze sme ju hrali s kapelkou na koncerte.

John je jeden uzasny chlapik, po jednom koncerte co mali minuly rok som s nim kecal asi 2 hodiny. Je to taky typicky muzikant, u ktoreho daydreaming funguje asi 24 hodin denne. Žmurk
Najzabavnejsie bolo ked sa ucil niektore slovenske slova a vcelku mu to islo.

Skupinu Waking vision zaraduju do sfery oznacovanej ako modern jazz(kde patri aj Dan Brantigan alebo Hiromi) sam Shannon je povazovany za novu vlnu sucasneho svetoveho jazzu. Aj ked na Valihorovej stranke je ako styl ich skupiny vedeny takym krasne zahadnym terminom, ze oceanic music. Žmurk
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
evil
pravidelný návštevník
Príspevkov: 367

« Odpoveď #10 kedy: 24. Máj , 2006, 14:04:48 »

wvt je velmi vpohode muzicka,mam jeden album+nejake skladby stiahnute z valihorovej stranky,odporucam...
Zaznamenané

GODIN RULEZ!!!
molester
nováčik
*
Príspevkov: 31

« Odpoveď #11 kedy: 24. Máj , 2006, 14:07:58 »

Waking Vision je super ale Dan Brantigan je este lepsiiii! :silly:
Zaznamenané
avalturien
nováčik
*
Príspevkov: 43

« Odpoveď #12 kedy: 26. Máj , 2006, 14:02:41 »

midnightstranger napísal:
Citácia
...styl ich skupiny vedeny takym krasne zahadnym terminom, ze oceanic music. Žmurk

CHA! vystizne:)
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #13 kedy: 15. September , 2011, 09:54:15 »

Neviete niekto poradit kde by sa dali kupit cd tejto kapely? Hlavne albumy Waking vision a The Ancient Bloom.

Dik
Zaznamenané
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #14 kedy: 15. September , 2011, 10:49:13 »

Neviete niekto poradit kde by sa dali kupit cd tejto kapely? Hlavne albumy Waking vision a The Ancient Bloom.

Dik

Oni mali myslím tri albumy: Ancient Bloom, Into High Selva a Of The Wakin Vision
Takže neviem či myslíš tento: http://www.podvrskom.sk/cd/349-jazz/waking-vision/98239-of-the-waking-vision.html

Ostatné sú podľa mňa v podstate nezohnateľné, teda aspoň ten prvý určite.
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.045 sekund, 22 otázok.