Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
18. November , 2024, 14:23:59
Strán: [1] 2 3 ... 14 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Beatles  (Prečítané 56379 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Tomino
pravidelný návštevník
Príspevkov: 683

Barbar Onan

« kedy: 02. Október , 2005, 12:29:16 »

Tak by som len z recesie chcel vediet co poviete na toto.
Zaznamenané

Si píš!!!!Fast šmiring a undead singing is my life!!!
marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #1 kedy: 24. Október , 2005, 15:41:05 »

Mne sa vežmi páčili keď som mal 13-20 rokov, potom som spoznal Zeppelin a začal som spoznávať iné veci, a už som sa divil, ako sa mi Beatles mohol páčiť...až pokiaž som nespoznal ich záverečnú tvorbu počnúc Bielym albumom, bol to piťu kto mi to pustil. ale inak sú to v speve (piťu so mnou nebude súhlasiť) :) ubečané kozy a nie vokály :) no záverečná tvorba je plná hudobných invencií
Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
Tomino
pravidelný návštevník

Barbar Onan

« Odpoveď #2 kedy: 24. Október , 2005, 15:49:16 »

Velmi sa mylis marrtin.Lennon a Paul boli kvalitny spevaci.a to ti povedia aj lepsi spevacky odbornici ako ja.Samo ze Zepp by nezaspievali ale to z nich nerobi horsich spevakov.:)
Zaznamenané

marrtin
miestny štamgast

« Odpoveď #3 kedy: 24. Október , 2005, 15:53:23 »

ja sa nemýlim, v mojich ušiach to tak znie a čo hovoríš o zeppelinoch Plant vrieska, nie spieva a to sa mi páči :), jednoducho to tak vnímam a ostatne mám radšej iný prejav ako čistý spev, ten sa hodí do opery a nie do rocku, takže Zeppelin, Janis Joplin, chrčiaci prefajčený a prechlastaný negri, to je to správne blues, a čo by bol Slayer, keby sa to čisto odspievalo? :)
Zaznamenané

Tomino
pravidelný návštevník

Barbar Onan

« Odpoveď #4 kedy: 24. Október , 2005, 16:29:08 »

Ok-Ked myslis.Ale plant nevrieska.Ma perfektny hlas .Napr sladaky od zeppelinu su fantasticke.Keby plant iba vrieskal tak za 10 rokov nema hlas.To by si mohol vediet.Podobny styl maju aj muzikalovi spevaci.Samozrejme nie slovaci ale ty z Broadwaya.
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #5 kedy: 24. Október , 2005, 21:37:34 »

Marrtin - tak tým názorom, že by Beatles boli v speve ubečané kozy, si ma naozaj pobavil. :)) Neviem, kde si na to prišiel, práve takých kvalitných a tožko spevákov v jednej kapele sa vidí málokedy. Keď už by som niekoho prirovnal k ubečanej koze, tak Planta, ale v hardrocku to zneje naozaj fajn, keby so svojim krikom spieval iný žáner, tak by sa to asi nedalo počúvať. Samozrejme Planta neodsudzujem, v Zeppeline ho mám rád. Ale Beatles dokázali, že dokážu fantasticky odspievať mnoho žánrov.
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #6 kedy: 24. Október , 2005, 22:22:21 »

...tak bacha, odbornik na spev nie som, ale viem, ze Plant vedel a vie spievat aj ine zanre ako hardrock... uz pocas Zeppelinov dokazoval, ze vie s hlasom narabat aj v nizsich polohach ale samozrejme, ze ho preslavil ten rev, no to patrilo k jeho teatralnosti... :) takze sa to rozhodne dalo pocuvat..napr.: Going to California,Thats The Way,Dyer Maker, Rain Song...a mnoho dalsich... :)
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #7 kedy: 25. Október , 2005, 00:17:08 »

Nehovorím, že ho nemám rád. :)
Zaznamenané

marrtin
miestny štamgast

« Odpoveď #8 kedy: 25. Október , 2005, 10:51:41 »

pitu každopádne mi nešlo o odsudzovanie beatles, no iba som reagoval do diskusie a neviem pre čo ti plant pripomína ubečanú kozu keď je to vrieskajúci cirkulár, zrejme to urazilo tvoj jemnocit :) nebuď ako teenager...tými ubečanými kozami som myslel tie ich prvé albumy, zdá sa mi to úplne zbytočné zakladať pesničku na takýchto zloženinách, aj pre to mám radšej Rolling Stones, no inak dík, že si mi ukázal biely album a i tak neviem prísť na mne lepšie prirovnanie, možno ešte ubžačané kozy, ak to vieš prirovnať lepšie tak ma pooprav
Zaznamenané

marrtin
miestny štamgast

« Odpoveď #9 kedy: 25. Október , 2005, 10:55:15 »

Tomino ja mám planta najradšej a hlas si už bohužial vyvrieskal, videl som to v Prahe kde bol s Pageom, skladby Zeppelinu spieval o oktávu nižššie, nuž daň za výkony a prepnutia, ktoré robil počas kariéry... Smútim a je mi jasné že Plant aj spieval, sú i kžudnejšie veci ako hardrockové pecky ktoré robili a sú rovnako výborné a mám ich rovnako rád
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #10 kedy: 25. Október , 2005, 11:31:35 »

Marrtin - naozaj neviem podža čoho tak usudzuješ, mám pocit, že z tvojej strany je to len také teenagerské tláchanie. :) Keď má niekto poriadny! hlas a vie spievať normálne, jemne aj brutálne hardrockovo (helter skelter, oh darling ...) , tak je podža teba ubžačaná koza?? Spamätaj sa.
Zaznamenané

Tomino
pravidelný návštevník

Barbar Onan

« Odpoveď #11 kedy: 25. Október , 2005, 11:51:49 »

Marrtin.-To nieje ani tak vyvrieskanym hlasom ako starobou.Ked som minule pocul spievat dvorskeho tak tiez to nebolo dobre nevedel to tak tahat ako kedysi.To iste aj muzikalovi spevaci.Ked su stary uz im to nezneje ale nieje to vyvrieskanym hlasom.
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #12 kedy: 25. Október , 2005, 12:16:30 »

marrtin...ten koncert bol tento rok v aprili?? lebo tam bol Plant, ale ci aj Page?? ak hej tak, jaky bol Jimmy?? :)
Zaznamenané
marrtin
miestny štamgast

« Odpoveď #13 kedy: 25. Október , 2005, 13:04:50 »

Dugo ten bol dávno už to neviem presne 7rokov???
Zaznamenané

marrtin
miestny štamgast

« Odpoveď #14 kedy: 25. Október , 2005, 13:08:01 »

piťu usudzujem tak podža prvých platní a je to môj pohžad na vec, každý ho máme iný, tak neviem, pre čo ti to vadí, nemôžme byť rovnaký, ty si beatlesák, ja som na Rollin Stones, ty máš rád depp purple ja Led Zeppelin, ty máš rád iron maiden ja Metallicu tak to je a tých rozdielov by sme ešte našli kopu, no a ku kiss sa radšej ani nevyjadrím, lebo by som ťa ešte viac namíchnul :)
Zaznamenané

Strán: [1] 2 3 ... 14 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.092 sekund, 24 otázok.