Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
18. November , 2024, 10:29:38
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 14 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Beatles  (Prečítané 56136 krát)
0 užívateľov a 14 Hostí prehliada túto tému.
Tomgunny
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 119

« Odpoveď #120 kedy: 03. September , 2008, 13:01:35 »

doors je nuda od a po zet.....ked rokec tak jerry lee lewis brutal fatal, a vseci cernosi co kedysi sedeli a dali sa na rokec ako napravny program  Bavím sa skvele...a elvis je kral Si píš!!!

Jerryho som videl na jednom koncerte ako preskakoval Plastic Ono Bandu a ostal som s otvorenou papuľou a takisto aj další čierní ....no a doors má zopár dobrých songov, ale jediné, čo zostalo známe po Doors je ten plagat s Morrisonom
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #121 kedy: 03. September , 2008, 13:23:37 »

čo sem pletieš hrušky s jablkami?Huh!
Ake hrušky s jablkami? Ty si napisal: "bolo viac kapiel čo hrali možno aj lepšie, len nemali šťastie... "    a teda v podstate nikto o nich nevie.A ja som napisal,že boli aj inakši geniovia ako ti pani čo som menoval-a tiež o nich nikto nevie. :drink:Obyčajne prirovnanie. A z toho vyplyva,že možeš byt "sebelepši borec",ked o tebe nikto nevie,nema to žiaden vyznam. / resp. ma,ale len pre teba/ Zdravíčko
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #122 kedy: 03. September , 2008, 13:30:12 »

Ake hrušky s jablkami? Ty si napisal: "bolo viac kapiel čo hrali možno aj lepšie, len nemali šťastie... "    a teda v podstate nikto o nich nevie.A ja som napisal,že boli aj inakši geniovia ako ti pani čo som menoval-a tiež o nich nikto nevie. :drink:Obyčajne prirovnanie. A z toho vyplyva,že možeš byt "sebelepši borec",ked o tebe nikto nevie,nema to žiaden vyznam. / resp. ma,ale len pre teba/ Zdravíčko

este horsie je ked si az taky borec ze ta ludia povazuju za blazna a mozes ist akurat tak dpc... ako napriklad Leonardo da Vinci  Zdravíčko
Zaznamenané
marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #123 kedy: 03. September , 2008, 15:18:03 »

To je somarina genius ak niečo vymyslí a prezentuje, tak vedecká obec to prijme, ako môžeš kultúru prirovnávať s prínosnými objavmi, kultúra je davový fenomén, veda je niečo z čoho ťaží i nepriateľ, nemá to nič so sympatiami, sexualitou, image...
« Posledná zmena: 03. September , 2008, 15:27:27 od marrtin » Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
udry
Hosť
« Odpoveď #124 kedy: 03. September , 2008, 16:12:29 »

To je somarina genius ak niečo vymyslí a prezentuje, tak vedecká obec to prijme, ako môžeš kultúru prirovnávať s prínosnými objavmi, kultúra je davový fenomén, veda je niečo z čoho ťaží i nepriateľ, nemá to nič so sympatiami, sexualitou, image...
Nie si Ty tiež genuis? Je o nich zname,že zložitym veciam rozumeju ale jednoduche nechapu. :) Sorry ale neviem jednoduchšie vysvetlit podstatu mojho prispevku,než som už vysvetlil. Zdravíčko
« Posledná zmena: 04. September , 2008, 06:45:46 od udry » Zaznamenané
marrtin
miestny štamgast

« Odpoveď #125 kedy: 04. September , 2008, 06:40:57 »

zahováraš a kalíš vodu, teraz si už ku hruškám a jablkám zamiešal zeller
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #126 kedy: 04. September , 2008, 06:44:57 »

zahováraš a kalíš vodu, teraz si už ku hruškám a jablkám zamiešal zeller
Ak tomu nerozumieš,vezmi si priklad zo svojho avataru. Podopri si hlavu a rozmyšlaj.
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #127 kedy: 04. September , 2008, 06:59:56 »

DOORS je super kapela je to skor rokova poezia,nechodili by na nich take davy keby to bolo zle,treba vediet anglicky a citit energiu kapely,chlapci chyba je niekedy v primači,Beatles je top kapela je to nekomentovatelna zaležitost,ked sa niekomu nepači mal by čo ja viem začat kreslit..Roliši čista smrt momentalne s AC/DC a WHO najlepšie bandy a preto na nich chodi aj najviac ludi a to myslim posluchačov nie dementnych a mudrych muzikantov
Zaznamenané

yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #128 kedy: 04. September , 2008, 07:17:12 »

DOORS je super kapela je to skor rokova poezia,nechodili by na nich take davy keby to bolo zle,treba vediet anglicky a citit energiu kapely,chlapci chyba je niekedy v primači ...

Presne  Na zdravie! ... 

Well, show me the way
To the next whisky bar
Oh, don't ask why
Oh, don't ask why

.
.
.

Well, show me the way
To the next little girl
Oh, don't ask why
Oh, don't ask why

... fundamentálne záležitosti  Beeee .
Zaznamenané
marrtin
miestny štamgast

« Odpoveď #129 kedy: 04. September , 2008, 07:18:32 »

doors je super, neviem ako môže na to niekto šomrať
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #130 kedy: 04. September , 2008, 07:25:16 »

určite lepšie ako sučasna metalova scena kde len bzučia ultra skreslene gitary a chrochtajuci spev, nuda bez dynamiky a pointy..Nehovoriac o podpriemernosti muzikantov,tie stare legendy vystrielali naboje a na dnešnu muziku zostali len kapsle a slepaky
« Posledná zmena: 04. September , 2008, 07:25:53 od joe » Zaznamenané

Sasquatch
Hosť
« Odpoveď #131 kedy: 04. September , 2008, 07:33:42 »

určite lepšie ako sučasna metalova scena kde len bzučia ultra skreslene gitary a chrochtajuci spev, nuda bez dynamiky a pointy..Nehovoriac o podpriemernosti muzikantov,tie stare legendy vystrielali naboje a na dnešnu muziku zostali len kapsle a slepaky

Je to čistá pravda. A kapela The Doors nemá len 2-3 hity, to boli celé albumy so skvelými nápadmi, aj keď muzikantsky a instrumentálne na tom neboli moc dobre, no zaujímavé nápady všetko zatienia. :)
Zaznamenané
marrtin
miestny štamgast

« Odpoveď #132 kedy: 04. September , 2008, 07:40:37 »

no myslím že Mazarek svoj nástroj ovládal celkom slušne
Zaznamenané

Sasquatch
Hosť
« Odpoveď #133 kedy: 04. September , 2008, 07:58:44 »

no myslím že Mazarek svoj nástroj ovládal celkom slušne

Ano, to bol najlepší muzikant z nich. Gitarista ale uz trocha poslabší.
Zaznamenané
Tom70
pravidelný návštevník
Príspevkov: 518

« Odpoveď #134 kedy: 04. September , 2008, 08:41:13 »

Presne  Na zdravie! ... 

Well, show me the way
To the next whisky bar
Oh, don't ask why
Oh, don't ask why

.
.
.

Well, show me the way
To the next little girl
Oh, don't ask why
Oh, don't ask why

... fundamentálne záležitosti  Beeee .

Toto tusim napisal Bertold Brecht, basnik a autor divadelnych hier. Netvrdim ze to je vrchol umenia ale mozno to bolo v nejakom kontexte, v ktorom to malo hlbsi zmysel.
Zaznamenané
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 14 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.117 sekund, 23 otázok.