Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
18. November , 2024, 10:46:17
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 14 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Beatles  (Prečítané 56171 krát)
0 užívateľov a 9 Hostí prehliada túto tému.
Kingrocker
nováčik
*
Príspevkov: 40

« Odpoveď #30 kedy: 29. August , 2006, 20:06:49 »

The Beatles je uzas.. imagine, Let it be, yesterday milujem to.. :)  yelow submarine je sranda
Zaznamenané

Ja pocitacom rozumiem... No len oni nerozumeju mne.
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #31 kedy: 29. August , 2006, 23:03:02 »

ja od nich nemam ziadny album, asi by som si mal nieco zohnat uz len z povinnosti a zasadnosti
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Hosť
« Odpoveď #32 kedy: 30. August , 2006, 06:27:40 »

podla mna Beatles bola prva skutocna \"chlapcenska\" kapela,akych je teraz vsade na mraky,akurat ze ich zivotnost je asi tak jeden album a dost. :) Samozrejme je to prehnane prirovnanie,pretoze Beatles boli a su fenomen a oslovili asi viac ludi,ako vsetky tie moderne chlapcenske skupiny dokopy...a narozdiel od nich HRALI NAZIVO.

Ale ked mam pravdu povedat,nechapem velmi preco je tak vela ludi z nich tak mimo,mna tato hudba vobec neoslovila,aj ked mozno tak 2 - 3 veci od nich sa mi pacia. No ale nezabijem sa kvoli tomu :)
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #33 kedy: 30. August , 2006, 07:59:59 »

tento postoj som uz pocul, ze prva chlapcenska skupina. dalsi rozdiel je, ze oni si hudbu skladali sami, aj si ju nahravali...ale ved to vsetci vieme, naco to sem pisem Žmurk)
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Hosť
« Odpoveď #34 kedy: 30. August , 2006, 10:34:22 »

imbus - ved jasne,ja som narazal na tu davovu psychozu nastrocnych dievcat a tak..:)
Zaznamenané
Tomino
pravidelný návštevník
Príspevkov: 683

Barbar Onan

« Odpoveď #35 kedy: 30. August , 2006, 12:08:25 »

Tak podla mna beatles nieje ziadna chlapcenska kapela(jedine ak v pravom slova zmysle).Mali velmi vela vyikajucich albumov.v podstate obohatili british pop a big beat obrovskou skalov rozmanitych piesni.Bola to jedna z najzohratejsich kapiel historie a umelecky a tvorivostou na velmi vysokej urovni.Opravte ma ak sa mylim ale nedrzia nahodou rekord v udrzani piesne v hitparade na prvom mieste.Bola to kapela ktora mala absolutny celosvetovy uspech a dodnes jedna z najviac interpretovanych kapiel.Povedat o takejto kapele ze je chlapcenska je podla mna dost zvlastne.Ked si totak vezmeme aj led Zep bola chlapcenska kapela aj deep purple.Myslim ze aj na ich kocerty chodili sporoodete teenagerky a s prvej rady vrieskali I LOVE YOU JIMMY.
Zaznamenané

Si píš!!!!Fast šmiring a undead singing is my life!!!
Male Pivo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 199

« Odpoveď #36 kedy: 30. August , 2007, 12:22:08 »

bubenikom bol najma ringo star ... aj ked predtym mali este nejakeho ineho ...
Zaznamenané

Smith & Wesson: the original point and click interface Si píš!!!
Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #37 kedy: 30. August , 2007, 13:54:26 »

V prvom zlozeni hral na bicie Paul McCartney, na base Stuart Sutcliff - velmi kratko. Potom McCartney hral na gitare, a na bubnoch hral Pete Best, cize boli traja gitaristi. Stuart siel studovat vytvarne umenie, tak zacal hrat na base Paul, konecne to dostalo to spravne Beatle grády. (Sutcliff neskor tragicky zomrel) To sa povazuje za prve zlozenie, s nim hravali aj v Hamburgu. No a casom vyhodili Besta a zobrali Ringa Starra (Richard Starkey) a uz to bylo vončo.
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
Milos1
stály hosť

« Odpoveď #38 kedy: 30. August , 2007, 14:27:00 »

Prve ano, druhe nie.
John Lennon zomrel v roku 1980, George Harrison v roku 2001.
Ringo a Paul este ziju. Najstarsi z nich je Ringo, taha mu pomaly na 70.
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #39 kedy: 30. August , 2007, 14:44:19 »

mam doma na vhs-ske koncert na pocest gearga harissa...tusim posledne roky svojho zivota stravil v indii ci kde..a preto bol ten koncert niekde tam...hra tam sama klasika a hostia su clapton a pod..proste uplna pecka
« Posledná zmena: 30. August , 2007, 14:44:58 od lacrosse » Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
Milos1
stály hosť

« Odpoveď #40 kedy: 30. August , 2007, 14:46:06 »

Concert for George bol v Royal Albert Hall v Londyne.
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #41 kedy: 30. August , 2007, 14:49:05 »

Concert for George bol v Royal Albert Hall v Londyne.
no newem..ale pochybujem ze to bolo tam..cele to bolo spravene do indickej kultury a tak...
« Posledná zmena: 30. August , 2007, 14:49:28 od lacrosse » Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #42 kedy: 02. September , 2007, 10:24:45 »

ja nemam ziaden album od beatles, mne to nejak velmi nesedi, ale jedna vec sa mi paci, a to skladba Lucy in the Sky with Diamonds, je to ovela lepsie ako stare otrepane Let it Be ci Yesterday Žmurk
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
plichto
Hosť
« Odpoveď #43 kedy: 04. September , 2007, 14:59:40 »

Nahodou let it be aj yesterday su fajn... Yesterday ma dost dobru melodiu spevu...
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #44 kedy: 04. September , 2007, 15:02:55 »

Nahodou let it be aj yesterday su fajn... Yesterday ma dost dobru melodiu spevu...
tak hej, neni su zle tie songy, lenze je to strasne otrepane, napriklad ako Nothing else Matters od Metallicy
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 14 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.072 sekund, 23 otázok.