Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
30. November , 2024, 03:38:42
Strán: 1 2 [3] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: snimace na LP  (Prečítané 9133 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #30 kedy: 24. September , 2012, 16:00:45 »

Asi pôjdem do tých Slashových SD Alnico II...Hádam tým nič nepokazím.

Zbytocne to moc riesis. Prvorada je samotna gitara, drevo, proste celkovo ci vysiel kus a ake ma charakteristiky. Casto das vedla seba rovnake Gibsony z rovnakeho roku, das na ne rovnake struny aj ich rovnako nastavis a mozu hrat citelne inak. Mas navyse gitaru z jelse, cize to aj tak bude hrat inak ako "pravy" Gibson. Snimace su potom druhorade az nepodstatne.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Gimli489
nováčik
*
Príspevkov: 38

« Odpoveď #31 kedy: 24. September , 2012, 16:03:05 »

Hlavne chcem dať preč tú aktívnu EMG 81, ktorá mi tam vôbec nesedí...:D
Zaznamenané
marekom
nováčik
*
Príspevkov: 66

« Odpoveď #32 kedy: 07. Október , 2012, 18:26:22 »

Nikto ti neporadí dobre,pretože to záleží od strašne vela vecí,niekomu sa páči to,niekomu ono,záleží akú hudbu hráš,čo od toho zvuku očakávaš atd.... nekonečný príbeh.Ja som mal kedysi jednu lp copy,kúpil som si do nej sadu artec HLC-615 za asi 130 eur za pár,bol som milo prekvapený,ked som si kúpil aj origo gibson,po asi týždni som vyhodil s neho 57-čky snímače a kúpil aj do nej artec,nehovorím že tie gibson boli zlé,to nie,ale pre mňa tie artec mali ovela lepší zvuk,ale ako hovorím toto je nekonečný príbeh....
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.03 sekund, 22 otázok.