Majo Fero
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 18. Marec , 2012, 01:21:30 » |
|
tie delaye sa chystam poskusat bez video testu, ale report napisem aj tu na forum to ma skor zaujimalo, analog vs digital + moznosti jednotlivych pedalov ale ten Strymon by som velmi rad tiez vyskusal kable budu video+audio test
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 29. Marec , 2012, 22:26:27 » |
|
Vcera som kecal s Pecim, vraj ti pozical na test ten Empres. Pokecali sme aj o tvojej byvalej PRS.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 13. Jún , 2012, 19:29:26 » |
|
Delaye co som skusal mali taku vec ze ked som dal feedback naplno tak sa ta odozva zacala nabalovat do nekonecna neviem ci toto dokaze ajtento bo je analogovy
Práveže to je vlastné analógovým delayom. Digitálne to často nevedia.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 13. Jún , 2012, 19:34:46 » |
|
Práveže to je vlastné analógovým delayom. Digitálne to často nevedia.
este som sa popravde nestretol s digi delayom, ktory by nemal max feedback = nekonecno. dokonca niektore zlozitejsie vedia nekonecny feedback vyvolat stlacenim FSW tlacitka po dobu jeho stlacenia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bhlokvva
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 14. Jún , 2012, 16:14:04 » |
|
pri leveli vyvoja dnesnych digitalnych efektov nevidim dovod pouzivat kurevsky drahy a obmedzeny analogovy delay a tiez mi je zahadou pruzinovy reverb, ktory pri urcitom veku moze robit problemy, tiez je obmedzeny a aj jeho zvuk mi neride extra zazracny
|
|
|
Zaznamenané
|
Aky je rozdiel medzi vranou?
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 14. Jún , 2012, 21:13:00 » |
|
este som sa popravde nestretol s digi delayom, ktory by nemal max feedback = nekonecno. dokonca niektore zlozitejsie vedia nekonecny feedback vyvolat stlacenim FSW tlacitka po dobu jeho stlacenia
Myslíš funkciu hold (na každom echu sa to ináč volá), to zase nemá žiaden analóg. Ja som mal na mysli potenciometer feedback, ktorý na digitáloch býva ciachovaný v percentách a viac ako 99 sa proste nedá nastaviť. To u analógov také presné nemôže byť, tak sa dá nastaviť aj vyše 100 - zvuk sa vtedy rozväzbí. pri leveli vyvoja dnesnych digitalnych efektov nevidim dovod pouzivat kurevsky drahy a obmedzeny analogovy delay a tiez mi je zahadou pruzinovy reverb, ktory pri urcitom veku moze robit problemy, tiez je obmedzeny a aj jeho zvuk mi neride extra zazracny
Moja reč, ale sú gitaristi, ktorí chcú za každú cenu mať niečo "vintage". Presne analógový delay, alebo germániový fuzz sú pre mňa nepochopiteľné blbosti. Ale proti Stratocasterom z roku 1957 nemám nič.
|
|
« Posledná zmena: 14. Jún , 2012, 21:17:38 od Zvukár Andrej »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 14. Jún , 2012, 21:14:56 » |
|
ale da.. na eventide timefactore bolo feedback 100%, v dalsom update firmware to rozsirili na 110% + ta funkcia hold a myslim, ze vela digi delayov ma 100% feedback, z tych novych urcite
|
|
« Posledná zmena: 14. Jún , 2012, 21:15:27 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 14. Jún , 2012, 21:18:48 » |
|
ale da.. na eventide timefactore bolo feedback 100%, v dalsom update firmware to rozsirili na 110% + ta funkcia hold a myslim, ze vela digi delayov ma 100% feedback, z tych novych urcite Pardón, asi mám medzery, alebo zvukárske delaye sú iné, ako gitaristické...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
matus
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 17. August , 2012, 10:19:22 » |
|
Potrebujem poradit, chcel by som si zaobstarat nejaky dobry delay, a pozeram na tento: http://hudba.bazos.sk/inzerat/17432279/BOSS-DD3.phpOplatilo by sa to ? viem ze bolo viacero verzii dd3, poznate to niekto blizsie.. A potom kedze nemam slucku, bol by problem zo zapojenim pred aparat ? dik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 17. August , 2012, 10:41:13 » |
|
Nevahaj, kupuj. Super delay za super cenu. Tieto japonske zneju lepsie ako nove DD3, nie su tak tvrde tie opakovacky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Drvic
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 17. August , 2012, 10:49:58 » |
|
Potrebujem poradit, chcel by som si zaobstarat nejaky dobry delay, a pozeram na tento: http://hudba.bazos.sk/inzerat/17432279/BOSS-DD3.phpOplatilo by sa to ? viem ze bolo viacero verzii dd3, poznate to niekto blizsie.. A potom kedze nemam slucku, bol by problem zo zapojenim pred aparat ? dik 60E je dost dobra cena
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 17. August , 2012, 10:50:14 » |
|
A pre aparat len vtedy ked netahas skreslenie z ampu. Co mas za aparat?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
matus
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 17. August , 2012, 10:54:33 » |
|
A pre aparat len vtedy ked netahas skreslenie z ampu. Co mas za aparat?
mam voxa ac15-ku, nedavno kupenu.. preto som sa pytal, kedze budem musiet nejak riesit cisty a skresleny zvuk, tak ci by si ten delay rozumel aj s nejakym overdrivom a podobne..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|