kos99
|
|
« Odpoveď #105 kedy: 13. Február , 2010, 10:39:55 » |
|
no jelikož mám více jak desetileté zkušenosti s PV Classik 50W 212 a s jinými aparáty např. Engl , Marshall, Laney, ESH, a pokusy se stereo propojením musím říci že pokud dostatečně zkoušíte zvuky posléze zjistíte že PV má velmi dobrý poměr cena a výkon navíc s charakterystyckým zvukem chunche . ne nadarmo Satriany požaduje po své řadě JSX základní zvuk z PV classik ... navíc PV vám nic neodpustí mám zkušenost že lidé hrající třeba na Marshall si na PV musí jakoby zvykat trochu déle neb je pocit ze hry více přítomen na kytaře ...nebo jak to přesněji vyjádřit... ostatně budu li poměřovat jen Komba! budete k PV kombům těžko hledat rovné svým poctivým lampovým zvukem ano ted se najde mnoho lidí se slovy na Metal to není ne to opravdu ne PV Classik svým charakterem dosáhne na rockové styly 80´let ale velmi poctivě už jsem se tu možná jednou ptal aby tu lidé nechali své zvukové odkazy na dané aparáty proto tu nechám já svuj kde je zaznamenám PV classik www.mammatocumulus.com
|
|
« Posledná zmena: 13. Február , 2010, 10:55:18 od kos99 »
|
Zaznamenané
|
EHS MKII+412ESH TV , AL STEVENS SUPERSTRAT,CORT M200 +SKY PICKUPS,Fendr - strat - Vavruša, DIGITECH RP7
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #106 kedy: 13. Február , 2010, 10:46:08 » |
|
satriani nie je ale dobry priklad hraca co hra na peavey.. on totiz vsetok zvuk co taha tak ma z 2 kusov vox satchurator a ide do cisteho zvuku ampu.. cize co sa skreslenia tyka urcite nie a na tom hra primarne vacsinu casu.. a co sa hry na peavey tyka.. mam 5150, predtym som mal 6505+ a co sa tej hry na tom tyka tak praveze mam pocit ze to ide ovela lahsie pod rukou a aj to cloveku viac odpusti nez akykolvek marshall, ale tak JSX a classic moze byt iny pripad, netreba asi len generalizovat..
|
|
« Posledná zmena: 13. Február , 2010, 10:47:26 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kos99
|
|
« Odpoveď #107 kedy: 17. Február , 2010, 18:11:13 » |
|
mám vzpomínky jen na dvě komba od Peavey a to Envoy a Bandit obě jsou velmi slušný viděl jsem třeba na bandita hrát i profíky tak si myslím že prostě dokážou hrát i svěle s lampami se ale tranzistory srovnávat nedají
|
|
|
Zaznamenané
|
EHS MKII+412ESH TV , AL STEVENS SUPERSTRAT,CORT M200 +SKY PICKUPS,Fendr - strat - Vavruša, DIGITECH RP7
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #108 kedy: 17. Február , 2010, 19:48:40 » |
|
kamos akurat objednal do hudobnin viacero hlav peavey, medzi nimi aj 6505, tak som zvedavy poskusame
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dejvo
Hosť
|
|
« Odpoveď #109 kedy: 19. Február , 2010, 16:36:14 » |
|
mám vzpomínky jen na dvě komba od Peavey a to Envoy a Bandit obě jsou velmi slušný viděl jsem třeba na bandita hrát i profíky tak si myslím že prostě dokážou hrát i svěle s lampami se ale tranzistory srovnávat nedají Bandit je dobry amp, velice slusne hrajuci.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #110 kedy: 23. Február , 2010, 17:30:07 » |
|
Viete mi poradit ktore dobre metalove kapely vystupia na podium a maju za sebou 5150 alebo 6505 alebo ktore albumy boli tocene na tento amp?
|
|
|
Zaznamenané
|
nechcelo sa mi ale uz som.
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #111 kedy: 23. Február , 2010, 17:31:54 » |
|
Viete mi poradit ktore dobre metalove kapely vystupia na podium a maju za sebou 5150 alebo 6505 alebo ktore albumy boli tocene na tento amp? Napr.The Haunted, casto aj In Flames a kopa dalsich , vecer ti to mozem pozriet.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #112 kedy: 23. Február , 2010, 17:36:56 » |
|
Viete mi poradit ktore dobre metalove kapely vystupia na podium a maju za sebou 5150 alebo 6505 alebo ktore albumy boli tocene na tento amp? presne tuto istu otazku som tu polozil (ze co na tom bolo tocene) asi pred rokom a pol. a presne Semish mi tu poradil tieto kapely. ked som si ich vypocul, tak nic som nezistil
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #113 kedy: 23. Február , 2010, 17:39:29 » |
|
aj ja si chcem napocuvat ten amp tak hadam sa na to vecer kukne a na nieco prideme
|
|
|
Zaznamenané
|
nechcelo sa mi ale uz som.
|
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #115 kedy: 23. Február , 2010, 18:17:09 » |
|
In flames už nie, hraju tušim na maršaloch teraz. Ale stare albumy mali na 5150. Ale trebars ešte soilwork, tušim aj scar symmetry, keep of kalessin... Ale vo všeobecnosti dosť kapiel.
|
|
« Posledná zmena: 23. Február , 2010, 18:19:27 od pelko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #116 kedy: 23. Február , 2010, 18:25:00 » |
|
aj ja si chcem napocuvat ten amp tak hadam sa na to vecer kukne a na nieco prideme si si isty, ze ked si nahravku nejakej kapely, tak: - to bude 100% to iste na nahravke ako to, co si si precital niekde na nete, ze pouzivaju? - budes z toho vediet, ako ten aparat realne hra?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #117 kedy: 23. Február , 2010, 19:48:23 » |
|
6505 Artists
* Steve Stevens (Billy Idol) * Anders Bjorler Jensen (The Haunted) * Ted Nugent * Jesper Stromblad (In Flames) * Brian Hodges (The Agony Scene) * Jeff Worley (Jackyl) * Matt DeVries (Chimaira) * Rob Arnold (Chimaira) * Luther Dickinson (North Mississippi Allstars) * Rachel Flotard (Visqueen) * Robert Flynn (Machine Head) * Phil Demmel (Machine Head) * Mille Petrozza (Kreator) * Dave Linsk * Phil Sneed (Story of the Year) * Michael Lee Hill * Glenn Drennen (Fireflight) * Josh Kappel (Year of Desolation) * John Hehman (Year of Desolation) * Acey Slade (Wednesday 13) * Tommy Redd (Iron Steel) * Fran Strine (Iron Steel) * Tom Denney (A Day To Remember) * Chris Robertson (Black Stone Cherry) * Gabriel Garcia (Black Tide) * Jona Weinhofen (Bleeding Through) * Bo Garrett (Montgomery Gentry) * Brendan "Slim" MacDonald (Bury Your Dead) * Brad Kochmit (Dark New Day) * Ethan Luck (Demon Hunter) * Jonathan Kita (Diecast) * Dino Cazares (Divine Heresy) * Craig Chaney (Evergreen Terrace) * Josh James (Evergreen Terrace) * Mike Facci (Full Blown Chaos) * Joe Duplantier (Gojira) * Christian Andreu (Gojira) * Tim Roth (Into Eternity) * Bobby Thompson (Job For A Cowboy) * Johnny K * Bruce Fitzhugh (Living Sacrifice) * Traa Daniels * Reeves Gabrels * Jonny Santos * Dave 'Snake' Sabo (Silent Civilian) * Lorenzo Antonucci (Sworn Enemy) * Brennan Smiley (Symphony in Red) * Peter Scheithauer (Temple of Brutality) * Chris Emmons (The Agony Scene) * Kyle Barrington (The Crimson Armada) * Dan Hatfield (The Crimson Armada) * Chris Rubey (The Devil Wears Prada) * Anders Björler (The Haunted) * Mike McKenzie (The Red Cord) * Josh Childers (The Showdown) * Corey Beaulieu (Trivium) * Unearth Unearth (Unearth) * Venom Venom (Venom) * Year of Desolation Year of Desolation (Year of Desolation)
a Semish.... a Kaolko.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
evil
|
|
« Odpoveď #118 kedy: 23. Február , 2010, 19:59:30 » |
|
Viete mi poradit ktore dobre metalove kapely vystupia na podium a maju za sebou 5150 alebo 6505 alebo ktore albumy boli tocene na tento amp? Napr. aj toto www.bandzone.cz/lykantrop
|
|
|
Zaznamenané
|
GODIN RULEZ!!!
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #119 kedy: 23. Február , 2010, 20:31:02 » |
|
evergrey, ti maju fakt super zvuk aj live na tom.. vlastne vidim to pomerne casto ci uz u profikov alebo amaterov.. nejak po tom siaha pomerne dost ludi neni to vobec high endovy aparat co sa ceny tyka takze je to pomerne slusny zvuk za dobre prachy.. jo a vyborne si to rozumie s aktivnymi snimacmi, fakt ze to hra spolu dobre, aj ked mnohym ludom to samozrejme nemusi vyhovovat kedze to primarne vie dobre jednu vec a to to dzn dzn, len tu nikto pls nespomente halena dik
|
|
« Posledná zmena: 23. Február , 2010, 20:32:38 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|