Syd
náhodný pocestný
Príspevkov: 105
Astronomy Domine
|
|
« Odpoveď #120 kedy: 21. November , 2008, 11:11:28 » |
|
hmm.... dik, ale rad by som to skusil aj nahral rovno s efektom,len to asi neviem spravne naroutovat. a to je moj problem, povodne som pouzival SB Audigy4 co bolo daleko jednoduchsie... Delta audiophile 2496 je pre mna zlozitejsia pls. upresni mi termin "vyrenderovat" a "plugin zaveseny" Ď.
|
|
« Posledná zmena: 21. November , 2008, 11:14:13 od Syd »
|
Zaznamenané
|
Lime and limpid green, a second scene A fight between the blue you once knew. Floating down, the sound resounds Around the icy waters underground. Jupiter and Saturn, Oberon, Miranda and Titania. Neptune, Titan, Stars can frighten. Blinding signs flap Flicker, flicker, flicker blam. Pow, po
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #121 kedy: 21. November , 2008, 12:19:48 » |
|
Ak mas na nejakej stope nejaky plugin, tak poviem, ze tam mas zaveseny plugin, to je uplne jednoduche Renderovanie je, ked sa... ked ukladas svoj projekt alebo cast projektu do zvukoveho suboru. Cize uz to nemas 10 stop a vsetko mozne, ale jedno WAV alebo MP3. (mal by som zapracovat na svojom pisomnom prejave) To routovanie je podla mna dost jednoduche, ale neviem, mozno v Cubase je to problem. V Reaperi by som to zmakol za pol minuty. Staci pridat pre dany kanal, kde ti hra zefektovana gitara novy Send, nastavit ho az za FX (efekty = zavesene VSTcka) a poslat ho do nejakej novej stopy. Tam zapnut nahravanie. Ale ako spravit, aby sa zarovne nenahravala do tej povodnej stopy aj cista gitara, to by som sa musel zamysliet.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Syd
náhodný pocestný
Astronomy Domine
|
|
« Odpoveď #122 kedy: 21. November , 2008, 14:27:00 » |
|
Ď. prejav mas vyborny!!!, ja mam medzery v zakladnych pojmoch, takze niektore moje dotazy su pre teba mozno trochu mimo...
Cubase nechcem, vidim to na Reaper, este som s tym nerobil, vyskusam to...
|
|
|
Zaznamenané
|
Lime and limpid green, a second scene A fight between the blue you once knew. Floating down, the sound resounds Around the icy waters underground. Jupiter and Saturn, Oberon, Miranda and Titania. Neptune, Titan, Stars can frighten. Blinding signs flap Flicker, flicker, flicker blam. Pow, po
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #123 kedy: 21. November , 2008, 14:44:23 » |
|
hmm.... dik, ale rad by som to skusil aj nahral rovno s efektom,...
naco ? to je uplne zbytocne. tieto simulacie su podstatne narocnejsie (aspon pre mna) na domixovanie do nahravky oproti odsnimanemu lampacu, takze je to naopak este vyhodnejsie nahrat ako cistu gitaru a so zvukom gitary laborovat pri mixazi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Syd
náhodný pocestný
Astronomy Domine
|
|
« Odpoveď #124 kedy: 21. November , 2008, 15:09:05 » |
|
...este som to takto nerobil, tak preto...nevedel som a tejto moznosti... akurat by som rad pocul pri nahravani to co hram v GitRig a nie ako cisty input z preampu... no a to je pre mna problem ako to nastavit aby to islo... poskusam , uvidim... existuje neaky manual k Reaperu??
P.S...povodne som pouzival SB Audigy4 a tam to sa to dalo bez naekych vacsych problemov...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #125 kedy: 21. November , 2008, 15:10:27 » |
|
ty to budes pocut ako zefektovanu gitaru aj pri nahravani, aj pri prehravani. akurat ten wav, co sa Ti nahra do stopy bude cista gitara.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Syd
náhodný pocestný
Astronomy Domine
|
|
« Odpoveď #126 kedy: 09. December , 2008, 22:39:29 » |
|
dakujem Martinlm a Rastis
este mi poradte bicie do Reaperu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #127 kedy: 09. December , 2008, 23:18:39 » |
|
dakujem Martinlm a Rastis
este mi poradte bicie do Reaperu
ezdrummer
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #128 kedy: 10. December , 2008, 11:55:47 » |
|
... este mi poradte bicie do Reaperu
skus konkretnejsie. ja si bicie klikam do sekvenceru (je vlastne jedno akeho), ako sampler pouzivam Battery
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Syd
náhodný pocestný
Astronomy Domine
|
|
« Odpoveď #129 kedy: 10. December , 2008, 20:00:39 » |
|
skusim battery aj ezdrummer , sekvencer pouzivas aky?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #130 kedy: 11. December , 2008, 00:40:39 » |
|
Ty si sa pytal na Reaper, tak to klikaj do Reaper.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Syd
náhodný pocestný
Astronomy Domine
|
|
« Odpoveď #131 kedy: 11. December , 2008, 08:49:37 » |
|
priamo do tracku? ide to?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #132 kedy: 11. December , 2008, 10:08:02 » |
|
Vsak aj tam kusok nieco poklikaj, nez sa spytas. Vloz novy track Ctrl + T a donho cez horne menu Insert new MIDI item. Ale idem po pamati.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Syd
náhodný pocestný
Astronomy Domine
|
|
« Odpoveď #133 kedy: 11. December , 2008, 21:24:54 » |
|
to vies mi postarsi... nam to trva :-)
|
|
« Posledná zmena: 11. December , 2008, 21:25:35 od Syd »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #134 kedy: 21. Január , 2009, 22:32:07 » |
|
Ozvite sa mi kto vlastní túto kartu potrebujem pomoc
|
|
|