Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 03:36:37
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Delta audiophile 2496 ASIO  (Prečítané 32848 krát)
0 užívateľov a 9 Hostí prehliada túto tému.
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #75 kedy: 12. Jún , 2007, 19:54:35 »

(...) co robi dotaz na GR a cubase v teme o audiophile...
Povodone bolo podozrenie, ze je to chyba karty.
Zaznamenané

dave1979
pravidelný návštevník
Príspevkov: 196

« Odpoveď #76 kedy: 12. Jún , 2007, 20:01:15 »

ano preto som to zaradil do tejto temy lebo mam tuto zvukovku.....trosku to spresnim..chcem nahrat doprovodne gitari jednu v pravom a druhu v lavom...a solo nechavam na stred stereo....a ta na pravo proste nehra..tak ako to vyriesit?
Zaznamenané

Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos :D:D
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #77 kedy: 12. Jún , 2007, 20:09:19 »

mas 3 stopy. v jednej mas jednu doprovodnu gitaru, zaveseny guitar rig, mono vystup, panoramu na stope vlavo. v druhej mas druhu doprovodnu gitaru, zaveseny guitar rig, mono vystup, panoramu na stope vpravo. v tretej mas tretiu solovu gitaru, zaveseny guitar rig, vystup mono alebo stereo podla potreby, panoramu na stope v strede

ALEBO

mas 3 stopy. v jednej aj druhej mas doprovodne gitary, panoramy vpravo / vlavo. obe posles do spolocneho busu, na ktorom je zaveseny guitar rig v stereo rezime, s presetom takym, aby hrali gitary z oboch stop kazda v opacnom kanaly. v tretej stope mas tretiu solovu gitaru, zaveseny guitar rig, vystup mono alebo stereo podla potreby, panoramu na stope v strede

Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #78 kedy: 12. Jún , 2007, 20:10:31 »

...a ta na pravo proste nehra..tak ako to vyriesit?

to je to, co som uz naznacoval. nikto nevie, preco ti to nahra a jedine co ti zostava je naucit sa robit poriadne s cubase.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #79 kedy: 12. Jún , 2007, 20:15:28 »

mas 3 stopy. v jednej aj druhej mas doprovodne gitary, panoramy vpravo / vlavo. obe posles do spolocneho busu, na ktorom je zaveseny guitar rig v stereo rezime, s presetom takym, aby hrali gitary z oboch stop kazda v opacnom kanaly.

sorry - toto som sa ojebal. ak sa nemylim, takto sa da pouzivat iba sekcia boxov (ja to tak pouzivam), ale simulacie aparatov maju mono vstup...
Zaznamenané
dave1979
pravidelný návštevník

« Odpoveď #80 kedy: 12. Jún , 2007, 20:28:02 »

takze nic som sa vlastne nedozvedel Smútim Pomoooc!...este tolko..dajte mi aspon jasnu odpoved....nemoze byt teda karte nic??..nech som kludnejsi :)..
Zaznamenané

dave1979
pravidelný návštevník

« Odpoveď #81 kedy: 16. August , 2007, 21:33:54 »

nazdar..kupil som si mutlak boss me 50 a chcem sa spytat ked to zapajam do zvukovky treba ktomu aj di box alebo mutlak to ma uz vsebe?..skusal som to cez mic preamp-audio buddy ale sumelo to jak hovado  ?§!..a potom priamo do zvukovej uz to bolo lepsie ale furt nic moc..mal som mutlak zapojeny na combo marshall 30 wat a na mutlaku som dal line phones do zvukovej....tusim to  tu uz bolo aj rozpisane ale furt mam vtom bordel....dik za radu
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #82 kedy: 16. August , 2007, 21:48:10 »

zapoj line outs z multaku do line ins zvukovky a to je vsetko. di-box ma inu funkciu - predpokladam, ze ty chces iba rovno nahrat hotovy zvuk multaku, nie ?
Zaznamenané
dave1979
pravidelný návštevník

« Odpoveď #83 kedy: 16. August , 2007, 22:22:05 »

zapoj line outs z multaku do line ins zvukovky a to je vsetko. di-box ma inu funkciu - predpokladam, ze ty chces iba rovno nahrat hotovy zvuk multaku, nie ?

no jo...nahrat hotovy zvuk mutlaku....som to spravil takto a je to uz ok...hra to skoro tak isto ako sw simulacie..ale ziadny zazrak no....a keby som chcel nasnimat mikrofonom combo tak uz treba ten di box nie a mikrofon...ale kukal som mikrofony nejake a maju blbe koncovky..nevim jak by som to narval do zvukovej ten mikrofon,alebo predavaju nejake z tym cinc jackom?
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #84 kedy: 16. August , 2007, 22:42:34 »

ked chces dobry gitarovy zvuk natocit, tak pokial uz mas dobry gitarovy aparat, tak ku tvojej karte potrebujes z tych lacnejsich a fungujucich veci napriklad toto:

[img width= height=]http://www.homestudio.fr/images_magasin/1755_image_med_PG57.jpg[/img]

potom toto:

[img width= height=]http://www.homestudio.fr/images_magasin/1141_image_med_PREAM%20MICRO%20MIC100.JPG[/img]

a este toto:

[img width= height=]http://www.usblaster.com/pictures/artikelen/sg295.gif[/img]

Alebo si mozes kupit mic preamp s AD prevodnikom a ist do karty po digitale, co je uplne najvacsia frajerina.
Zaznamenané
dave1979
pravidelný návštevník

« Odpoveď #85 kedy: 16. August , 2007, 22:54:49 »

no ja mam toto,ale neviem ci to je mic preamp s AD prevodnikom  ha ha ha je???

* audiobuddy.jpg (22.77 KB, 480x398 - prehliadnuté 185 krát.)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #86 kedy: 16. August , 2007, 23:08:11 »

sorry, neuraz sa, ale sa mi prestava chciet ti odpovedat - rob jak najlepsie vies Žmurk
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #87 kedy: 16. August , 2007, 23:11:47 »

veril by si, ze toto ma bezne napada pri podobnom type dotazov ?
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #88 kedy: 17. August , 2007, 06:09:53 »

si naser potom

brzdi kamo. nechapem tvoju reakciu - rasto ti v tejto teme odpovedal uz celkom dost na fakt hlupe otazky vsetky potrebne odpovede, pricom nebolo treba zapajat uz ani rozum a google. ak by si pouzil co i len jedno, tak by si sa nepytal to co sa pytas.
Zaznamenané

o-yep sro
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #89 kedy: 17. August , 2007, 10:16:21 »

ten trash co sa nedavno zalozil je vyborna vec - aspon sa lepsie spozname  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 1.121 sekund, 23 otázok.