Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
28. November , 2024, 17:45:24
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ktory multiefekt? Pripadne Procesor gitarovy?  (Prečítané 7862 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Mr.Lado
pravidelný návštevník
Príspevkov: 452

« Odpoveď #15 kedy: 01. November , 2005, 18:38:46 »

jimi: Hej chcem to vyskusat len neviem kde.To budem musiet ist asik dalej inak som pocuval demo.hodim linku ked najdem.Co vravis na tu anglicku stranku?? ja mam odtial Marshall aj Ibanezu. http://www.voxamps.co.uk/support/resources.asp?productCode=TLAB&groupCode=DEMO
Zaznamenané

Sex, Gitary a Nu-Metal
Jimi Cimbala
miestny štamgast
Príspevkov: 1705

« Odpoveď #16 kedy: 02. November , 2005, 22:24:12 »

V muzikeri to mali,ale ci to tam este je....uz som tam daaaavno nebol.
Zaznamenané

feki
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 131

« Odpoveď #17 kedy: 10. November , 2005, 20:17:22 »

Vilba záleží na kombinaci efekt kejta a aparát.Poslechni si ukázky stratáče na ruznych efektech zde : http://www.tonefrenzy.com/new_effects.html
Zaznamenané

Jacsnon Soloist SL-3 > Engl E-530 ( Midi Switch Relay )> GSP1101 ( FCB 1010 ) > Engl E-840 > 2x box 75w V-30
Mr.Lado
pravidelný návštevník
Príspevkov: 452

« Odpoveď #18 kedy: 13. November , 2005, 23:35:42 »

feki Dik checknem to ja mam aparat Marhall + ibanez a efekt asik kupim ten VOX ToneLab SE

Naposledy upravil Mr.Lado, : 29.11.2005 o 18:50
Zaznamenané

Sex, Gitary a Nu-Metal
frakos
stály hosť
Príspevkov: 1380

« Odpoveď #19 kedy: 04. Júl , 2007, 10:25:27 »

behringer DSP2024 nema nic take, ze don napicham gitaru, line in, out . . .  a potom by som si na DSP nastavil, ze najprv signal pojde z gity do efektu potom preamp -> power alebo preamp->efekt-> pover alebo hocico . . .existuje nejake zariadenie co tieto veci robi, ako sa vola? . . . sice to vzdy budem mat tak, ze pre->dsp->power, ale zaujimalo by ma to . . .

od Behringera je  FCB1010 nozny midi ovladac . . . . na to co ja potrebujem zbytocne nobl a drahe . . . . potrebujem nejaky "krokovac" na zem, ktory pichnem do toho DSP2024 a iba posuvam, nasledujuci alebo predchadzajuci preset . . . existuje nieco podobne?
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #20 kedy: 04. Júl , 2007, 12:01:32 »

feki Dik checknem to ja mam aparat Marhall + ibanez a efekt asik kupim ten VOX ToneLab SE

No neviem, ja riesim podobne a v podstate cenovo vyjde G-Major + MIDI pedal rovnako ako ten Vox Tonelab...
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
frakos
stály hosť
Príspevkov: 1380

« Odpoveď #21 kedy: 31. August , 2007, 06:30:21 »

behringer DSP2024 nema nic take, ze don napicham gitaru, line in, out . . .  a potom by som si na DSP nastavil, ze najprv signal pojde z gity do efektu potom preamp -> power alebo preamp->efekt-> pover alebo hocico . . .existuje nejake zariadenie co tieto veci robi, ako sa vola? . . . sice to vzdy budem mat tak, ze pre->dsp->power, ale zaujimalo by ma to . . .

od Behringera je  FCB1010 nozny midi ovladac . . . . na to co ja potrebujem zbytocne nobl a drahe . . . . potrebujem nejaky "krokovac" na zem, ktory pichnem do toho DSP2024 a iba posuvam, nasledujuci alebo predchadzajuci preset . . . existuje nieco podobne?

Tu http://www.trasco.cz/mp120.htm je to o par litrov lacnejsie. V prepocte na Sk asi 4000. Este som s tym nerobil a presne sa neorientujem, ale ak som to pochopil, tak sa z toho nozneho midi ovladaca posielaju do procesora dve informacie? Cislo midi kanalu 1-16 a v ramci kanalu cislo midi programu 1-128? A v procaku je uz na pevno, ze na midi kanali a programe tom a tom, je nejaky preset? Ci aj to treba v procaku nastavit, ci ako v ktorom . . . ?

Zaznamenané

Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #22 kedy: 31. August , 2007, 08:53:13 »

Tu http://www.trasco.cz/mp120.htm je to o par litrov lacnejsie. V prepocte na Sk asi 4000. Este som s tym nerobil a presne sa neorientujem, ale ak som to pochopil, tak sa z toho nozneho midi ovladaca posielaju do procesora dve informacie? Cislo midi kanalu 1-16 a v ramci kanalu cislo midi programu 1-128? A v procaku je uz na pevno, ze na midi kanali a programe tom a tom, je nejaky preset? Ci aj to treba v procaku nastavit, ci ako v ktorom . . . ?

FFamp pouzival tento midicontroller.
Zaznamenané
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.076 sekund, 22 otázok.